Kirsikkaunelmia ja kellohelmoja

-yhteistyössä Olivia Rouge Shop

Se taisi olla Seventeen tai jokin muu ulkomainen teinilehti, josta minä ensi kerran sen himotuksen sain päähäni joskus lukioikäisenä. Himotuksen nimeltä kirsikkakuvioinen mekko. Vuosikausia haaveilin, mutta vastaan ei tullut oikeanlaista mekkoa eikä just passelia kangastakaan. Yhden valkopohjaisen kirsikka-kankaan sitten joskus bongasin alelaarista, mutta koskaan en saanut aikaiseksi siitä mekkoa teettää ja sittemmin ei enää vaalea kolttu tuntunutkaan omalta, joten kangas lähti kiertoon.

 Kuvankaappaus 2014-4-4 kello 18.16.24

Mutta nyt se sitten vihdoin toteutui tuo 15 vuotta vanha haave, Olivia Rouge Shopin Mona, loihti minulle ihastuttavan kirsikkamekon juuri sopivasti ensi viikonloppuna koittavia blogikekkereitä varten. Omasta mekostani postailen kuvia sitten noiden juhlien jälkeen, kun saan jonkun ottamaan kunnon kuvat, mutta tässä välissä halusin kuitenkin jo jakaa muutamia muita ihanuuksia Olivia Rouge Shopin valikoimista.

Kuvankaappaus 2014-4-4 kello 18.16.06

Yllä olevat kuvat: Anna-Liisa Nikus

Jos olet tuleva morsian ja perinteisten hääpukuliikkeiden tarjonta ei tunnu omalta, niin kannattaa tarkastaa Olivia Rougen häämallisto, josta löytyy herkkuja etenkin kellohelmojen ystäville. Ja kun mekot tehdään jokaisen morsiamen omien mittojen mukaan, ei tarvitse omistaa tietynmallista missivartaloa mahtuakseen noihin luomuksiin.

oliviarouge

Myös Olivian perusmalliston naiselliset ja leikkisät mekot ovat suunnattu monen kokoisille mimmeille aina koosta 34 kokoon 52 saakka minkä lisäksi kukin tuote voidaan valmistaa myös täysin mittatilaustyönä. Tässä siis loistava vinkki myös pluskokoisten naisten tulevan kesän mekkopulmiin. Kaikenlaisia kekkereitä on kuitenkin taas luvassa.

Itse en päässyt nyt juuri Tampereella Olivian putiikilla käymään, eikä omat mittani menneet ihan yksi yhteen mittataulukon kokojen kanssa, joten otin itsestäni mitat Tommin avustuksella kotona ja toimitin ne Olivialle. Hieman jännitti, miten mahtaa osua kurvit ja kolttu yhteen, mutta huoli oli turhaa, sillä tällä viikolla postilaatikosta sujahtanut mekko on täydellinen! Odotan niin innolla, että pääsen sen teille esittelemään. 🙂

Kuvankaappaus 2014-4-4 kello 17.36.56

Jos heilahtavat kellohelmat, istuvat kynämekot tai muut Olivia Rouge Shopin tuotteet kiinnostavat, niin kannattaa ehdottomasti selata putiikin valikoima läpi tänä viikonloppuna. Putiikki viettää 6 v. -synttäreitään ja sen kunniaksi kaikki Olivia Rouge -tuotteet ovat sunnuntaihin saakka -30% alennuksessa. (tarjous ei koske hääpukuja eikä mittatilaustuotteita). Nettikauppaan pääset TÄSTÄ.

Tulispa jo pian ensi viikonloppu ja pääsisin käyttämään uutta mekkoani! Luvassa on meikki- ja tukkapuunaus ammattilaisen käsittelyssä ja uusi upea mekko, ajattelin näyttää nätiltä! 🙂


4 Comments
 • Olivia Rouge
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei vaan hei kaikki ennen kuin ehditte kommentoimaan koko-asioista! Tosiaan mahdollista on tilata nykyään myös kokoa 50 ja 52, mutta kaikkiin tuotteisiin ei näitä muutoksia ole ehditty tekemään! Eli kaikkea on noissa kyseisissä kokonumeroissa saatavana myös, jos ei omaa kokoa vielä löydy halutun tuotteen kohdalta, niin pistäkäähän sähköpostia info(a)oliviarouge.com. Kiitoos! 🙂

 • Mimmu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ensin innostuin alennuksesta, koska olin mekkoja katsonut jo aikaisemmin, mutta huh, onpas hinnat nousseet! Jää mekko tilaaamatta, vaikka alehinnalla olisikin edullisempi. Ymmärrän, että käsityö maksaa, mutta noin suuri hinnankorotus ei tunnu kohtuulliselta. 🙁

 • Olivia Rouge
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siinä vaiheessa, kun ei ole saanut omasta työstään melkein vuoteen rahaa laisinkaan, on pakko asialle tehdä jotain. Valitettavasti kaikkien materiaalien ja kulujen hinnat nousee koko ajan ja en ole koko putiikinpitoaikana nostanut hintoja juuri ollenkaan ja enemmän laskutoimituksia tehdessäni tuli valitettavasti tämmöinen tilanne eteen. Harmi, että näet asian noin, mutta joskus on tällaisia päätöksiä tehtävä, jos haluaa leipääkin pöytään ilman että tekee ympäripyöreitä päiviä 🙂

 • Mimmu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Yleensä en marise hinnoista, varsinkaan käsityön kohdalla. Hitaasti vuosittain korottamalla hinnannousu olisi varmasti tuntunut kohtuulliselta, toisin kuin näin äkisti korottamalla. En muista tarkkaan edellistä hintaa, mutta vaikuttaisi siltä, että hinnannousu oli lähemmäs 40 %, ainakin juuri niiden tuotteiden kohdalla, jotka kiinnostivat eniten. Korjaa toki, jos olen väärässä. Toki sitä leipääkin pitää pöytään saada, ei yrittäjyydessä ole muuten järkeä. Tällä erää etsin mekon jostain muualta tai teen itse, tosin yhtä kaunista jälken en välttämättä saa. Itseasiassa se vihreä hihallinen mekko, jonko olisin hankkinut, onkin ilmeisesti poistunut valikoimista.

Post A Comment