Kassi jos toinenkin

Kävin muutama viikko sitten vilkuilemassa Longchampin tulevan syksyn mallistoa ja nappailin tietenkin kuvia näkemästäni. Itselleni Longchampin veskat ovat suurimmaksi osaksi turhan asiallisia, mutta tiesin kyllä heti ketä nämä laukkukuvat kiinnostaisivat. Tämä kuvapainotteinen postaus onkin siis omistettu mun mammalle ja Sarkku-siskolle, jotka ovat molemmat melkoisen tykästyneitä Longchampin laukkuihin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä Roseau Box niminen laukku oli hehkuvan punaisessa värissään ihan sen näköinen, että voisi passata äitini garderobiin! Myös ruskean rakastajille on tarjolla pari kaunista sävyä. Tämän vaaleamman voisin ajatella siskoni käsipuoleen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siinä missä naisten laukuista minun makuuni oli vain osa, olivat miesten mallisto kassit oikeastaan kaikki sen näköisiä, että olisin ne käsipuoleeni hyväksynyt, myös tuon kuvassa olevan Etrierin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta mitäpä veikkaatte, että tuumin näistä mustaa ja punaista yhdistelevistä nilkkureista? No aivan.. kelpais! Jo ylempänä näkyneet samalla kuosilla ryyditetyt city-lenkkaritkin olivat melko coolit. Mamman taas veikkaisin tykkäävän alla olevan kuvan loafereista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka monet merkin laukuista tosiaan koenkin aian liian ”siisteiksi” omaan makuuni, niin kyllä siellä moni kassi minunkin pääni käänsi. Tiedätte varmaankin tykästykseni yksivärisiä rentoja nahkakasseja kohtaan? Sitä taustaa vasten nahkainen versio Le Pliagesta näytti pinkin, oranssin ja burgundyn sävyissään varsin houkuttelevalta. Kuten myös nylonkankainen kaikille tuttu sisarensa, myös nahkainen Le Pliage taittuu näppärästi kokoon ja on näin ollen aika toimiva kaveri vaikkapa matkalle mukaan pakattavaksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Le Pliage -laukkusarjan kunniaksi Longchamp on julkaissut myös uuden Le Pliage Heritage -sarjan, joka jäljittelee ostoskassimaisen esikuvansa muotoa, mutta on pehmeän kassin sijaan jämäkkä ja arvokas tapaus. Mites on Sarkku-kisko, voisko tässä olla seuraava himotuksen kohde? 😉

Laukuista puheen ollen…arvatkaa kenen pitäis taas pakata laukku.. Yöks. Mä niin vihaan pakkaamista! Mut aamulla olis nokalla taas suuntana Helsinki. Pääsen viettämään Iina-aikaa, jee!!


4 Comments
 • Sarkku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos pikkukisko! Minäkin voisin kuvitella tuon ruskean käsivarrelleni. Eikä se musta miesten kassi olisi yhtään hullumpi, saati sitten nahkaiset Pliaget… Se lentokentän laukkukauppa on liian viettelevä iltalentoa odotellessa.

  Love, isokisko

 • Sarkku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Niin ja kyllä tuo jämmäkkä Heritage jäi kaivelemaan mieltä. Multahan siis puuttuu sellainen tyylikäs, musta, ajaton, (työ)laukku, you know. Ja sitten multa puuttuu lompakko ja iso uusi viikonloppulaukku. Syksyyn mennessä puuttuu varmaan moni muukin laukku. Kiitos tästä esiseulonnasta 🙂

  • mymmeli
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Musta, ajaton, työ (arki) laukku puuttuu.. veikkaan et on sinulla ainaki sellainen ollu, joka on vaan lähteny uuden longchamp hörhön veskaksi.. tätä siis jo 3 polvessa.. 😀

   • Sarkku
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    🙂 Meillä laukut kiertää jo nyt sukupolvelta toiselle. Minä sanon että tämä on kierrätystä parhaimmillaan. <3

Post A Comment