Mitä löytyy mekon alta? No seksintappajat tietenkin!

Joillekin tää voi olla nyt vähän too much information, mutta sen verran moni on viime aikoina kysellyt sekä olkaimettomista liiveistä, että noista mun kesämekkojen alla käyttämistä megapantseista, että päätin heittää mekon nurkkaan ja kuvata mitä alta löytyy.

Tältä siis näyttää mun seksintappaja catsuit kesämekkojen alla. 😀 Liivit toki aina valittu kunkin yläosan tarpeisiin sopivaksi, mutta esim. aiemmin nähdyn punaisen leo-maksimekon alla näytti tältä.

Liivit ovat merkkiä Fantasie ja mulla on noita kahdet vähän eri kokoiset. Kuvista päätellen tässä on nyt päällä ne pienemmät, joten ihan ei ole täydellisen istuvat, mutta koska pysyvät edelleen hyvin päällä eivätkä vaatteiden alta näytä mitenkään huonolta (ei siis aiheuta tuplatissiä hieman pienestä kupistaan huolimatta), niin on nämä pienemmätkin versiot edelleen käytössä isompi kuppisten rinnalla. Noissa liiveissä tulee mukana muunnelltavat olkaimetkin, mutta itse olen ne todennut ihan turhiksi. Jos ei tavallisin olkaimin varustetut liivit jonkin vaatteen alle sovi, niin sitten käytän näitä ilman olkaimia.

Hyvin pysyvät päällä olkaimettomatkin liivit myös isorintaisella, kun ympärys on oikean kokoinen eli tarpeeksi tiukka. Itsehän esimerkiksi käytän rintsikoissa mallista ja merkistä riippuen joko ympärysmittaa 80 tai 85, siitäkin huolimatta, että mittaustulos rintojen alta on yli 90 cm. Läski antaa periksi, samoin liivit joustavat, joten 90 kokoisella ympäryksellä varustetut liivit olisivat päälläni ihan yhtä tyhjän kanssa, eivätkä tukisi tippaakaan. Ei siis todellakaan kannata sokeasti luottaa siihen mittanauhan antamaan tulokseen, vaan kokeilla rohkeasti pienempiä ympäryksiä.

 

Jalassa, (vai pitäisikö sanoa torsossa :D) mulla puolestaan on mun kesän yksi tärkeimmistä vaatekappaleista eli lahkeelliset superkorkeat seksintappajapöksyt. Kuten jo joillekin kommenttiboksisa vastasin, niin suosikkiversioni megapantseista olen ostanut Anttilasta ja Tokmannista ja niiden merkki on Toppix, mutta jollain muullakin merkillä niitä on ihan samanmoisia mielestäni noissa liikkeissä kaupattu. Hinta on normisti 12,95 €, mutta alesta olen usein löytänyt mummiksia vitosella. Väreinä tarjolla mustan lisäksi nude.

Itse tykkään laittaa housujen yläreunan aina tuonne liivien alle, jolloin syntyy illuusio tuollaisesta haalarista. 😀 Moni on kysellyt, että eikö tuollaiset vermeet ole epämukavat ja tee oloa tukalaksi, mutta päinvastoin. Itselläni ainakin on helteellä paljon mukavampi olo, kun mekon alla tuollainen vatsan ja selänkin peittävä alusasu, joka imee kosteuden iholta itseensä. Vatsa ei hylly valtoimenaan minkään matalavyötäröisten pikkareiden päällä, reidet eivät nihkeile hikisinä toisiinsa tarttuen, eikä selkää pitkin valu mekon alla ällöttävä hikinoro. Mekot taikka puserot laskeutuvat nätimmin, kun eivät tarraile hikiseen ihoon ja keskivartalon siluettikin on astetta sulavampi kuin lanteille porautuvien matalampien alushousujen kanssa. Itselleni tää "catsuit" on siis ehdottomasti nimenomaan mukavuutta lisäävä asia.

Mietin hetken aikaa, että voiko sitä ihminen nyt tällaisia kuvia blogissaan julkaista, mutta tulin siihen tulokseen, että vähemmänhän mä tässä paljastan kuin uikkarikuvissa. Mutta kun ne on alusvaatteet.. voi kauheeta. Mustaa kangasta tynnyrivartaloni ympärillä.. 😀 No, jotta tää ei tuntuis liian paljastelulta onkin sitten eilen kuvailtu Jonnan kanssa bikinikuvia erästä blogikamppista varten. Joten jos et kestä nähdä lihavia ihmisiä uima-asuissa, niin kannattaa pysytellä pois blogista seuraavan viikon tai parin ajan, ettei vaan sun simät ala vuotaa verta.

