Trendikäs kevätmeikki 10 sekunnissa

Oletteko koskaan kokeillut miten meikkaaminen onnistuu ilman peiliä? Entäpä millaisia tuloksia tulee, jos aikaa on vain 10 sekuntia? Veikkaan, että ihan hirveän montaa ’kyllä’-vastausta ei sieltä kuulu.

Eilisillasta lähtien minä olen voinut vastata noihin kysymyksiin ’joo’, sillä innostuttiin täällä Ylläksellä mökki-iltaa viettäessämme melkoisen hauskoihin meikkileikkeihin.

Idea 10 sekunnin meikkikokeiluun lähti Microsoftin hulvattomasta mainosvideosta, johon törmäsin ihan sattumalta netissä. Innostin myös Iinan ja Nooran kokeilemaan meikkaustaitojaan ja taltioimme kaiken tietenkin videolle.

Inspiraationa toimineella videolla naiset meikkaavat peilin edessä, mutta me veimme homman vielä seuraavalle tasolla ja toteutimme pikaehostuksemme ilman heijastavia pintoja. Voin kertoa, että lantiopohjanlihakset saivat melkoisesti treeniä, kun yritimme pidätellä pissaa kaiken naurun lomassa! 😀

Minun kauniin ja trendikkään kevätmeikkini voit katsella tästä. Iina ja Noora postaavat omat videonsa blogeihinsa myös toivottavasti melko pian.

Koska nauru pidentää ikää, niin haluaisin haastaa muitakin kokeilemaan omia taitojaan. Bloggaajista tykkäisin erityisesti nähdä 10 sekunnin meikin seuraavilta naisilta: meikkijumalatar Saara Sarvas, huulipunien suurlähettiläs Pupulandia -Jenni, aina täydellisen kaunis Muuttolintuja syksyllä -Joannateräspakarainen WTD -Nata,pirskahteleva ja ihan Plusmimmi, ja sateenkaaritukkainen ihana ystäväni Ence Boo. Lisäksi tietenkin ihan kaikki muutkin jotka tästä ideasta innostuvat. Itse ainakin katselisin näitä hauskuuksia blogeista enenmmänkin.

Mikäli joku teistä lukijoista päätyy hulluttelemaan meikkipussinsa sisällön kanssa videolla, niin ladatkaa raina youtubeen ja linkatkaa kommenttiboksiin.

Toteutuksesta sen verran, että kosmetiikkatuotteet saa ja kannattaa avata valmiiksi eteensä, jotta kallista meikkausaikaa ei mene purnukoiden aukomiseen. Tuotteet saa valita ihan vapaasti. Peiliä ei siis käytetä, vaan homma tehdään näppituntumalla ja aikaa otetaan kellosta.

Ja sen inspiraation lähteenä toimineen mainosvideon voi tosiaan kurkata TÄÄLTÄ. Siitä voi saada muutamia vinkkejä toteutukseen. ;D


7 Comments

Post A Comment