Tukan toinen asento

Sain syhdeltä teistä lukijoista sähköpostia, jossa kyseltiin tämän hetkisestä tukastani, että täytyykö se jaksaa aina laittaa pystyyn, kuten näissä kuvissa, ja että voisinko kenties postata kuvia karvakasan muistakin asennoista mikäli niitä on.

Lupasin tässä sitten lähipäivien aikana ottaa kuvia niistä muutamista ”kampauksista” joihin lyhyt tukkani omassa arjesani taipuu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Totuushan on, että mä olen todella laiska hiustenlaittaja. En todellakaan joka päivä jaksa föönailla tukkaa huolella tököttien kanssa kuivaksi, vaan käytän karvoihini aikaa hyvin minimaalisesti. Käytetty aika ja vaiva riippuu ihan fiiliksestä ja menoista.

Tänään esimerkiksi vain kampasin pyyhekuivat hiukseni jotakuinkin oikeaan suuntaan ja annoin sen jälkeen niiden kuivua omia aikojaan. (mikä on omassa tapauksessani tietenkin aika nopeasti)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sitten suihkutin kuiviin hiuksiin hieman suolasprayta tuomaan niihin karkeutta. En nimittäin lainkaan kestä hiuksiani ihan puhtaina ilman ainuttakaan tuotetta. Ne ovat niin silkkiset, liukkaat ja lentävät, eikä se ole hirveän hyvä olomuoto näin lyhyelle tukalle.

Suolasprayn lisäksi haroin hiuksiin myös vähän mattavahaa ja sen avulla ”kampasin” hiukset käsin kuvissa näkyvään ”asentoonsa”. Siinäpä se. Muutaman otsalla leijuvan yksittäisen hiuksen vielä taltutin lakalla. Ja tämä kaikki siis vei aikaa n. minuutin, minkä ihan varmasti huomaa myös lopputuloksesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä voisin itse asiassa kuvata videolle sen, kun laitan hiukseni samanlaisella arkimeiningillä astetta pörrömpään. Se on kans kuulkaa nopea toimitus. Paras tukka, kun on mun näkökulmasta sellainen, johon ei tarvii käyttää aikaa jos ei halua.

Sitten kun aikaa on ja sitä haluaa käyttää, niinteen homman hartaudella föönaamalla hiukset jonkun volyymia antavan muotoilutuotteen kanssa ja nostelen tukan jo  kuivatessa pystyyn. Rakennetta tuo useimmiten hiuspuuteri ja sen jälkeen viimeistelen suortuvat haluttuihin suuntiin joko lakalla tai jollakin muulla muotoilutuottella. Täytyykin muuten muistaa esitellä pari uutta suosikkiani joihin kuuluu mm. suihkutettava muotoilusavi!

PS. Nämä kuvat on otettu tuolla edellisessä postauksessa mainitulla uudella Olympuksella + intoilemallani 25 mm objektiivilla ja käyttäen taas puhelinta esikatseluun ja kaukolaukaisuun. Aika kivaa jälkeä sitä saa itse itsestäänkin, kun on oikeat vehkeet!


Tags:
2 Comments
  • hannamaria
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hyvältä näyttää tukka! Näyttää muuten ihan siltä että käyttäisit salamahommien sateenvarjoa taustallasi, on harvinaisen yhdennäköinen 😀

    hannamaria

    http://www.hannamariav.com

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      jees, heijastava sontsahan se siellä taustana tosiaan pilkottaa!! 😀

Post A Comment