 


Tags:
66 Comments
 • erika
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  amen!

 • x
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hyvä Veera!

 • käyttäjä-12140
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sehän näyttää todella hyvältä! Ihmettelen vain, missä se lupaamasi tynnyri on?!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   no, jätin ne sivuprofiilikuvat julkaisematta, jotka sen olis kyllä näyttäneet. 😀

 • Marketta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sä olet kyllä mahtava nainen kaikessa kauneudessasi ja rohkeudessasi!

 • Viole
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oikein hyvältä näyttää! Itselläni on myös aika massiiviset ryntäät, joten on rohkaisevaa, että meillekin on olemassa liivejä, joista saa olkaimet pois. Olisi nimittäin kiva käyttää olkaimettomia mekkoja kesäisin, joten täytyypä käydä taas tutustumassa rintsikkapuotien valikoimiin. Ja nuo alusshortsit on ihan ykköset, ostan niitä aina varastoon, kun sopivan kokoisia osuu kohdalle. Ja joskus myös esim. Gina Tricotin puuvillaiset pyöräilyshortsit ajaa saman asian. 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mulla on kans niitä GT:n pyöräilyshortseja ja ovat kans ihan jees. Mutta eivät ole ihan niin korkealle ylettävät kuin mistä tykkään.

 • Monsku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei hitto, pakko lähteä ostamaan tuollaisia pöksyjä! Niin monia erinomaisia pointteja toit esille, että olen vakuuttunut noiden tarpeellisuudesta. 🙂 Ja ei tarvi yhtään hävetä noita kuvia, näytät mahtavalle, seksintappajapöksyissäkin. 😉

 • Henna / pakkomielteet.blogspot.fi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Upea postaus, rohkea sinä!

 • Heidi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siis onko noi lahkeet kovinki kiristävät? Kun mulla kaikissa kurekalsareissa on aina ne lahkeen suut porautunu reisiläskeihin tosi näkyvästi!:( Ja kankaan alta siis näkyy selvästi. Vai onko sulla vaan niin hoikka jalkaosasto?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   ei oo kyllä yhtään kiristävät. Muutenkaan ei nuo ole mitkään ”läskinkuristus”-pöksyt, tai itse ainakin käytän sellaista kokoa jokta ei mitenkään kiristä ja purista.

 • anni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ah ja voih, mun silmät vuotaa kyyneliä kaikesta siitä naurusta mitä ilmoille päästin tätä lukiessani – aivan mahtavaa tekstiä ja mitä itseironiaa. 😀

  Oot aivan mahtava, kuten on myös alkkarisikin! Luulis hoikemmankin hyötyvän tästä vinkistä, kaikkihan nimittäin inhoaa toisiinsa takertuvia reisiä, mä ainakin vakuutuin niin suurissa määrin, että ainakin harkitsen tätä.

 • Julia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Toisiinsa takertuvat reidet on kamalinta kesässä! 😀 Mutta talkkia, naiset, talkkia reisiin, se auttaa. Aion silti harkita mummopöksyjäkin, mutta pitää ehkä hankkia vähän löysempänä kuin ne muotoilevat alkkarit mitkä mulla on juhlamekkojen alle, koska niiden pukeminen ja pitäminen on tuskaa. 😛

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   joo, talkki on ihan jees ja käytän sitä kyllä ahkerasti pitkin kroppaa kesällä, mutta itsellä ei kyllä reisien hinkkautumiseen auta kovin pitkään enkä jaksa olla läträämässä lisää pitkin päivää, joten siksi pöksyt.

  • Ninni
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Ja hei vinkkinä tuohon ”ettei reiden ole nilellä”- ongelmaan! Kookosöljyä reisien sisäpinnalle, niin kyllä läski luistaa ja ei tule reidet kipeäksi ja palovammoille 🙂 Toimii ainakin itsellä aivan loistavasti eikä joka paikka ole talkissa.

