Pitsinen pikkumusta plussamimmeille

1) Pyydä kaveriasi ottamaan asukuvat uudesta mekostasi ja reissuasustasi illan pimeydessä hirveellä kiireellä just ennen kuin syöksyt takaisin kotimatkalle. 2) Lataa kuvat seuraavana päivänä koneelle ja totea kuvien olevan pimeyden vuoksi niin laadutonta kuraa, että päätät olla julkaisematta niitä. 3) Anna kulua vajaat pari viikkoa ja odota aivot sumentavaa blogiblokkia. 4) Selaa aivosumussasi kuva-arkistoja siinä toivossa, että keksisit jotain blogattavaa. 5) Bongaa jo kerran hylkäämäsi kuvat ja totea, että ”ihan sama, menköön”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko-Aventura, Sokos/rotsi-Guess/sandaalit-Crocs (saatu)/huivi-Beck Söndergaard (saatu)/Nahkalaukku-NYPD/reppu-Fjällräven (saatu)

Suuntasin toissa sunnuntaina vuorokauden mittaiselle pikatyöreissulle Helsinkiin ja koska lähtiessä oli kesä ja lämmintä, päätin pärjätä mekolla ja sandaaleilla. Guessin rotsin sentään nappasin eteisestä mukaani. Maanantai-ilta Helsingissä ei sitten enää ollutkaan ihan yhtä kesäinen ja hytisinkin lähtöä tehdessäni melkoisesti. Onneksi oli sentään samana päivänä saamani Beck Söndergaardin villa-silkki-huivi lämmittämässä. Se toimi ison kokonsa ansiosta myöskin peittonani yöllisellä hki-pori bussimatkalla, kun yritin vilusta väristen saada taiteltua itseni jonkinmoiseen nukkuma-asentoon bussin penkeissä. Kylläpä taas kerran totesin, että äiti on oikeassa, kun muistuttelee, että aina pitäis matkustaessa olla villasukat mukana olis itten kesä tai talvi. Jep, niitä olis taas tarvinnut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Varsinainen esittelyn aihe oli tällä kertaa kuitenkin tämä Sokoksen oman Aventura-malliston pitsinen pikkumusta, jonka tulin hankkineeksi Pori Fashion Dayn -muotinäytösten vaatteiden sovitusten yhteydessä. Kyseinen mekko ei kuulunut omiin näytösvaatteisiini, mutta näin kun eräs toinen plussamalli sovitti sitä ja ihastuttiin molemmat. Tämä oli jotenkin meitä pylleröitä todella hyvin kohteleva mekko. Niinpä marssittiin molemmat kassalle ja minä hankin mekon mustana ja kaverini itselleen upeasti sopivassa aniliinin/lilan sävyssä.

Tiedän, tiedän, mulla on ihan hirvee kasa mustia mekkoja, mutta ei ollut yhtään tällaista hihatonta rentoa kesäpikkumustaa. 😀 Just hieno tekosyy. No mut, tykkäsin mallista ja elävästä pinnasta ja hinta oli vaan 29,90, ja oli just tilipäivä, joten kappas, tuli hankittua.

Ja koska tämä mekko ainakin mun ja kaverini mielestä imarteli hirveän hyvin molempia meitä kahta eri kokoista ja mallista plusmimmiä, niin vinkataanpa teillekin, että tätä Sokokselta löytyvää Aventuran mekkoa löytyy kokoon XXL saakka, ja itselläni on tällaisena 46 kokoisena käytössä koko L, eli aika hyvin riittää kokoja.

Mua on itse asiassa jo hetken aikaa himottanut raidallinen kesämekko ja nyt tuossa Sokosen verkkokauppaa selatessa bongasin yhden aika kivan tuosta samaisesta Aventura-mallistosta. Ehkäpä kipaisen huomenna vilkaisemassa löytyiskö mekkoa Porin sokkarilta!


13 Comments
 • nasu86
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  näyttää todella hyvältä asukokonaisuudelta 🙂 itsellä samannäköinen mekko viininpunaisena sekä pitkillä hihoilla ostin citymarketista pojan ristiäisiin 🙂 hinta tais olla kympin enemmän.

 • Katjuska
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihan saman mekon omistan ja se tuntuu päällä tosi hyvältä. Itse lueskeleen tuota toimittaja pukeutuu prismaan blogia ja sieltä sen alunperin bongasin. Multimekko taipuu siis moneen 😀

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   joo mäkin oon huomannut ton olevan kyllä tosi monikäyttöinen mekko. Sellanen kesän luottomekko joka menee niin arkeen, terassireissuille kuin juhlaankin sopivasti asustamalla. 🙂

 • Jassi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä haluun kanssa tän, mutta mietiskelen tässä tuota kokoa kun nettikaupasta tilaisin kun tässä lähistöllä ei Sokoksia ole. Onko kangas kuinka joustavaa/joustamatonta? Itsellä melko iso takapuoli, mutta rintavarustus vastaavasti aika pieni. Housut yleensä kokoa 46, mutta paidat 40/42. Suositteletko M vai L kokoa?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   joustaa kyllä paljon! Mitähän tohon kokoon uskaltais sanoa. Mulla on lantion ympärys jotain 115 cm ja rinnan ympärys muutaman sentin enemmän ja tuo L koko ei ole mulle mitenkään super tiukka. Että jos noihin mun mittoihin omiasi vertaamalla saisit jotain ajatusta koosta..

   • website
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    No mutta tämä juuri auttoi koon valinnassa, kiitos siitä! 🙂

 • Minna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Näyttää hyvältä! Hienoa, että suomestakin alkaa löytyä kivoja vaatteita pluskoon naisille. Ainakin itselleni tämä merkki on ihan uusi tuttavuus!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   joo, toi Sokoksen Aventura on aika sellainen ”aikuinen” -merkki, mutta kokoskaalan vuoksi kyllä tarkkailtavan arvoinen, sillä vastaan voi tulla löytöjä.

 • Lilli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tosi upea asukokonaisuus! Sä oot kyllä todella kaunis nainen. 🙂 ja kiitos muutenkin tuosta kuvasta, koska muistin siitä, että noita huiveja voi kesälläkin käyttää ja paidatkin näyttää huivien kanssa ihan erilaisilta. Ja tosi kiva myös kuulla, että sulla menee nyt paremmin kuin vuoden alussa. 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   todellakin huiveja kannattaa käyttää kesälläkin! Vaihtaa vaan materiaalit vähän kevyempiin. Mä olen itse oikea huivien suurkuluttaja ja lähden kotoa ilman huivia vaan ihan hellekeleillä.

 • Paula
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siis mä en ihan tosissani voi uskoa että noi saandaalit on crocsin. Katoin vaan että ompa hyvän näköset sandaalit ja scrollasin tuotetietoihin: crocs!!! Onko todella mukavat jalassa, suositteletko?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   oh yes! mä todellakin suosittelen! Ne on mun lemppareista lemppareimmat kesäkengät. Jaksoin seisoskella niillä kokonaisen messupäivänkin ja nuo voi heittää jalkaan silloinkin, kun jalat on ihan muusina jostain koko päivän matalilla huonoilla sandaaleilla lontostelusta. Sisäpohjan pienet nystyrät hieroo kivasti väsyneitä jalkoja. Mulla on nämä nyt jo toisessakin värissä. 🙂

   http://www.crocs.fi/crocs-womens-leigh-wedge/11382,fi_FI,pd.html?cid=060

   • Paula
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Jee, tilaukseen meni! 🙂

Post A Comment