Äänestä upeinta stailausta ja voita LUMIn laukku!

Mä olen valokuvaajana ihan järjettömän itsekriittinen ja sellaiset ottamani kuvat ovatkin melko harvassa joihin olisin niin tyytyväinen, että pystyisin tuijottelemaan otoksia ilman itseä häiritsevistä pikkuvirheistä soimaamista. Toissa viikonloppuna kuitenkin oli pitkästä aikaa valokuvaamisen ja onnistumisen iloa keväisessä ilmassa, kun ikuistin Jonnan LUMIn stailauskilpailua varten.

Iso osa kuvien kauneudesta on tietysti jumalaisen kauniin mallin ansiota, mutta jaksoin kyllä fiilailla myös omaa osuuttani näiden kuvien onnistumiseen. Kuvissa on kahta hieman eri henkeä: kadulla otetut ovat täynnä keväisiä pastellisävyjä ja heleää vastavaloa, kun taas porttikongin varjossa poseeraa dramaattinen filmitähtikaunotar. Molemmat ympäristöt kuitenkin passasivat Jonnan valitseman raidallisen Julia Midi Clutchin ilmeeseen kuin se kuuluisa nenä päähän.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kisassa on mukana 11 tyylitaituria ja he kaikki ovat stailanneet asun valitsemansa LUMIn uuden malliston laukun ympärille. Tykkäämällä suosikistasi FB-ssä olet mukana yllätyslaukun (uudesta mallistosta) arvonnassa! Itse liputan arvatenkin Jonnan keväiselle kuvalle. 😉

Kilpailukuvat löydät TÄÄLTÄ.


12 Comments
 • kevättä kuvassa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  …ja kaikki on kyllä sävysävyyn ja tunnelma on mukana, mutta….en tiedä, mutta kaulan kohdalta menevät poikkiviivat ovat mielestäni pahapahapaha…(Minulle on ainakin aikoinaan opetettu, että ne eivät ole mitenkään hyvä asia. ) Mä en voi sille mitään, mutta mun ajatukset harhautuivat giljotiiniosastolle. Blogeissa näitä joskus näkee, ja jopa valokuvaamon ikkunassa esillä olevassa hääkuvassakin olen nähnyt horisonttiviivalla mestautuvan morsiamen, joten lieneekö se sitten ok…

  Eka kuva on kyllä kiva, upeat värit : )

  • Fiibi
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Tuo on varmaan vaan ihan opittu juttu, koska mulle ei ikipävänä olis tullu mieleen aatella sitä jotenki kaulaleikkurina 😀

   • kevättä kuvassa
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    no enpä tiedä…ihan valokuvauksen perussääntöjä on kyllä se, että kuvaa ei saa rajata kaulan, nilkkojen ja ylipäänsä nivelien kohdalta…Siihen kiinnittää huomiota vielä enemmän, jos sen tietää ja se ei tarkoita sitä, etteikö se voisi häiritä, vaikkei sitä olisi mistään oppinutkaan. Ilmaisin tuon ”oppimisen” hieman huonosti. Toki säännöt on luotu myös rikottaviksi ja jokainen kuvaa tavallaan : )

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mitä tästä opimme? Älä koskaan vahingossakaan kerro itse olevasi mihinkään tyytyväinen, koska se on kuin käsky muiden tulla osoittamaan virheet. 😀

   Tuo seinässä ollut sauma toki itseänikin kaulan kohdalla hieman ahdisti, mutta tuossa kun kohde oli noin lähellä seinää ja juuri ikävästi sen pituinen, että viiva osuu kaulalle, niin eipä siinä olisi auttanut mikään kuvauskorkeuden muuttaminen, niin kuin silloin auttaa, jos kyseessä on esim kaukana oleva horisontti. Sääntöjä ja ns. kuvaajan kuolemansyntejä on ja ovat minulle hyvin tuttuja, mutta joskus sitä vaan päättää sietää virheitäkin.

   • kevättä kuvassa
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    no höpö höpö, älä turhaan ota itseesi, ei tuo tyytyväisyytesi kuviisi ainakaan minua provosoinut kommentoimaan ; ) ei maailma aina ole sinua tai ketään muutakaan vastaan, vaikka sieltä ”eriävä” mielipide tuleekin : )

 • Fiibi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihan syystä oot onnellinen ja tyytyväinen kuviisi! Mun lemppareita on varsinki toka ja kolmas <3

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   itsekin tykkään kolmannesta!

 • Ainu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hmm.. Minusta tuo kaulan kohdalla oleva poikkiviiva on oikeastaan kiva, koska viiva jakaa myös taustan värit niin, että kasvot tulevat vaaleampaa taustaa vasten ja täten myös erottavat selkeämmin taustasta. Lisäksi nuo poikkiviivat jotenkin passaa yhteen laukun raitojen kanssa.

  Ja ne säännöthän on tehty rikottavaksi… 😉

 • Riiks
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kauniita kuvia!

  Mikä ja mistä on mallin mahtavan upea asu?!

  • Ninnu
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Upeita kuvia – hipsin äänestämään (jos vielä ehdin). Mutta Jonnan upeaa haalaria ihastelin minäkin ja toivoisin kovasti lisätietoja siitä.

   • polkadots
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hips! Haalari on ostettu second handina, mutta alunperin näyttäisi olevan Zaran mallistoa. Ikävä kyllä minulla ei ole hajuakaan, että milloin tämä on ollut myynnissä.

    • Ninnu
     Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

     Kiitos tiedosta! Mahottoman upea on! 🙂

Post A Comment