Tasataan latvat

Tarkastin täältä blogista, että kuinka kauan siitä edellisestä kampaamokäynnistä ehtikään vierähtää ja vastaus oli, että 14 viikkoa! Tai no, kyllä mun siskontyttö vähän siisti pahimpia paikkoja joululomalla just siksi, että saisin muutamalla viikolla vielä venytettyä Maikun saksien alle menoa.

Tällaisen lyhyen tukan kanssa olisi tietysti fiksua käydä kampaajalla tuplasti tai jopa triplasti sitä tahtia kuin itse käyn, mutta mä olen vaan liian laiska ja viihdyn niin hyvin päähineissä, että aika juoksee aina ihan huomaamatta.Tällä hetkellä asiaan vaikuttaa myöskin raha. En yksinkertaisesti pysty pistämään rahaa tästä reuhkasta huolehtimiseen niin usein kuin olisi tarpeellista.

Mutta onneksi Maikun minulle loihtimat leikkaukset ovat sellaisia, että toimivat jonkin aikaa vähän ylikasvaneenakin. Ja ainakin marraskuussa laitettu väri pysyi hyvänä ihan käsittämättömän kauan, etenkin kun kyseessä oli punaiset sävyt, jotka kulahtavat usein aika nopeasti. Joka tapauksessa pärjäsin ihan hyvin lähes tammikuun loppuun ennen kuin tukka alkoi oikeasti ärsyttää ja ahdistaa. Mutta nyt ei todellakaan enää ärsytä ja ahdista, sillä karvat on kuulkaa taas lyhyet ja ojennuksessa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihan tuttua Veeraa taas. Sivuilta lyhyttä, päältä pidempää. Sekä pehmeyttä, että hieman kovuutta. Feminiinistä ja maskuliinista fiilistä sekaisin. Lyhyt osio on toiselta puolelta tälläkin kertaa suurempi ja pienempää sänkialuetta on vielä pehmentämässä muutama alas putoava hapsu. Hyvä niin, koska liian symmetrinen ja keesimäisempi malli olisi ehkä vähän turhan kova omalle pullanaamalleni.

Värin suhteen jatkettiin edelleen punaisen sävyissä. Tyvessä ja takana tummempaa ja etu- ja pääliosassa kirkkaampia sävyjä. Näissä kuvissa tuo ihan etuosa ja otsanraja on kyllä aika valheellisen värinen. Mitään tuollaista kirkuvaa oranssinpunaa ei todellisuudessa ole näkyvissä ainakaan ekan pesun jälkeen, kun otsarajasta lähti ylimääräiset värit. Mutta en jaksanut alkaa nyhväämään väriä photarissa, kun kyllä tuo tukka tulee kuvissa myöhemminkin näkymään.

En siis tarjoillut mitään yllätyksiä tälläkään kertaa. Mutta vaikka se kuinka itsestä tuntuu, että tukka pysyy muka koko ajan aika samanlaisena, niin vanhoja kuvia katsellessa sitten kuitenkin huomaa muodon muuttuneen pikku hiljaa koko ajan. Vanhempia hiuskuvia voi ttetsekkailla Tukkahommia-kategoriasta.

Onks joooo vai nouuuuu??


Tags:
5 Comments
  • Maakariakka
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Sirkeä rokkimimmi! Jes!

  • nasu86
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    love it 🙂

  • Anna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihana! Persoonallinen ja tosi hyvä väri.

  • sarppa
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    mageet hiukset sulla!

    onks mahdollista saada sun kampaajan nimeä? 🙂

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      mun vakkarikampaaja on Hiusmuotoilu Glazen Maikku eli Marjo.

Post A Comment