Kirsikkaunelma

-yhteistyössä Olivia Rouge Shop

Minä odotin viime perjantain Aussie Awards -kemuja etukäteen ihan innoissani. Syy ei kuitenkaan ollut varsinaisesti itse kekkerit, vaan mekko jonka olin päättänyt tuolloin ylleni pukea. Odotin hymy huulilla, että pääsisin käyttämään tuota hurmaavaa ja pirteää kirsikkaunelmaa, jonka Olivia Rouge minulle teki.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toki minä osasin odottaa kaunista mekkoa, mutta kirsikkaunelma vielä ylitti odotukseni huimasti! Tunsin itseni ihan suunnattoman nätiksi tuossa mekossa. Malli imartelee omenan mallista ruhoani pidentäen ja luoden jopa kevyen illuusion vyötäröstä. Olin ihan puulla päähän lyöty katsellessani itseäni peilistä kirsikkatarhaan pukeutuneena.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olivia Rouge Shop sijaitsee Tampereella enkä tähän hätään päässyt siellä käymään, joten mekko ommeltiin minulle ilman sovitusta. Otin kotona mitat Tommin avustamana ja Olivia toimi niiden varassa. Jännitinkin etukäteen hieman mekon istuvuutta, mutta aivan turhaan. Leninki oli kooltaan ihan justiinsa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko-Olivia Rouge (saatu)/kengät-Via Uno/laukku-2nd hand/rannekorut-Glitter/korvikset-Ninja

Valitsin mekkomalleista tuon röyhelöllä varustetun kynämekon, koska ajattelin, että iso yksityiskohta lantiolla toimisi tasapainottavana elementtinä ja veisi hieman huomiota aina shown varastavilta rinnoilta. Kavereiden mukaan ei kuulema toiminut. Tissit tuppasivat viemään huomion edelleen. Mutta näitä kuvia katsoessa sanoisin kyllä, että kokonaisuus on  normaalia tasapainoisemman näköinen eivätkä boobsit hyökkää silmille niin pahasti.

Juuri passelit kengät ja laukku löytyivät helposti omasta kaapista. Via Unon punaiset korkkarit ovat olleet suosikkini jo vuosia ja niiden malli ja väri passasi mekkoon täydellisesti. Pieni satiinilaukku puolestaan on vuosien takainen löytö Nizzan antiikkitorilta ja  henki sekin mielestäni oikeanlaista tunnelmaa ollakseen kirsikkaunelman kaveri.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ajattelin, että kyllä sitä kerran vuodessa pitää naisen nättinä olla ja kun ei ainakaan mekosta ole homma kiinni, niin varasin itselleni ajan myös kampaajalle. Tai no, alunperin minulla oli aika kampaukseen ja meikkiin, mutta kampaajani sairastuttua edellisyönä vatsatautiin pädyin meikkaamaan itse kampaaja-ajan kuitenkin järjestyttyä sairasvuoteella maanneen Marin kollegalta.

Hiukseni laittoi Pauliina Sydämen Pohjasta -kampaamosta ja annan lopputuloksesta kyllä täydet pisteet, lähtökohta kun oli juurikasvunsa ja hiusten pituuden puolesta vähintäänkin haastava. Toiveenani oli jonkinmoinen mekon henkeen sopiva tötterö ja sellaisen sain. Varsin nerokkaana oivalluksena pidän kuitenkin tuota sivukiehkuraa, jolla Pauliina taikoi peittoon ylikasvaneen sivuosan järkyttävän juurikasvun ja muutenkin epäesteettisen olotilan. Loistava naamiointi!

Kaikin puolin ihan yllättävän naisellinen ja nätti lopputulos lähtökohdan huomioonottaen. Tykkäsin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaikin puolin tykkäsin lookistani ihan hirmuisesti ja nyt odotankin, että olisipa pian jotkut toiset juhlat joihin voisin kirsikkaunelmani jälleen päälleni pukea. Mekko täräytti tiensä kertaheitolla vaatekaappini ihanimpien vaatteiden listalle. Ihanimpia vaatteita ovat ne joissa tuntee olonsa upeaksi ja tämä todellakin täyttää tuon kriteerin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reissussa oli mukana tasan nuhjuinen camotakki ja nahkarotsi, mutta onneksi jälkimmäinen passasi mekon fiftarifiilikseen riittävästi, jottei ihan tarvinnut nolostella narikassakaan.

