Maailman täydellisin lemmikki

Minulla on puhelimessani uusi taustakuva. Se on kuin laihduttajan tavoitekuva, muistuttamassa houkutusten hetkillä siitä, mitä kohti tässä oikein taistellaan. Voin nyt joka kerta, jonkin rahaa vievän himotuksen iskiessä vilkaista puhelimessani olevaa kuvaa ja miettiä meneekö sen hetkinen houkutus yli sen pidemmän tähtäimen maalin.

puput1

Voi Minna Parikka minkä teit! Yhdistit yksiin kenkiin gangsteri herrainkenkien cooliuden, maihareiden monikäyttöisyyden ja pupunkorvien söpöyden. Voisiko kengilä juuri enempää enää toivoa? En keksi ainakaan juuri nyt, sillä olen edelleen jalat vetelinä eilisestä kohtaamisestani pupujen kanssa. Nimesin säästötilini nettipankissa uudelleen ja se kulkee nyt nimellä ”pupukengät”. Minulla on elokuuhun saakka aikaa keksiä sinne tilille täytettä.

puput2

Minna Parikan ensi syksyn mallisto oli muutenkin varsin ihailtava. Vuosikausia olivat merkin kengät liian tyttömäisiä ja romanttisia minun makuuni, mutta nyt kuulkaa pukkaa siihen malliin meikäläistä miellyttäviä popoja, että ihan huimaa. Maiharipupua tulee myyntiin myös tuollaisessa nätissä roosan värissä ja saatavilla on myös tuo taaempana näkyvä korollinen nilkkuri. Myös puputennarit ovat saaneet monta ihanaa uuttaa karvaista olomuotoa. Jos voittaisin lotossa, tietäisin todellakin mihin lemmikkikauppaan suuntaisin.

Syksyn puput tulossa myyntiin elokuussa.


3 Comments
 • Anni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nyt on kyllä pakko sanoa, että ihan kamalat kengät 😀

 • Minna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nuo ylimmät musta valkoiset on ihan täydelliset..kelpais mullekkin,jos vaan ois rahaa 😉

  • Minna
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Tulee ihan Liisa ihmemaassa mieleen =)

Post A Comment