Sporttitrikoiden kaksi olomuotoa

-yhteistyössä Spartoo-

Mä taisin puhua tuulihousuista pari postausta sitten. Niitä mä en sentään teille ajatellut täällä esitellä, mutta yhdet sporttitrikoot kuitenkin.

Tänään oli aamupäivällä ohjelmassa kaikenlaista kaupungilla asiointia ja sen jälkeen oli sovittu lenkkitreffit kaverin kanssa, joten kiskoin heti aamusta vaatteet päälle sillä ajatuksella, että pääsisin mahdollisimman vähällä vaatteenvaihdolla lenkille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Elloksen alesta n. kympillä löytyneet Adidaksen treenitrikoot on mun mielestä niin siistit, että niillä kehtaa helposti liikkua muuallakin kuin punttisalin pimeimmässä nurkassa. (Niin kuin esimerkiksi kerrostalomme ullakolla, missä nämä kuvat on otettu. 😀 Taattua kaukolaukaisumeininkiä pitkästä aikaa asukuvissa!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päälle perseen peittävä villapaita, jalkaan huomion kiinnittävät kengät ja asiallinen takki niskaan, niin johan muuttui reenirikoot ihan arkeen passeliksi vaatekappaleeksi. Tai no, ihan varmasti siellä on joku tai useampikin jonka mielestä ne ei edelleenkään ole muualle kuin salille sopivat housut, mutta mä pidän pääni (ja housuni).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

neule-H&M L.O.G.G/trikoot-Adidas/kengät-Vans (saatu)

Ja kun sitten puhelin pirahti ja kaveri ilmoitti olevansa ihan juuri alaovellani, nakkasin vain villapaidan nurkkaan, korvasin sen hupparilla ja ulkoilutakilla, kiskoin jalkaan lenkkarit ja  olin valmis lenkille. Trikoot näyttivät hyviltä villapaidan ja Vansien kanssa ja niin ne näyttävät  hupparin ja lenkkitossujenkin kanssa. Ehkäpä yhdet tämän hetken lempipöksyistä kyseessä. Ihanaa, että niitä voi käyttää välillä muutenkin kuin urheillessa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulla oli hetki sitten hieman pulaa tuollaisista esimerkiksi lämmiteelyyn sopivista pitkähihaisista vaatteista, joten ilahduin kovasti, kun muistin blogiyhteistyökumppaniltani Spartoolta löytyvän kenkien lisäksi myös vaatteita. Spartoon vaatevalikoimasta itseäni kiinnosti siis juurikin sporttikuteet ja löysinkin sieltä paljonkin kiinnostavia urheilu- ja vapaa-ajan vaatteita esimerkiksi Nikelta, Adidakselta ja Reebokilta. Pitkän pähkäilyn jälkeen ostoskoriin päätyi tuo kivasti kuvioitu ja pinkeillä yksityiskohdilla koristeltu Puman huppari ja yhdet Niken trikoot ja lunastin ne pitkään säilömälläni lahjakortilla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sporttihommista puheenollen haluankin vinkata taas välillä Rapakunnossa -blogistani. Siellä on viime päivinä ollut juttua mm. Dobosta (eli mun sanoin koirajumpasta) ja juoksukoulun aloittamisesta. Käy ihmeessä lukaisemassa mun horinoita sielläkin!

 

 

 


2 Comments

Post A Comment