Inspiraation puutetta

Ei uskois, mutta mulla on vaatekaapissa puute. Olen viihtynyt viime aikojen helteissä hyvin usein farkkushortseissa, mutta mulla ei oikein tahdo olla mitään kivoja kesäisiä toppeja tai teeppareita niden kaveriksi. Siis jotakin sellaisia astetta siistimpiä kuin vain tylsät perus trikootopit.

Mutta olipa yläosat ihan tylsiä tai ei, niin silti olen halunnut hengata farkkushortseissa. Tämän näköisenä rentoilin pari viikkoa sitten Helsingissä Iinan luona.

   OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

shortsit-Lindex Generous/toppi-H&M/kengät-Crocs (saatu)/laukku-Vagabond/silmälasit -Gucci (saatu, Lenswaylta)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mun täytyy nyt alkaa selaamaan blogeja, katumuotisivustoja sun muita sillä silmällä, että miten ne itseäni tyylikkäämmät ihmiset oikein pukee farkkushortsien kaveriksi. Mä nimittäin tiedän, että moni onnistuu niissäkin näyttämään siistiltä ja tyylikkäältä oman ryönä-pirjo -lookkini sijaan.

Kaipaan ideoita ja inspiraatiota, sillä just nyt mä rakastan sekä noita kuvissa näkyviä, että tänä kesänä hankkimiani tummanharmaita farkkushortseja siinä määrin, että en vaan malta pysyä niistä erossa. Mutta silti olisi kiva saavuttaa sellainen vähän huoliteltu ja pukeutunut fiilis edes toisinaan.

Vaikka toisaalta.. olipa fiilis kuinka laittautunut, fiini tai hyvin pukeutunut sillä sekunnilla, kun vilkaisee itseään kotona peilistä, niin se tunne on näillä helteillä menetetty jo ennen alaovesta ulos pääsyä. Kannattaako edes yrittää? 😀

 


Tags:
8 Comments
 • nasu86
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  hyvältä tääkin yhdistelmä näyttää ei yhtään ryönäiseltä 🙂

 • Maddaleena
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Asusteet tekee tyylin kuten kuvistakin näkyy. Laukku, kengät ja korvikset fiilkisen mukaan ja hyvältä näyttää 😀

 • joops
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sulla on niiin paras blogi! Rakastan lukea tätä.. ja lisäks oot opettanu paljo kauneudesa ja itsensä hyväksymisestä vaikka paljo opittavaa vielä onki..tuntuu turhalta yrittää kirjottaa mitään kommenttia ku tuntuu etten pysty tarpeeks kertomaan mitä tarkotan.. mutta kuitenki, kiitos!:)

 • hanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hyvältä näyttää näinkin! Itse ne edes osaa pitää farkkushortseja saati sitten pelkkiä toppeja. En tunne oloani niissä ollenkaan kotoisaksi – jaiks. Pitäisi ehkä opetella 😀

  hanna

  http://www.hannamaria.com

 • Pörde
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä melkein loukkaannun tosta ryönä-pirjosta 😉

 • Ainu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei!

  Kivaltahan tuokin asu minusta näyttää. Mistä nuo ihanat korvikset olivatkaan? 🙂

 • Tuija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä kun just katoin tuota ekaa kuvaa ja ajattelin, että näytät aina niin tyylikkäältä ja freesiltä oli sitten päällä mitä tahansa. Joku edellä jo mainitsikin, että asusteet tekee paljon 🙂 Tuo ryönä ei siis sovi näihin kuviin ollenkaan!!

 • Lina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Pah, mikään ryönä-pirjo ole, vaan just kiva ja raikas asu. Olen aina ihastellut noita sun jalkoja, kun omiani en enää kehtaa esitellä (toisessa jalassa näkyvät kohjut). Tosin suurempi ongelma varmaankin minulle kuin muille, mutta onneksi on vallalla ihanainen maksihame/mekko muoti. 🙂

Post A Comment