   • Veera
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    hmm.. enpäs ole ikinä öljyä kokeillut. Mutta taidan skipata nytkin, mä en halua niljakasta oloa, joten pysyttelen pöksyissäni. 😀

  • Retsi
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Miä levitän ilosanomaa dödöstä (tai oisko se vissii tämmönen antiperspirantti versio) sisäreisillä. Kyllä alko elämä sujumaan kesäsin, ku tän hokasin viime vuonna vahingossa. Reilusti vaan roll onnia reisille ja kyl luistaa! Hetki menee että kuivahtaa, mut ei ainakaa itelle oo ollu tarvetta lisäillä. Maksimekkojen käyttö moninkertaistu viime kesänä tän ansiosta aika paljon. Jee 🙂 🙂

 • Pimmiainen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä luulin että sulla on päällä joku Jessica Rabbit-tyylinen pikkumusta 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   😀 😀 ois toi nyt ehkä mekon malliksi pikkasen turhan tyköistuva. 😀

 • Tättärää
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nyt täytyy. siis suunnistaa Tokmannille 🙂 t. Fashion Day-hihasta eiku kädestä nyppääjä 🙂

 • emmien
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Veera, sinä olet ihana!! ♡

 • Saraseeeni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Huikea asenne! Ja jostain syystä arvosta tätä postausta ja sen informatiivisuutta enemmän kuin sellaisia ”kattokaa mä keikistelen rannalla” -kuvia. 😀

  Ja saattaisinpa käydä tollaiset pöksyt itsellekin, koska mikään ei ole kesällä inhottavampaa kuin reisien hankaava iho, joka lopulta aiheuttaa tunteen siitä, että iho rullautuu irti. 😀

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   no, sellaisia ”kattokaa mä keikistelen rannalla” -kuvia on myöskin luvassa! 😀

   • Saraseeeni
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mie luulen, että siinäkin on jokin pointtinsa, jolloin keikistely on toki aivan on 😉

 • JaanaY
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voi Veera, sä oot niin paras ❤️ Ihana postaus ja ihan huikee asenne. I like a lot!!

 • Rullaati rullaa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aivan upea postaus Veera! Kiitokset!!

  Sellasta vaan mietin, että rullaako noi pöksyt helposti alas? Vai onko tosiaankin niin korkeat, että pysyy rintsikoiden alla ongelmitta?

  Tiedät varmaan sen mahakkaiden iänikuisen ongelman, kun istut alas tai kumartelet, niin tulee se ”whuuumps” tunne ja housut/alushousut rullaa alas. Niin ärsyttävää!!! Olen useammat korkeavyötäröiset alushousut ostanut ja aina sama juttu.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   ei rullaa yhtään mihinkään! kun juju on just se, että ne tulee koko mahan yli, eikä sellaiseen kohtaan josta ne sit istuutuessa menis vatsamakkaroiden alle. näitä ei tarvii juuri päivän aikana nostella. 🙂

 • Toorie
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos tästä postauksesta! Oot kyllä huippu, mun idoli! 🙂

  Elikkä nuo tappajaToppixet on ihan peruspuuvillaiset alkkarit, nousee vaan kainaloon asti? Ei mitään vatsaa tikistävää vaikutusta?

  Ja kävin kattomassa sen linkin noihin liiveihin. Saanko kysyä kokoneuvoja? Siellä oli Universal size mitoitus, joka on mulle aika hepreaa. Mikä sun koko on suomikoossa? Mulla itellä on esim. Changella 80H. Että millasta kokoa lähen tuolta haaveilemaan?

  • tiililuu
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Ainakin itse hyödynnän lumingerie.fi nettisivuston virtuaalisovittajaa, jolla etsin uk-koon itselleni.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   eivät oo itse asiassa puuvillaiset vaan polyamidia. Litistys riippuu siitä millaisen koon ottaa. Pienemmällä koolla saa vähän litistystäkin, mutta itse pidän sellaista kokoa, ettei kummemmin tee mitään läskin kuristusta,

   Oon liivikoossa Prima Donnassa 80 G tai H, nyt Changessa taisin olla 80I ja nuo fantasien liivit mulla ne paremman kokoiset on 38FF eli vastaa 85G:tä. Eli itse ainakin olen kokenut, että Changen kirjamissa oon aina pari kokoo enempi kuin suurimmassa osassa muita, eli mun mielestä Fantasie vertautuu aika hyvin muihin kansainvälisiin merkkeihin.

   Mutta kokolaskureita kyllä löytyy tosiaan niin kuin tässä jo tiililuu kommentoikin.

   • Toorie
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    No mää aattelinkin, että varmaan aika samaa kokoluokkaa ollaan. Mulla on Changella myös 75I liivit ja mitäs näitä muita Ö-kupin kokoja on 😀

    Mietiskelin, että 36FF vois olla aika hyvä koko mulle. Ebaysta löysin jo edullisia liivejä, mutta suomalaiset kaupat on hakusessa vielä.

