2020-luvun häpeällinen muisto?

Mökkihöperyyttä torjuakseni ihmistäydyin lauantai-iltana ja suuntasin Tommin kanssa porilaisen Ground-bändin keikalle. Kyseisen bändin keikkoja tuli joskus 2000-luvun alkupuolella nähtyä melko useinkin ja tämä live-elämys bändin monen vuoden keikkatauon jälkeen toimikin melkoisena nostalgiatrippina vuosiin, jolloin olin vielä nuori ja kaunis ja elämä oli pelkkää opiskelua ja hauskanpitoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Niin kiva kuin menneitä aikoja joskus onkin muistella, niin vuosikymmenen takaista pukeutumistani en niin välttämättä tahtoisi palauttaa mieleeni.. Ai kauhee.. Hameet olivat lyhyempiä kuin laki sallii ja niittiä, kettinkejä ja muuta rojua roikkui kamppeista niin paljon kuin jaksoi suosiolla kantaa. Baarireissuilla ei ollut minkäänlaista ongelmaa paljastaa yhtä aikaa niin säärtä kuin tissivakoakin. Ai kaamee. 😀

Mutta ihan samalla tavalla puna poskilla sitä saattaa katsella sitten 2020-luvulla näitä tämän hetkisiä kamppeita. Vaikkakaan ihan samanmoista paljastelua ei onneksi kuitenkaan enää tule harrastettua kuin nuorempana ja timmimpänä.

Mutta tulevaisuuden nolo muisto tai ei, niin tällä hetkellä tuntuu hyvältä kiskoa päälle vaikkapa tämän näköisiä kamppeita..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja mikäs tuttu jakku se siinä taas onkaan? Tuntuu kasvaneen hartioihini kiinni tuo Nanso.

Mitä lauantain asuun muuten tulee, niin se lähti noista korviksista. Heiluin vaatehuoneessa alusvaatteisillani ja iskin silmäni noihin Glitterin alesta talvella nappaamiini sulkakorviksiin. Ne siis korviin ja miettimään sitten mitä päälle niiden kanssa. Sulkien värimaailmaa jatkoi kivasti poltetun oranssi nahkahame ja jottei homma olisi mennyt ihan liian värikkääksi, piti tilannetta tietenkin tasapainottaa mustalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

nahkahame-La Redoute, Ellos/toppi-H&M/bleiseri-Nanso/maiharit-Dr. Martens/laukku-Pieces/korut-Glitter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mustat Martensit taisivat tulla hieman mustasukkaisiksi uusille ja paljon hehkuttamilleni niittikoristeisille tulokkaille ja päättivät kenties siksi muuttaa hieman käytöstään. Kiiltonahka Martit nimittäin yllättivät lauantailla olemalla hinkkaamatta enää yhtään. Ei rakon rakkoa eikä pienintäkään hiertymää. Toivon, että ne ovat nyt kesytetty lopullisesti ja yhteiselomme voi jatkua menestyksekkäästi.


Tags:
4 Comments
  • Laura
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kivat vvaatteet. Erityisesti nuo ”Dockarit”, Itseltä löytyy kahdet. Pinkit ja kiiltonahkapunaiset. Nuo mustat kun vielä jostain löytäisin. En ole pitkään aikaan muita lenkiä käyttänytkään!

  • Heidi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mites muuten noi Martensit, vastaako koko sun mielestä todellisuutta, vai kannattaako koittaa normaalia isompaa/pienempää? Kun ei tässä nyt oikein Martenseja myyvää puljua ole liki, niin tilata pitäisi…

  • Marika
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Aivan ihana asukokonaisuus, etenkin rakastuin tuohon oranssiin nahkahameeseen.

  • Stadin Style
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Nice look!! Love the boots!!

    http://www.stadinstyle.helsinkids.fi/

Post A Comment