Mieluummin olisin sohvalla

Kaverini lähetti jokunen viikko sitten tämän Me Naiset -lehdestä nappaamansa kuvan, jossa on ehdotuksia treenipaitojen printeiksi. Voin kertoa, että viimeisen viikon aikana on menty aikalailla tuon punaisen topin tunnelmissa, mutta sillä erotuksella, että lauseen verbi ei ollut konditionaalissa.

Ylläkseltä palattuani raahauduin kyllä karmeassa väsymyksessä punttikouluun, mutta torstain ja perjantain hyvät liikunta-aikeet sulivat kaikki sänkyyn ja sohvalle. En vaan onnistunut raahaamaan ahteriani mihinkään. Uiminen olisi kiinnostanut, mutta vesisateessa hallille rämpiminen ei. On kiva kastua uimapuvussa, mutta ei vaatteet päällä. Minulta ei siis tekosyyt tällä kertaa loppuneet.

paidat

Mitä noihin treenivaatteiden tekstipläjäyksiin tulee, niin itseni kaltaista peruspessimistiä ne ”happy happy joy joy” -henkiset tsemppilauseet kyllä useimmiten vain ärsyttää. Tuo alla näkyvä Gina Tricot:n ”run for it” -toppikin saa vaan miettimään, että ”no en h****tti juokse metriäkään!”. Ja sehän passaisi loistavasti sporttitopin rinnuksiinkin. Ylipirteän ohjaajan ryhmäliikuntatunnille voisi puolestaan vetää trikoot joiden ahterissa lukisi ”punnerra yksinäs!”. Mun pitäisi selkeästi pyrkiä kääntämään nämä negaatiot ja ärsytykset energiaksi ja raa’aksi lihasvoimaksi. 

 

picasa6

 

 

Hieman siis ankeet on ollut viime aikojen sporttifiilikset punttikoulua lukuunottamatta. Mutta olis kai se ollut utopistista odottaa, että minusta kuoriutuu parissa kuukaudessa sporttihirmu, joka ei pysty elämään ilman hikoilua ja hengästymistä. Kyllä mä vaan edelleen pystyn, vallan mainiosti. Mutta onneksi repsahdukset ei haittaa, jos vaan aina starttaa sen diesel-moottorinsa uudelleen. Mä voisinkin ehkä hankkia treenipaidan tekstillä ”aloitan uudelleen joka viikko”.  

Koska varmin tapa olla luistamatta liikunnasta, on sopia treenitreffit kaverin kanssa, niin mulla on sellaiset kalenterissa nyt tiistaiksi. White Trash Disease -blogin teräspakarainen Nata lupasi raahata mut mukaansa jollekin nyrkkeilytunnille. Oisko ollut thainyrkkeilyä tms. Huhhuh. Olin alkoholin vaikutuksen alaisena lyödessäni tästä kättä päälle. Mitähän siitäkin taas tulee? Varmasti ainakin märkä läntti treenipaidan selkämykseen. Tuonne etukäteen kovasti jännittävälle tunnille voisikin sopia paitaani teksti ”en enää ikinä sovi sporttitreffejä neljän siiderin jälkeen”. 

Kerropas muuten lukija hyvä, että mikä teksti sinun treenipaitaasi passaisi?

 

PS. Raporttia uudesta lajikokeilusta luvassa heti, kun pääsen sairaalasta kotiin.

 

 


8 Comments
  • JennL
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hei hyvin se menee, korkeintaan saat vahingossa turpaan vieressäsi huhkivalta yhtä kyrpiintyneeltä naiselta 😀 Ei mutta tosissaan, motivaation puutetta on täälläkin havaittavissa. Vaikka kuinka zumbaa ja syö alle kulutettujen kalorien, paino vaan takkuaa, tipu perkele!

    • rapakunnossa
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Mä olen ollut iloinen siitä, että mulla on paino pysynyt ihan samana koko alkuvuoden, vaikka makaan pitkät päivät vaan himassa. 😀

  • Mi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Motivaation puutetta täälläkin. Sun esimerkistä innostuneena latasin Porin juoksukoulun, ei kaks minuuttia voi olla paha, eihän?
    Väärin!! Puolen minuutin jälkeen syke hakkaa 175 ja keuhkot huutaa, hullu! Pysähdy!
    Nyt alkais jo toinen viikko ja viime viikoltakin jäi kaks kertaa välistä..

    • rapakunnossa
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      mullahan kusi se juoksukoulu heti siihen Ylläksen reissuun ja nyt yritän piiskata itteni aloittamaan uudelleen kakkosviikosta. 😛

  • SV
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mun treenipaidassa vois lukee vaikka ”Squat like Channing Tatum is watching” 😀
    Tai ”Shut the fuck up and train”… 😀

  • Hanne
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hahah, nyt meinas näppis saada aamukahvit päällensä tosta ”punnerra yksinäsi” -heitosta! 😀 Pitää pitää mielessä ens kerralla body-pumpissa, katotaan lähteekö kiukulla paremmin 😉 En tiennytkään, että sulla on treeniblogi, eksyin tänne Natan kautta 🙂 Yleensä sua on tottunut näkemään MouMoun blogissa. Jäänpä mielenkiinnolla seuraamaan!

    • rapakunnossa
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Tänään taisin punttikoulun lopuksi sanoa valmentajalle, että hypi keskenäs, kun kaiken pusertamisen jälkeen käski vielä tehdä jotain hyppyjä. Motivaatio ja asenne kohdallaan. 😀

Post A Comment