    Tää oli tosi hyvä postaus, kiitos siitä. Musta on ihana, että oot rohkeasti oma itsesi, pukeudut kauniisti ja annat meille muille samiksille vinkkejä, neuvoja ja itseluottamusta.

    Pitänee lähteä kaivelemaan tappajatoppiksia, lauantaina on tiedossa sukujuhlat jossa taas kerran otetaan mun paino esille tavalla tai toisella. Jee.

    • Sophie
     Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

     Moikka! Pakko vielä tulla pätemään 😀 Jos sulla on Changelta 75I niin se vastaan brittien kokoa 34G. Elikkä aloittaisin siitä kokeilemista! Changella on myös aika löysät ympärykset, joten myös 32GG (34G:n rinnakkaiskoko) voisi toimia!

 • Riitta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hieno blogi ja upeita kuvia. Olet upea ja rohkea nainen.

  Minunkin täytyisi löytää mekkoni alle ”seksintappajat” Kiitos vinkistä!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   ei muuta kuin alusvaateosastoja tutkimaan! Vastaavia löytyy moneltakin merkiltä.

 • Janni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä en oo koskaan lukenut sun blogia, mutta tämän bongasin Facebookistani, koska kaverini oli tykännyt postauksestasi! Mutta siis MORJES MIKÄ NAINEN! Mahtava postaus ja näytät todella hyvältä! Kiitos ja kumarrus 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   kiva kuulla, että sekaan eksyy uusiakin tyyppejä! Tervetuloa! 🙂

 • Satu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos postauksesta, tämä on taas taattua Veera-laatua!

  Mistä tota yläosaa saa ostaa? Tiedätkö pääkaupunkiseudulta paikkoja?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   ostinkohan ekat omani Funky Ladystä, myös Stockmann myy Fantasieta ja aika monissa alusasujen erikoisliikkeissä olen myös kyseistä merkkiä nähnyt.

 • Maria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Itsekin muotoilevia alusmekkoja käyttäneenä allekirjoitan mukavuuskommentin, niin kuin myös ”The better she looks in that dress, the scarier her underwear is” 😀 Lahkeellisia muotoilevia alushousuja en ole kuitenkaan käyttänyt, joten osaatko kertoa ”puristavatko” lahkeet niin paljon että lahje ei lopu ns. saumattomasti? Eli toisinsanoen syntyykö vähän muhkeampaan reiteen makkara?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   noi mun pöksyt ei oo mitenkään hirveen muotoilevat tai muuten kiristävät joten eivät aiheuta ainakaan omaan reiteeni minkäänmoista makkaraa.

 • Martsuu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siis aivan mahtava postaus! Ja sähän oot aivan upean näköinen!

  Itellä on tuota elopainoa ja -makkaraa ilmaantunut viimeisen erittäin stressaavan vuoden aikana ja olen ollut ihan tuskastunut, kun haluaisin käyttää mm. semmosia trikookankaisia maximekkoja. Pikkuhousut tekee mukavat makkararajat ja paljaat heidet hinkkaa toisiaan vasten. Tässä siis vastaus kaikkiin ongelmiini, halleluja!

  • Martsuu
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Heidet 😀 Siis reidet.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   kyllä, tämä on nimenomaan vastaus kaikkiin noihin ongelmiin! Iloista mekkokesää! 🙂

 • Milenna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana nainen olet 🙂 Mittään tynnyriä nähnykään.

  Montakohan kertaa on itekin tullut tuskailtua justiinsa toisiinsa hinkkaavien reisien takia, hameet ja mekot jääny todella vähälle käytölle vaan nytpä kuulin sitten ihan kokemuksen noistakin lahjepöksyistä 😀 eli ostoksille täytynee lähteä kans.

 • Haituva
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Pointsit kotiin tällä postauksella. Upeaa, että ei-langanlaihatkin näyttävät miltä ihminen oikeasti näyttää. Arvostan sitä, että neuvot samalla rintavia järkiteille. Pahin moka liivien kanssa on kuitenkin käyttää väärän kokoisia liivejä. Liian monella kuppi on liian pieni ja ympärys ”se mitä mittanauha näyttää”, eli 10-15cm liian suuri. Rinnakkaiskokoja ei tunneta ja koska ”D-kuppi on sairaan iso” ei sen jäädessä pieneksi vaihdeta isompaan kuppiin, vaan aletaan kasvattaa ympärystä.

