Lauantain lyhyet

Heräsin just Pori-Helsinki -bussissa päikkäreiltä, eikä runosuoneni syki kovinkaan kiivaasti, joten tyydyn heittämään muutamia pikaisia vinkkauksia netin syövereistä ja tärkeimpiä kuulumisia ihan reippaasti ranskalaisin viivoin.

Alennusta ja kiva kilpailu

  • Uuden putiikin avajaisten kunniaksi gTie tarjoaa kaikista tuotteista -30% alennuksen  11.3. saakka! Verkkokaupassa alennuksen saa koodilla AVAJAISET. Livenä ostoksille voi lampsia osoitteessa Unioninkatu 27.
  • Tsekkaa myös gTien selfie-skaba FB:ssä. Palkintoina Jennin suunnittelema mittatilaustuote ja lahjakortteja.

veera-korhonen-for-gtie

 

kuva: Mikko Rasila

Linkkivinkit

  • 10 sekunnin meikki -videotani on katsottu jo lähes 1700 kertaa, enemmän kuin mitään muuta videotani ikinä. Jos et ole vielä nähnyt muiden jo osallistuneiden taidonnäyteitä pikameikistä, niin suosittelen lämpimästi katsomaan Iinan, Nooran ja Saaran videot. Etenkin Saara on lopputuloksellaan todellinen yllättäjä. 😀
  • Mikäli turbaanit ja huivit kiinnostavat, niin vilkaise ainakin itseäni kovasti inspiroiva blogi, Turbanista. Kolmannella sivulla voi törmätä myös yhteen tuttuun naamaan.

picasa5

Kuulumisia

  • Siinä samassa, kun vihdoin sain liput ja laput kuntoon tehdäkseni ensimmäisen työttömyyspäivärahahakemukseni, kolahti minulle sähköpostiin kutsu tulla keskustelemaan mahdollisesta työpaikasta. Ensi viikon loppupuolella siis luvassa jännät paikat. Kyseessä olisi ihan oman alan duuni, mutta silti entisestä pitkälti poikkeava.
  • Viihdyin Ylläkseltä palattuani kotona kokonaiset kolme yötä, nyt on määränpäänä jälleen Helsinki, missä luvassa erinäisiä blogikinkereitä ja hengailua ystävien kanssa.
  • Oon miettinyt pitäisikö parin viikon päästä koittavia blogin 7 v -synttäreitä juhlistaa jotenkin. Esim. muistelemalla menneitä ja nostamalla jotain esihistoriallista materiaalia esille. Vai pitäisikö toteuttaa jokin teemaviikko? Jos teillä on toiveita tai ideoita, niin saa ehdottaa!
  • Nyt on vuorossa jälleen operaatio ’meikit naamaan bussissa’. Toivotaan, että lopputulos on hieman tuota 10 sekunnin koitosta imartelevampi. 😀

 

 

 


No Comments

Post A Comment