Ja taas samat housut!

Huhhuh, melkoinen työviikko takana, mutta siitä huolimatta, että nyt on jalat ihan muusina ja odotan vaan, että tää juna veis mut  pian kotiin ja sohvalle vaaka-asentoon, niin olen kaikista tän viikon työpäivistä hirmuisen innoissani ja iloinen. Ei oo todellakaan enää työtön ja hyödytön olo!

Kaiken positiivisen kiireen keskellä ehdin sentään isosiskon kanssa Tampereella syömään ja muistin jopa pyytää häntä nappaamaan minusta sukuvat. Ja kyllä, jalassa on edelleen samat housut kuin kahdessa edellisessäkin postauksessa! En voi itselleni mitään, että oon tällanen jumittaja aina jotain uutta ja ihanaa kohdatessani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koska yksinkertainen ostoskassimalli on laukuissa suosikkini, olin jo pitkään toivonut, että jostain tulisi sellainen vastaan punaisena ja huokealla hinnalla. Ja kun jaksaa tarpeeksi kauan odottaa, niin sitähän voi toiveet käydä toteen. Lyhyin alenuskampanjoin vaatteita, asusteita ja kodintuotteita myyvän Campadren tarjoukset tuli vilkuiltua läpi juuri sopivalla hetkellä jokunen viikko sitten, sillä bongasin sieltä tuon nahkaisen NYPD:n punaisen kassin  hintaan 50 €. Kauttani jäseniksi liittyneiden tyyppien ansiosta minulla oli sisällä saldoa 40 euroa, joten laukusta jäi sitten postikuluineen  maksettavaa n. 15 €. Kiitokset siis heille, jotka kauttani ovat liittyneet!

Kannatti siis malttaa mielensä mm. erääm 150 € Dieselin punaisen kassin ja monen muun huomattavasti suolaisemman hintaisen veskan kohdalla. Ja kannatti myöskin jemmata niitä Campadre-rahoja siihen saakka, kunnes jotain oikeasti ihanaa sattuu kohdalle.

Jos haluat liittyä minun Campadreen minun kauttani, niin käytä TÄTÄ LINKKIÄ. Muista kutsua myös ystäväsi mukaan, niin voit kerryttää itsellesi ostosrahaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 housut-Vero Moda (saatu)/neule-Lindex Generous (saatu)/bleiser-HM+/kengät-Tamaris/laukku-NYPD

Perjantain meininkinä oli junassa istuminen, tavaroiden roudaaminen ja kaupungilla juoksentelu, joten mukavuus ja rentous olivat jälleen avainsanoja vaatteita valitessa. Ja niihin tarpeisiim vastasi loistavasti Lindexin lörttöneule ja nuo menneen viikon suosikkihousut.

Mä lupaan, että seuraavissa asukuvissa on jo jotain muuta kuin nämä pöksyt!


3 Comments
  • Lady of The Mess
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Harvoin täällä kommentoin mutta nyt on pakko: punainen laukku, kengät ja huulet on sellainen kombo, että tämän ladyn sydän saa lisäväristyksiä;)

  • nasu86
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    voi mikä laukku 🙂 sekä nuo housut on kyllä ihanat! joko niitä mahtaa löytyä myymälöistä?

  • Paju
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Älä nyt! Noita housuja jaksaa kyllä katsella! Himoitsen vastaavia ihan älyttömästi, mutta tuon malliset ei vaan kertakaikkiaan istu mun ylle.

Post A Comment