”Marttien” muotokuva

-yhteistyössä Zalando-

Vieläkö muistatte minun ja Iinan kenkähaasteen viime vuoden lopulta? Emme haasteen aikana saaneet hankkia uusia kenkiä, mutta se ei tietenkään estänyt haaveilemasta.

Kenkähaasteen viimeisen lukija-arvonnan palkinnon sponsoroinut Zalando antoi myös minun ja Iinan valita itsellemme kengät haasteemme päätteeksi ja mietinkin ensin, että en millään onnistuisi päättämään suosikkejani nettikaupan valtavasta jalkinevalikoimasta. 

Mutta voi kuulkaa, enhän minä montaakaan sivua ehtinyt selata, kun valinta oli jo päivänselvä. Nämä upeudet ovat näkyneet jo jossain asukuvassa, mutta ne ansaitsivat ihan omat kauniit ”muotokuvansa”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Niitein kuorrutetut maiharit ovat jo neljännet Dr. Martensini, mutta ehdottomasti kaikista hienoimmat. Epäilen oikeastaan, että ne ovat yhdet koko kenkäkokoelmani mahtavimmista kengistä. Olen käyttänyt näitä nyt viime viikkoina ihan järjettömän paljon. Ja mikä ihaninta, nämä olivat jälleen vuorostaan sellaiset Martensit, jotka olivat heti ensiaskeleesta lähtien jalassa kuin unelmat, toisin kuin mustat kiiltonahkaiset, jotka olivat edellinen Martti-hankintani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitä niistä kauheesti sen enempi mitään sanomaan. Kuvat puhukoon puolestaan. Ne on vaan ihan järjettömän upeat kengät.


8 Comments
 • Ballaa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nätit kengät, mut sun tyyli on jo valmiiksi niin miesmäinen. 🙁 Kiva et hyvät jalassa kuitenkin.

 • Ronja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tuli noista mieleen alennusmyyntien (ne vikat 70% huulluuspäivät) käyntini Nilssonin tms. kenkäkaupassa, jossa oli aivan ihanat niittipopot, hyvää nahkaa ja hinta-laatu kohdallaan ja erittäin buenot kaikin puolin. Yks pariskunta siinä myös pyöri hyllyllä ja rouva, että ”mä haluun jotku tommoset, mutta ilman noita niittejä”. Mies siihen että ”no sithän ne on ihan kun sun mutsis saappaat”. Rouva siihen että ”no niin onkin, mutta kuka tommosia niittijuttuja muka käyttäis” ja molemmat että ”hekoheko, niinpä!”. Öhöm, olisin ostanut, jos olis ollu kokoa.

 • Sarppana
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aivan ihanat kengät. Mutta löysin nämä vain miesten versiona, alkaen koosta 41. Itselläni jalka on 38, joten onko näitä ollenkaan naisten koossa saatavissa?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   omani on kokoa 37, että kyllä on olemassa naisten koossakin. Mutta Zalandolta ainakin ovat tainneet valitettavasti jo loppua.

 • Salla
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mikä teki noista mukavammat alunperin jalassa kuin mustat? Ovatko täysin samaa mallia? Itellä ongelmana että kaikki martensit on varpaista liian kapeita, noi näyttää tosta yläkuvasta ehkä leveemmiltä…? Vai onko vaan toiveajattelua 🙂 nimim. Pitkään martensseista turhaan haaveillut…

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Eivät ole kaikki mun Martensit samaa mallia. Ne mustat kiiltonahkaiset, joista toinen siis hinkkaa mua akillesjänteeseen, ovat mallia 1460 W, punaiset kiiltonahkaiset jotka puolestaan ovat olleet heti alusta asti hyvät ovat mallia Clemency ja nämä niittipopot ovat nimeltään Dai. Koska toiset kiiltonahkaiset Martit ovat olleet heti alusta asti hyvät, niin materiaalikaan ei selitä mustien kenkieni epämukavuutta. Mittailin tuossa nustien ja noiden niitti-marttien leveyttä eikä niissä ole kyllä eroa. Tuo poikkiauma ehkä vaan visuaalisesti jotenkin leventää.

   Mut en tosiaan osaa kyllä sanoa, että mikä niissä mustissa nyt oikein mättää. :/

   • Salla
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Okei, mutta siis se päkiän leveys ei eroa malleissa.. Höh. Kiitos vastauksesta! 🙂

Post A Comment