  Terveisin 80H (UK) / 80K (Change) 😉

  • öh tuota...
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   ”Upeaa, että ei-langanlaihatkin näyttävät miltä ihminen oikeasti näyttää.”

   Eivätkö langanlaihat siis näytä oikeilta ihmisiltä ?? Se langanlaihuus saattaa olla ihan yhtä, tai jopa enemmän perinnöllistä kuin se ”oikealta ihmiseltä näyttäminen”. Ja sitten nämä ”oikean ihmisen näköiset” katsovat oikeudekseen mollata laihoja ja toisessa suunavauksessa valitetaan, kun itseä sanotaan lihavaksi…nyt en ihan kyllä tajua.

   • Ms. F.
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    No kommentissahan sanottiin juuri, että ei-langanlaihatKIN. Eli että monenlaisilla vartaloilla voi näyttää, miltä ihmiset oikeasti näyttävät. Sitä just tarvitaan enemmän, vaihtelua.

    Ja ihan vaan informaatiota pukeutumisesta ja alusvaatteista, siitä Veeralle kiitos!

    • Haituva
     Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

     Kiitos Ms. F. Juurikin tätä ajoin takaa. Ilmeisesti luulin ”-kin” selventäneen tätä riittävästi. Saattoi silti olla, että se ei kaikille aukea.

     Maailma ei ole vain vaatekoolle 36-38 ja kuppikoolle 75C. Maailmassa tulee olla tilaa niin koolle 32, kuin 52 sekä kuppikoolle 70D, 80A tai 90K. Meitä on monenlaisia, eikä ole oikein pakottaa kaikkia samaan muottiin. Ihminen on kaunis, kun kokee olonsa mukavaksi omassa kehossaan.

     Kun nykypäivänä yhä selkeämmin elämme maailmassa, jossa huippumallienkin kuvat käsitellään, rypyt siloitellaan ja vartalon ”virheet” pyyhitään pois, on aina vain tärkeämpää, että erilaiset vartalomallit saavat tilaa. Luonnolliset, aidot, käsittelemättömät ihmiset. Hoikat, pisamaiset, rintavat, rintansa menettäneet ja raskausarpia ihollaan kantavat. Ollakseen arvokas ihminen ja rakastettu ei tarvitse mahtua tiettyyn vaatekokoon.

     • Meemis
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun

      Tässä kommenttiboksissa pitäis olla tykkäysnappi. =)

     • no, joo
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun

      ei ihan auennut, mutta kiitos selvennyksestä. -kin oli ihan ok, mutta tuo ”oikeasti” särähti korvaan : ) tuohon nykymaailman fotosoppaukseen sen verran, että eivätkö ihmiset nyt kuitenkin oikeasti näe enemmän ihan niitä oikeita ihmisiä oikeassa elämässä luineen ja läskeineen, ryppyineen ja pisamineen jne. Pakkoko niitä lehtien ja mainosten kiiltokuvia on ottaa ”roolimalliksi”. Jos niin tekee, niin kyllä se ongelma silloin on pään eikä vaatteiden sisällä. Suurin osa ihmisistä kun ei ole kokoa nolla, ei sinnepäinkään. Itseasiassa ne hoikemmat taitavat olla vähemmistönä nykyään.

 • ami
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  IHANAA!!!

 • girlafraid
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos! Aivan upeaa löytää ikä- ja kokotoverin blogi. Minulta aina kysytään, miten voin käyttää sukkahousuja kesällä. Jostain syystä ei kaikille kehtaa kertoa, että muutoin reidet hankaavat toisiinsa ja lopulta ovat verillä. Yritin löytää mekkojen alle lapsuudesta tuttuja pyöräilyshortseja, mutta nyt täytyy käydä kuvaamasi setti hakemassa kesää varten. Kiitos blogistasi! Löysin nyt ensimmäisen oikeasti kiinnostavan blogin.

 • Tiina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei! Minullakin, kuten näköjään usealla muullakin, pyöreällä naisella on jäänyt hameiden käyttö vähäiselle juuri sen reisi-hankaus-ongelman vuoksi. Postauksesi oli ratkaisu ongelmaan ja avain mekkokesään. Tie vie tänään Tokmanniin. Kiitos vinkistä!

  P.S. Näytät (näissäkin) kuvissa upealta!

