Me löydettiin talvi!

Kuten eilisessä postauksessa kerroin, niin vaihdettiin muutaman muun Refa-tytön kanssa Etelä-Suomen lumettomat ja harmaat maisemat pohjoisen valkoisiin hankiin. Reissua on takana vasta reilu vuosokausi, mutta ollaan ehditty kerätä jo paljon mahtavia kokemuksia.

Eilisen kohokohta oli ehdottomasti upea ja vauhdikas Husky-safariMe ihan alunperin kuviteltiin istuvamme vaan kiltisi kyydissä, mutta niitä rekiähän pitikin ajaa ihan itse! Oli aika fyysistä puuhaa koittaa jarrutella mutkiin, kun haukut olisivat tykänneet vetää täysillä. Tehtiin 10 km lenkki, jonka jälkeen koiria sai sitten rauhassa rapsutella sydämensä kyllyydestä. Aivan huikee kokemus kaikin puolin!

Rami’s Huskiesin henkilökunta jaksoi vastailla tämän koirahullun bloggaajan kysymyksiin aivan ihaltavalla kärsivällisyydellä. Ja voin kertoa, että niitä riitti. 😀 Oman valjakon haukkujen nimetkin piti tietysti saada tietoon ja minun ja jonnan valjakon johdossa oli kaksi tyttöä, Pihka ja Eerika (kuvassa minun kanssa).

valmiit

Tänään on ehditty jo pitää kuvaussessio ulkona asukuvien ja potrettien parissa ja käydä tärvelemässä häntäluitamme pulkkamäessä. Nyt pieni ruoka- ja hengähdystauko mökillä ennen uusia seikkailuita!

Jos haluat tietää mihin hyytävään juttuun eilisilta ainakin osalla meistä päättyi, niin kurkkaa Rapakunnossa-blogiin!

valmiit1

Ps. Tänään ehtii vielä heittää toiveita millaisia kuvausvinkkejä toivoisitte! Valitaan sieltä jotain täällä reissussa toteutettaviksi!

PPS. Reaaliaikaisia välähdyksiä matkaltamme instagramista esim. @vieruska ja @refashionblogs tai kaikkien tyttöjen kuvia osoitteesta: http://web.stagram.com/tag/refashionlapissa/

* Kuvissa näkyvät kamerat tarjosi Olympus


No Comments

Post A Comment