Kesäisen mustaa

Mä sulan! Tuntuu, että tää kuumuus sulattaa myös mun aivot, päässä ei tunnu liikkuvan oikein mitään. Siksipä tyydynkin nyt vain postaamaan tämän päivän äärettömän mielenkiintoiset (not) asukuvat ja sitten mä painelen makkariin, jossa tuuletin luo edes pientä illuusiota siedettävästä lämpötilasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko-Aventura, Sokos/sandaalit-H&M/laukku-Vagabond

Vaikka illalla päällä olikin hetken aikaa mekko, niin suurimman osan päivästä mä kyllä olin oikeasti pukeutunut näin:

Näyttökuva 2014-7-23 kello 23.59.36

 

Mustaan pukeutunut valkea valas Yyterissä. Levittelin itseeni aurinkorasvat ennen rantsuun lähtöä, mutta en itse saanut laitettua yläselkään ja tokihan unohdin asian sitten, kun olisin voinut rannalle päästyämme pyytää Tommilta apua, joten mukavasti käry kävi!

Tommi puolestaan viittasi rasvoille kintaalla saatesanojen ”ei se näin myöhään iltapäivällä enää niin pahasti polta..” kera. Urpo hänkin. Melkoisen punakan ravun viereen saan seuraavaksi sänkyyn kömpiä ja luulenpa, että koskeminen on melko monesta kohtaa kielletty. 😀

Mulla ei muuten ole tuossa kuvassa suinkaan mikään kokouikkari, vaan Changen bikiniyläosan kaverina on Lindexistä löytämäni pöksyt jotka voi halutessaan taitella/rutata suht normaalikorkuiseksikin, mutta ylösnostamalla ne ylettävät hinkkeihin saakka, joten vatsaa voi paljastela tasan sen verran kuin kullakin hetkellä tykkää. Mua ei tänään kiinnostanut mahan esittely lainkaan, joten kiskoin pöksyt kainaloon. Nerokkaat vehkeet, sanoisin.

 

 


Tags:
8 Comments
 • nasu86
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  en ole vielä edes talviturkkia heittäny ja viime yyterin käynnistäkin on jo varmaan pari vuotta…ei oo auringon palvonta mun juttu. eikä liioin nää kuumat kelitkään! yök! 😀

 • buu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  ”Mustaan pukeutunut valkea valas Yyterissä. ”

  masentaa melkein lukea näitä itseinhoisia juttuja 🙁 en tiedä ajatteletko itse kirjoittavas huumorilla, mutta melkein aina puhut ulkonäöstäs niin negatiivisesti. kaipa ne sanavalinnat vaikuttaa siihen miten näet itses (ja miten muut näkee sinut?).

  • kata
   Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

   Mitä ihmettä? 😀 Mielestäni blogin itseIRONISET sanavalinnat ja tarinoinnit päin vastoin saavat suhtautumaan ulkonäköön -sekä omaan että kirjoittajan.- rennommin ja realistisemmin. Eiköhän Veera ihan hilpeänä valkoisena valaana polski ja auringossa paistattele, tuskin mimmi julkaisisi bikinikuvaa osoituksena suunnattomasta itseinhosta?

   Magee uikkariviritelmä, hyvä blogi!

 • Karoliina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  No kylläpä hämäävät bikinipöksyt, tuollaisissa bikineissä viitsisi itsekin patsastella 😀 Mulla vielä tosin rannat käymättä ja talviturkit heittämättä, saa nähdä, mennäänkö talveen samoilla turkeilla…

 • Haituva
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Mä olen valkea valas, jolla on rusketusrajat vain ja ainoastaan jaloissa. Kuinka hottia onkaan esitellä valkoisia varpaita. Ihanat ballerinatossujen rajat. Eiku… onhan mulla kaulakorustakin raja 😀

  Onneksi Changen mallistosta löytyy sellaisia biksuja, että ainakin tämä valaskalakin on tyytyväinen bikinivartaloonsa. Mulla on vartalo ja sopivat bikinit, omaan siis bikinivartalon. Jos jollakulla on jotain sitä vastaan, katsokoon omaa napaansa ja olkoon ylpeä omasta kehostaan.

  Näillä keleillä on ihana nauttia lämmöstä, mutta jotenkin vaikea pukeutua. Haluaisi kevyet ja ilmavat vaatteet, mutta töissä se ei aina ole ihan ok. Pellava on ollut mun ratkaisu.

  Muuten, tuo laukku on sulle täydellisen värinen 🙂

 • Elina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Ilmeisesti asut Porissa päin, joten tuli mieleen kun olen itse Porissa 8 päivän ajan keikkatöissä ja mietin että missä täällä on hyviä patioita, klubeja, kahviloita näin nuoren naisen makuun? Kiitos jo etukäteen 🙂

  Ensimmäinen kommenti sun blogiin vaikka olen jo vuosia lukenut. Jatka samaan malliin, olet usein päivieni piristys ja sulla on asenne kohdallaan 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

   hmm… mun lemppari paikka Porissa on ehdottomasti viinibaari Elba Gallen-Kallelankadulla, ihan melkein torin laidalla. Sieltä saa mm. hyviä salaatteja ja nimensä mukaisesti tietenkin viinejä.

   Näin kesällä mukavia paikkoja on myös esim. Kirjurinluodon kesäravintola, joka ihastuttaa miljööllään. Suosittu terassi löytyy myös IsoKarhun yläkerrassa sijatsevasta Somasta.

 • M
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Hei tota instagramia selatessa huomasin ton rikkuneen mukis. Kantsii kattoo sellasia esim. tori.fistä! 🙂 Pikasella kurkkauksella huomasin useampiaki myynnissä kuten http://m.tori.fi/vi/12948205.htm

Post A Comment