Skumppapöhnäasu

Keskiviikon kohdalla minulla oli kaksi kalenterimerkintää: punttikoulu ja skumppapöhnä. Ensimmäisen asuna oli Rapakunnossa-blogin puolella jo jokin aika sitten esitelty Adidaksen haalari ja toisen menon suoritin kuvissa näkyvissä vermeissä. Kuvia ei kuitenkaan illan menofiiliksissä tullut otettua, joten kiskaisin nuo kivoiksi toteamani kuteet päälle taas äsken, kun suuntasimme murun kanssa perjantain kunniaksi ulos syömään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

housut ja pusero-Zizzi (saatu)/rotsi-Guess/kengät-Vagabond/laukku-Global accessories/korvikset-Nouseva Myrsky (saatu)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Porin Zizzissä tykättiin niin kovasti näistä erästä lehtijuttua varten otetuista kuvista, että sain heiltä jokunen viikko sitten kiitoksena lahjakortin liikkeeseen. Viime viikolla sitten oli vuorossa Pori Fashion Day -muotinäytökset ja niiden vaatteita sovitellessa ihastuin noihin rentoihin ja ilmaviin käärmehousuihin. Housujen lisäksi hankin lahjakortillani takin alta pilkottavan ohuen viskoosipuseron, joka on jo reilussa viikossa osoittautunut aivan loistohankinnaksi, niin paljon on pehmoinen paita ylläni viihtynyt.

Omasta asustani sitten kukkaruukkuun, tai tarkemmin ottaen Jonnan bikineihin, sillä pakko vinkata, että jos ette ole Jonnan uusinta postausta vielä lukeneet, niin käykääpäs hänen tontillaan vilkaisemassa miten upeita bikinikuvia saimme aikaseksi viime maanantai-iltana. Me Re:fashionin tytöt nimittäin lähdimme rohkeasti mukaan Changen uima-asukampanjaan, sillä haluamme omalta osaltamme olla muistuttamassa, että kaikilla meillä on bikinivartalo!

 

 


2 Comments
  • Paula
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Aivan ihana asu ja täydellinen sinun päällä 🙂

  • Minna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Näyttää, rennolta mutta silti tyylikkäältä! Hieno yhdistelmä.

Post A Comment