 • Suippa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Äää en kestä miten ihana ja aito olet! Oi Veera <3

 • Minna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Äärimmäisen hyvä postaus. Itse olen käyttänyt lahkeellisia alushousuja mekon kanssa, mutta entä lyhyemmän hameen kanssa? Haittaako jos mummokalsarit vilahtelee tuulessa? 🙂

 • vipsu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos vinkistä Veera! Nuo pöksyt on loistovinksu!! Oon joskus hirveellä helteellä pitänyt shortsejakin mekon alla, kun on pitänyt kävellä pitempään, ettei reidet hinkkautuis ihan haavoille. Noita mun pitää etsiä. Saakohan niitä nudena vaaleampien mekkojen alle? 😉

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   joo, nudena on olemassa myös!

 • Ence BOO
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Et sää kyl mikään turha muija oo. Mut sen jo tiesitkin. Pus.

 • Sophie
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moi Veera! Ihana postaus, sain tietää sun blogista ihan omien töitten kautta kun olen töissä alusvaateverkkokaupassa. Itse kirjoitan alusvaateblogia, jossa olen kyllä ihan puolialasti ylpeydellä, eihän sitä muuten ihmiset tiedät mihin rahansa laittavat 😀 Ihanaa kun mainitsit, että tiukempia ympäryksiä kannattaa kokeilla rohkeasti – nykyään kun rintsikoissa on niin paljon elastaania että omasta rinnanalusesta voi huolella vähentää sen kymmenen senttiä omaa rintsikan ympärystä selvittäessään. Oma mittani rinnanalta on 75 cm mutta käytän 65-ympärystä ilmaan minkälaisia ongelmia tai pahempia selkämakkaroita 😉 Jos sua tai sun lukijoita kiinnostaa niin mun blogi löytyy osoitteesta 2cakesonaplate.wordpress.com

 • Elli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minäkin huomasin tän postauksen kaverini tykkäyksen perusteella Facebookista. Täähän pelasti mun kesän ja kaikki loppuelämän kesät ja juhlat! Olin jo luovuttanut olkaimettomien rintsikoiden etsinnän, mutta nyt sain uutta toivoa. Täällä oli niin paljon muodokkaita naisia, ketkä olivat löytäneet sopivat olkaimettomat. Tänään sitten painelin läpi Funky Ladyt, Changet ja muut ja sovitin kaikki olkaimettomat liivit, mitä valikoimista löytyi. Värillä ja hinnalla ei ollut väliä – eikä löytynyt sopivia. No toivoni menettäneenä päädyin Kappahliin, missä suurin kuppikoko oli E. Sovitin kuitenkin ja nehän olivatkin sopivat 🙂 Nyt oonkin koko illan keikistellyt kaikissa topeissa ja juhlapuvuissa, mitä oon vuosia säilöny kaapissa, mutta en oo voinu pitää päällä. Hyvästi olkaimien rusketusraidat!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   jeee! Mahtavaa! Se on kyllä mahtava tunne, kun pukeutumismahdollisuudet lisääntyy ihan hurjasti olkaimettomien liivien myötä. 🙂

 • unikuu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  hei. tämä oli postaus minkä takia mun oli pakko nappaa sun blogi lukuluettelooni. ja pakko käydä myös hankkimassa nuita seksintappajia. kummassakin värissä 😀

 • Marika
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Naapuri kylän Tokmannillapa ei ollut joten marssimpa Halpa Halliin ja ostin delicaten vastaavat lauantainna ja eilisien juhlien jälkeen olin niiiiin rakastunut että tänään kävin ostaas lisää kahdet!

  Tosiaankin lämpö haihtui läpi ja samoin kosteuskin koska aivan varmaan hikosin mutta pöksyt ei tuntunut missään vaiheessa päivää edes kosteilta!

  Ja juhlamekkokin istui kivammin ko makkarat puuttui alta, olen fanisi muutenkin mutta tämän jälkeen… <3

 • Kati
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Löysin tällaisen vanhan postauksen, joka oli todella kiinnostava, mutta jostain syystä kuvat eivät näy. Olisko mahdollista saada ne näkyviin?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Nyt näkyy! Mun pitäis näihin vanhoihin postauksiin lisätä kuvat yksitellen, joten siksi laitan niitä aina vasta tarpeen mukaan jos linkkaan johonkin vanhaan juttuun, tai joku älyää kuvia pyytää. 

   • Kati
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Voi kiitos!

Post A Comment