Melkoisen itserakas hehkutus tästä postauksesta tuli, mutta ei voi mitään, kun olin niin hitsin tyytyväinen mekkoon ja koko asuun, että hymyilin kuin typerys koko illan niiden vuoksi. Kuten jo sanoin, eiks sitä kerran vuodessa saa olla niin nättinä, että ihan halkee innosta? 😀

Aivan tuhannet kiitokset Olivialle mekosta!


33 Comments
 • Sanjana
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Näytät kyllä tosi kauniilta tuossa mekossa, syytäkin olla ihastunut! <3 itselläki haaveissa joskus saada mekko Olivian valikoimista, on ne niin nättejä!

 • MouMou
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hitsi, miten hyvin rotsi käy tuon kanssa! 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   joo, ihan yllättävän hyvä yhdistelmä!

 • :)
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siis vau miten upea mekko! Olen kuolannut noita Olivia Rougen mekkoja jo vuosia ja teksi mieli itsellekin teettää joku kellohelmainen kirsikkakuvioinen mekko, varsinkin kun olen niin lyhyt etten löydä istuvia mekkoja yhtään mistään!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   no teettäminen on silloin kyllä loistava ratkaisu. Saa ihan juuri oikean kokoisen. 🙂

 • Anna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mielettömän upea mekko! Ja koko kokonaisuus itseasiassa.

  Just yhtä upea kuin sinä itse.

 • Mursu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä ehdinkin jo odotella tätä mekkopostausta 🙂

  Siis kerrassaan UPEA! Niin mekko kuin nainenkin! Kokonaisuus on kertakaikkisen WOW!

 • Sari
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mielettömän upea!

 • saya
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mekko on kyllä tosi nätti ja kampaus ihana!

 • Mimmu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hieno mekko todellakin ja istuu kuin hansikas! 🙂

  Harkitsitko ollenkaan leveähelmaista mallia? Siinähän isot rinnat saisivat kaverikseen muhkeutta myös lantiolle ja vyötärö näyttää todella kapealta. Itse olen mieltynyt leveähelmaisiin, oma takapuoleni on aika olematon ja rinnat isot, niin sillä saa hieman huijattua huomiota alakroppaankin. 😀

  Olen huomannut, että käytät lähinnä kynähameita tai minareita, kellohelmaa en ole tainnut kertaakaan nähdä ylläsi. Onko se tietoinen valinta vai tuleeko vain hankittua kaposia alaosia enemmän?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   no ihan hetken verran mietin kellohelmaistakin, mutta jotenkin on vaan omempi olo tällaisissa kapeissa. On mulla yksi kellohelmainen mekko joka on joskus blogissakin näkynyt kun käytin sitä ainakin yksissä häissä. Mutta se ei ollut mikään super muhkea kellohelma. Ei se ole mitenkään tietoinen leveämpien helmojen dissaus, mutta harvemmin vaan on vastaan tullut itseä miellyttäviä leveitä helmoja. Totta kyllä on tuo, että sellaisella tämä ylös painottuva vartalo kyllä näyttäisi tasapainosemmalta.

 • Jennni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kattosin jo instagrammis et wooou mikä nainen! Aivan upea mekko ja kaikki vaan sopii niin sulle, oot upee:-)

 • AnnaAusseista
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Todella upea! Wau!

 • AmeliaNoire
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei hyvänen aika! 😀 😀

  No, hyvä asia on, että rahatilanteesi on kohentunut voidessasi ostaa kalliin mittatilausmekon 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   no ei sentään ole rahatilanne mihinkään muuttunut. Mekko on saatu, kuten postauksessa kyllä luki ja mainittin että yhteistyössä Olivia Rougen kanssa.

   • AmeliaNoire
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    No niinpä tietenkin…

    Kuva oli vaan…niin ”pysäyttävä”, etten huomannut tuota lahjusta 🙁

 • Jenny
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ihanan rock, mutta silti niin tyylikäs!

 • niina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voitko hyvin kun painoa on noin paljon?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   ja nyt innoissasi odotat, että kertoisin, että ”ei kun mun olo ihan kauhee ja kärsin hirmuisesti”?

