Lämpöä hehkuva Valotalo

Vanhempani saapuivat eilen muutaman päivän vierailulle luoksemme ja he eivät suinkaan tulleet tyhjin käsin, vaan toivat mukanaan monta ihanaa tuliaista. Yksi saamistamme lahjoista oli talo. Suloinen ja lämpöä hehkuva Valotalo, joka tuo nyt hyllyn päältä tunnelmaa ja valoa olohuoneeseemme.

Kuvankaappaus 2014-3-30 kello 22.43.57

Ohuesta koivuviiluvanerista valmistettu Valotalo on muotoilija ja taiteilija Jouko Kärkkäisen käsialaa ja sen mallina toimii perinteinen rintamamiestalo. Juuri tuon mallinsa vuoksi se muistuttaakin minua ihanasti omasta kotikodistani, jossa asuin kolmevuotiaasta aina siihen saakka, että muutin opiskelemaan. Rakastan edelleenkin lapsuuden kotini rappusten narahduksia ja haaveilen vielä joskus asuvani vanhassa kaksikerroksisessa puutalossa. Sellainen on minun mielestäni koti. Vanha, puinen, hieman nariseva ja täynnä lämpöä.

Valotalo ei ole vanha eikä se narise, mutta sitä katsellessa tulee ihana ja lämmin fiilis ja se muistuttaa kodista ja vanhemmista. Todellinen hyvän mielen tuoja siis kyseessä.

Mikäli tuo kaunis valaisin kiinnostaa, niin sitä on saatavilla ainakin Pilke-verkkokaupasta.


No Comments

Post A Comment