Viikon himotuimmat

Mä vaan kävelin Forumissa pahaa aavistamatta Vagabondin liikkeen ohi ilman minkäänlaista tarkoitusta astua sisälle. Mutta reittiin tuli muutos välittömästi, kun silmäni osuivat ikkunan läpi johonkin pronssisena ja paljettisena kimaltavaan. Jalat veivät välittömästi katsomaan kimallusta lähempää.

Kuvankaappaus 2014-4-13 kello 20.11.29

Iski todella pahimmanlaatuinen ’pakko saada’ -reaktio näiden Vagabondin Lily-tossukoiden kohdalla. Oihhh. Voihhh. Huohh. Ihanat.

Mutta kuten jo aiemmin kirjoittelin siitä kuinka rahatilanne on väkisinkin vaikuttanut hankintoihin, niin näidenkin kohdalla piti vaan hiippailla syvästi huokaillen liikkeestä ulos. Ei vaan pysty. Ei just nyt.

Mutta saahan sitä silti haaveilla. Ja miettiä, että jos vaikkapa kirppisrahoilla. Ehkä minä nämä mielessäni nyt vihdoin saisin kirpputoriprojektin etenemään. Tuossahan ne olohuoneen nurkassa valtaavat tilaa kaikki myyntiin menossa olevat kamppeet.

Mut nyt mä vaan haaveilen. On ne nätit. Ihanasti kimaltaisivat kesäauringossa.


1 Comment
  • Laura
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Just ite tilasin laskulla Vagabondin nettisivuilta juurikin nuo pronssiset! Aivan ihanat, rennot ja silti niin siistit! Rahatilanne itelläkin ihan penaalista mutta huijaan itseäni tolla 14pvn maksuajalla… 😀

Post A Comment