   Sun harmiksesi joudun kertomaan, että voin oikein hyvin. Nyt itse asiassa paremmin kuin vuosiin, sillä sairauteni (jotka siis alkoivat ollessani normaalipainoinen eivätkä siis johdu ylipainosta) ovat toistaiseksi pysyneet useamman vuoden kurissa ja olen paljon terveempi kuin vaikka 7-8 vuotta sitten. Että kiitos kysymästä.

  • AmeliaNoire
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Mä ajattelin samaa… Nyt kun Nelliina on raskautunut (kaunis vauvamasu hänellä ja muutenkin tervejärkinen ynnä kiva bloggaaja) ja muutti maalle niin ”muut” perässä. Onko sinullakin suunnitelmia toimia samoin?

   • Veera
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    öööh… miten mun terveys nyt liittyi mitenkään toisten raskauksiin?

    • Mona
     Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

     Niina ja Amelia Noire, kuka teidän aamumuroihinne on kussut? Voitteko itse hyvin ilkeinä ja kyynisinä ihmisinä? Kattokaa peiliin ja todetkaa ensin onko kenties omassa elämässä jotain vikaa, ennen kuin tulette teille tuntemattoman ihmisen blogiin pilaamaan päiviä. Veera, sä oot paras niin henkisesti kuin fyysisestikin. Piste.M

     • Minna
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun

      Mun mielestä tuossa paino-asiassa ei ollut mitään ilkeää? Ei kannata nähdä pahuutta siellä missä sitä ei ole.

     • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun

      no en mä sitä kauhean korrektinakaan kysymyksenä pidä. Lääkäri voi kysellä asiaa noin vastaanotolla, mutta en koe tuota blogilukijan kysymykseksi.

     • tiiinaa
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun

      En menis kyselee yhtään keltään päin naamaa painosta! Ihan järkyttävää. Monikin mun tärkeimmistä ihmisistä on ylipainoisia, jopa todella ylipainoisia, mutta eiköhän se ole heidän oma asiansa. Todella asiatonta tulla jonkun blogiin haukkumaan vaan.

   • tiiinaa
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Miten ihmeessä Veeran paino ja terveys nyt liittyy mihinkään? Vissiin blogeja on tarkoitus lukea hakeakseen inspiraatiota ja hyvää mieltä. Menkää johonkin negistelyblogiin haastamaan riitaa ja saamaan ihmisiä pahalle tuulelle… 🙁 Ja miten toisten bloggaajien elämäntilateet nyt liittyy myöskään mihinkään? Tuleeko hyvä mieli kun saa jonkun provosoituneen kommentin? Toivottavasti.

 • sofia_
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Wou näytät kyllä tosi hyvältä!:) Mekko on nätti, mutta kyllä se itsevarmuuskin kummasti nostaa ilmettä;) Menisköhän mekko matalien kenkien kans arkenakin? Sun ei tarvis aina odotella juhlia sit;)

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   tää ei pituutensa puolesta ole yhtään matalien kenkien mekko! kokeilin, näytin ihan pätkältä. 😀

 • Äni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Täytyy minunkin vielä kehua, että WOW ja hot hot HOT! 😀

  Yllä olevan niinan kommenttiin ja Minnan disclaimeriin liittyen: Minunkin mielestäni alkuperäinen kysymys on asiaton – tai aivan vähintään huonosti muotoiltu. Itse olen sitä mieltä, että myös blogeissa kommentoidessa pitäisi osata käyttäytyä yhtä hyvin kuin kasvotusten: Jos et kehtaisi jotain laukoa toiselle päin naamaa, parempi pitää mölyt mahassa.

  Ja muakin kyllä _hieman_ kummastutti nuo AmeliaNoiren vetämät johtopäätökset… WOOT?! 😀

 • Ansku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ohh my, upea!!!

  Ja hei, mä tiijän yhden tilaisuuden mihin voisit sen pukea 😉 Pääsetkö muuten messiin?

 • Helmi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Upea kokonaisuus! Ja kengät aivan ihanat! 🙂

 • tiiinaa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kuinka kauuuunis! Kaverisi ovat väärässä, kyl vaan vie huomion boobseilta 🙂 Tosi hieno look, ite en lämpene noista fiftari-hiustötteröistä, mut tähän sopii niin hyvin että alan itekin haaveilla moisista hiusväkerryksistä!

 • Chenille
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Superihana look! Ihan mahtava!

Post A Comment