Voita PEN E-P5 järkkäri!

Pikainen vinkki viikonloppuun! Mikäli Olympuksen loistava minijärkkäri PEN E-P5 vois tehdä sut iloiseksi, niin kannattaa koittaa onneaan Olympuksen FB-arvonnassa TÄÄLLÄ! 

Kyseessä siis samainen kamerarunko, jolla itse kuvaan pääasiassa kaiken blogimatskuni ja voin kertoa, että se on ihana! Tällä hetkellä PEN on kätösissäni jossain päin Tukholmaa ja taltioi paikallisia tyyppejä. Katukuvaus kun on ehdotonta lempipuuhaani matkoilla.

Kuvankaappaus 2014-6-27 kello 14.56.00

 

Huudellaanpa nyt muuten tässä samassa yhteydessä, että edelleen kannattaa laittaa kommenttia tai meiliä mikäli sieltä löytyy Olympus-koulutuksesta kiinnostuneita ihan mistä päin maata vain. Helsingissä järkättävä eka kurssi-ilta on nyt jo täynnä, mutta lisää on tulossa. Porin päivämäärää koitetaan vielä tässä muljailla, että saataisiin se sopimaan mahdollisimman monelle. Ja muita paikkakuntia sitten laitetaan ohjelmaan sen mukaan miten löytyy kiinnostuneita! Eli, jos sinulla on Olympus PEN tai O-MD kamera ja toivoisit saavasi opastusta sen käyttöön, niin voi huudella vaikkapa TÄMÄN POSTAUKSEN kommenttiboksiin!


Tags:
2 Comments
 • Tero Oksanen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  KUOPIOON KITOOOOS!!!

  Ostettiin vaimon kanssa olympus epm2 kameran, jotta voisimme kuvata esikoistamme joka syntyi kuukausi sitten. Innostuin talvella kuvaamaan revontulia ja muutenkin luontoa. Aikaisempaa kuvauskokemusta minulla ei oikeestaan ollut ollenkaan. Olisi myös mukava laajentaa ja kehittää osaamista koulutuksessa jossa keskitytään olympuksen kameraan.

  Kiitos ja kumarrus =D

 • Tiia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Blogin kauttaolen yhdessä koulutuksessa ollut, toivoisin siis Kuopioon jotain vähän edistynempää koulutusta 🙂

Post A Comment