Kenkäfrikiit hoi!

Kenellekään ei ole tainnut jäädä blogiani lukiessa epäselväksi, että rakastan kenkiä. Asia käy ilmi nopeasti myös jokaiselle kotonani vierailevalle ihmiselle, sillä päästäkseen sisälle saakka on eteisessä ensin ylitettävä melkoinen läjä kenkiä.

Rakastan värikkäitä kenkiä, kimaltelevia kenkiä, matalia kenkiä, korkeita kenkiä, tennareita, maihareita, nilkkureita, avokkaita, ballerinoja, sandaaleita, saappaita.. Yhteistä rakastamilleni kengille on se, että niissä on jokin pieni juju, jotakin huomiota herättävää. Se voi olla huomiota herättävä väri, mahtava materiaali, hauska muoto, mielenkiintoinen kuvio, kaunis korko tai mikä tahansa pieni yksityiskohta, mutta kaikista lempikengistäni sellainen löytyy.

Tätä taustaa vasten ei varmasti ole ihme, että sydämeni hyppäsi kurkkuun, kun sähkpostiin kolisi kutsu FINSKin ystävämyyntiin ja tajusin ajankohdan menevän yksiin tämän Helsingin reissuni kanssa. Itseltäni löytyy Julia Lundstenin suunnittelemia kenkiä paristakin eri yhteistyömallistosta (Marimekko ja Nokia), mutta ainoitakaan Finskejä en vielä omistanut, vaan olin ainoastaan lainaillut joskus Iinan kokoelmista. Esimerkiksi TÄSSÄ asussa oli jalassa upeat lainafinskit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kävimme eilen Iinan kanssa tutustumassa valikoimiin ja hyllykaupalla ihanuuksia sieltä tietysti löytyi. Myynnissä on sekä mallikappaleita, että edellisten sesonkien helmiä. Alenunkset liikkuvat 30%-70% välillä.

Saimme Iinan kanssa valita kumpikin yhden lempiparin itsellemme eikä valintaprosessi ollut aivan helppo kaikkien kiinnostaviem kenkien hyppiessä hyllyiltä silmille. Aika nopeasti kuitenkin suosikit soviteltuani löysin varmuuden ja yksi yllä olevasta kolmesta mallista vei sydämeni. Väri on kuitenkin eri kuin kuvassa. Kuvia uusista kenkäystävistäni luvassa lähiaikoina!

Jos tunnistat itsesi kaltaisekseni kenkäfriikiksi ja olinpaikkasi on Helsinki tai lähimaastot, niin tänään tai huomenna ehtii tekemään löytöjä osoitteessa Eerikinkatu 9! Go before it’s too late!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-postaus toteutettu yhteistyössä Finskin kanssa-


2 Comments
 • hannamaria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voi eikä, oon lauantaina tulossa Helsinkiin mutta ajat menee juuri pahasti päällekäin tuon indiedaysin järkkäämän päiväohjelman kanssa. Tosin tuo liike aukeaa tuntia aiemmin kuin mitä ohjelman on sanottu alkavan, joten saatan keritä jopa pikaisesti pyörähtää paikan päällä! Oi nam… 😀 Finskin kenkien perään kyllä kuolaa jokainen, ei käy kieltäminen!

  hannamaria

  http://www.hannamariav.com

 • Laura
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kieltämättä houkuttelisi erittäin paljon, mutta ehtisin hyvällä tuurilla puoleksi tunniksi paikalle ja sehän on sanomattakin selvää, että se on liian lyhyt aika! 🙂 Kamalasti kamalasti tahtoisin kyllä kävästä!

Post A Comment