Näyttävä ja helppo turbaani

Ai hitto, että itseään on vaivaannuttava katsoa videolta. Mutta siitä huolimatta olen tänään kuvannut kaksi videota, toisen työhakemuksen liitteeksi ja toisen tänne blogiin.

Olen jo kuvissa täällä esitellyt parikin siistiä turbaanimallia joiden sitomisen opettelin netistä löytyneiden ohjeiden avulla (siksak-turbaani ja toispuoleinen solmuturbaani) ja ainakin muutamat teistä olivat kiinnostuneita näkemään tarkempia ohjeita niiden väsäilyyn. Niinpä kuvasin tänään videolle noista kahdesta helpomman eli tämän yhdellä huivilla tehtävän kivan solmuturbaanin, joka kuvassakin näkyy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tätä kuvaa varten sidoin huivin uudelleen päähäni videon kuvaamisen jälkeen ilman peiliä tai kameran näyttöä ja tästä tuli itse asiassa paljon paremman näköinen kuin videolla näkyvä väkerrys. En ole ihan varma teinkö solmut jotenkin toisin päin solmiessani huivia näppituntumalla, vai mistä ero johtui, mutta kannattaa siis testailla tuota tehdessä, että miten ulkonäköön vaikuttaa se kumpaan suuntaan solmut tekee. Eli viekö huivin solmun reiästä läpi etu- vai takakautta. Toivottavasti älyätte mitä koitan selostaa.

Videosta tuli omaan makuuni turhan pitkä, yritän seuraava tehdessä osata tiivistää asian paremmin. Kertokaa ihmeessä oliko opastus riittävän selkeä vai täytyykö seuraavalla kerralla vääntää enempi ratakiskosta. Ja muutenkin mielellään kuulen, että jos näitä lisää teen, niin katsooko niitä ylipäätään kukaan.

Laatu näyttäis olevan melkoista kuraa. Uppasin videon suoraan iMoviesta youtubeen ja tollaisen se siitä teki. Tutustun hommaan vähän tarkemmin, joten seuraavaan videoon tavoitteena vähän siistimpi lopputulos.


7 Comments
 • n
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Katsoin! Oli selkeä ja tuli tarpeeseen. Saa laittaa näitä lisääkin 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   jees, muutama uusi jo suunnitelmissa! 🙂

 • Minna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kivan näkönen turbaani, en vaan tiedä sopisko itselle, pitää ehkä testata joskus :). Ja kiva kattoa sua videolta, eli tee vaan näitä, minä katson ainakin ihan jo sen vuoksi että tykkään katsoa bloggaajia myös videolta 😀

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   suosittelen testaamaan! Eihän sitä ikinä tiedä vaikka passaiskin. Ja jos ei muuten, niin esim kesällä rannalla on hyvä suojata päätään, niin miksei sit vaikka nätilä turbaanilla. 🙂

 • Mari
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olitpa rennon oloinen videolla ja sinua oli miellyttävä katsoa ilman myötähäpeän tunteita. Tosi jännä nähdä millainen ”oikeasti” olet kun olen kuitenkin blogiasi niin pitkään jo lukenut ja pelkistä kuvista ja teksteistä tulee ihan eri fiilis 🙂 Kiitos kivasta blogista!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   huh, kiva kuulla ettei tullut myötähäpeää. Kun omiin silmiin sitä näyttää videolla ihan idiootilta. 😀

 • Sanjana
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Selkeä video oli! Hyvin tuli tuo tekniikka esille, pitääpä kokeilla kunha nensin löydän suoran huivin jostakin 😀

Post A Comment