Majavaa kesyttämässä

Minä tykkään pitää hiuksiani enimmäkseen poissa kasvoilta enkä ylipäätäänkään näe arkisin juurikaan vaivaa hiusteni laittamiseksi. Tärkeintä on vaan, että eivät ole tiellä ja asettelenkin etureuhkani useimmiten hiuspuuterin tai suolasuihkeen avulla jotenkin vaan niin, ettei se roiku otsalla.

Tänä aamuna oli kuitenkin nukkumatti veivannut lettiä siihen malliin, että näin parhaimmaksi jatkaa hänen valitsemallaan linjalla ja pöyhin vain karvoihini hieman tummien hiusten kuivashampoota hieman lakkaa päälle.

 Edelleen ihan sama tukka päässä kuin aiemminkin, mutta ihan eri näkönen ämmä. En ensinnäkään ikinä osaa pitää etuhiuksia vasemmalla (itsestäni katsoen), vaan suunta on juurikin toinen. Mutta juu, tällaiseksihan se kampaajakin tukkani tarkoitti, että sen voi vetää kasvoille, tai nostaa pystyyn ja ”jakauksen” paikkaa voi vaihdella, mutta kun sitä vaan kangistuu sille omalle pikkuruiselle mukavuusalueelleen.

majava2

Varsin kivaltahan se näyttää, mutta en voinut välttyä fiilikseltä, että mulla roikkuu otsalla majava. Siis jotenkin ällö ja kaamee tollanen paksu karvamatto tossa hiostamassa. Valitin asiasta työkaverillekin. ”Ää, tää majava vaivaa mua!” Hirveetä hikeä pukkaa otsaan kuvatessa muutenkin, niin sitten vielä tollanen paksu lisäeriste siinä päällä. Huh.

Tykkäsin siis siitä miltä tukan uusi asento näyttää, mutta en kyllä voi sanoa pitäväni siitä miltä se tuntuu. Majava.

Mutta kyllä mä nyt taidan opetella sietämään myös tätä tukkaversiota, jotta ei joka päivä näyttäis aina samalta. Ehkä mä vielä kesytän majavan.


Tags:
4 Comments
 • nasu86
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  kivalta näytät majavan kanssa 😀

 • Beaver
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Piiloperverssi täällä hei. Luin ton otsikon ja aattelin että oot käynyt bikinivahauksessa…

  Okei, nyt meen tonne kaappiin häpeämään. (Sen verran hävettää, ettei pysty käyttämään normaalia nimimerkkiä.)

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   älä huoli.. tajusin otsikkoni monimerkityksen itsekin jo postauksen julkaistuani.

   Ehkä mun on tehtävä seuraavan kerran sokeroinnissa käytyäni postaus samalla otsikolla… 😀

 • Milenna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Miten sie voitkin olla aina niin kaunis ja freesinnäkönen? Vaik olis mikä majava otsalla 😀

  Omasta peilistä tuijottaa aina vaan joku zombi vaikka kuin yrittäis itteään sukia..

Post A Comment