Kemuturbaani

Lauantaina tosiaan oli vuorossa Indiedays Blog Awardsit, joista kuvia postailinkin jo eilen. Olin itsekin ehdolla vuoden blogiteko-kategoriassa viime joulukuisella Läski ja vissiin vähän tyhmä -postauksellani, mutta ei tullut sijoituksia. Matkalla kemuihin muistettiin tietenkin Jonnan kanssa pysähtyä suorittamaan pienet photoshootit.

Minulla oli alunperin ihan muut asusuunnitelmat ja niihin kuuluin mm. mun mahtavat paljettipöksyt, mutta sitten hetken tultua ei fiilis ollutkaan enää sama, joten improvisoin matkalaukun sisällöstä sitten jotakin muuta ja se jotakin muuta näytti tältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kekkereiden pukukoodi oli löyhästi ’inspiration’ ja mä inspiroiduin etupäässä huonosta tukkapäivästä, joka vaati turbaanin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

housut-Esprit Denim/silkkitoppi-Coast/kengät-Via Uno/huivi-Monki/korut-Glitter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Helsingin reissu ei ollut mikään shoppailureissu, mutta turbaani-innostukseni edelleen kasvaessa tulin silti hankkineeksi jokusen huivin. Muut olivat muutaman euron alelöytöjä, mutta tämän upean kirjavan ja kesää huutavan viskoosihuivin lunastin Monkista ihan normihinnallaan joka oli 15 €. Aivan mahtavat värit ja kirjavuutensa vuoksi huivin voi yhdistää melkein mihin tahansa. Ihana, ihana, ihana. Huivia löytyy näköjään myös Monkin nettikaupasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuli jälleen testailtua uudenlaista huivin sitomistapaa ja totesinkin tämän tyylin toimivan loistavasti. Turbaania ihailtiin juhlissa monen blogikollegan toimesta ja lupasinkin tuottaa sitä tutorialin ihan pian. Video-ohjetta siis tulossa!


6 Comments
 • Miia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Näytät ihan mielettömän hyvältä. Tuijottelen haltioituneena kuvia. Siisti ja asiallinen, mutta silti seksikäs ja viehättävä. Turbaani sopii ihan täydellisesti tuohon asuun.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   oi kiitos. Itsekin kyllä tykkäsin asusta ja etenkin turbaanista kovasti. 🙂

 • a
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Laitathan ohjetta myös Instagramin ihanaan huivityyliisi!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   on tarkoitus tehdä postaus pikkuhuivijutuistakin. 🙂

 • Sini
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onko sulla tulossa postausta asusta, jossa näkyy tuo kirsikkamekko? Se on näyttänyt muoden bloggaajien kuvissa niin kivalta ja erikoiselta, olis kiva nähdä postaus siitä! 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   postaus ulkona!

Post A Comment