Tissiteipit jättihinkeissä, toimiiko?

-postauksen tuote saatu-

Jos seuraat blogin fb-sivua, niin tätä postausta osasitkin jo tämän päiväisten statuksieni perusteella odottaa, nimittäin nyt tulee virallinen raportti tänään testaamistani Bye Bratissiteipeistä!

Minuun otettiin muutama viikko sitten yhteyttä Bye Bra -nimisten rintateippien tiimoilta ja tiedusteltiin olisinko kiinnostunut tuotetta kokeilemaan. Firman nettisivuja tutkailemalla selvisi, että heillä on teipeistä eri kokovaihtoehtoja, suurimman ollessa F+, joten en voinut olla kiinnostumatta asiasta. Olisiko mahdollista, että tällaiset monikiloiset hinkit onnistuisi "nostaa paikoilleen" jollakin teipeillä siten, että se mahdollistaisi joskus vaikkapa johonkin avoselkäiseen vaatteeseen pukeutumisen. Olin skeptinen, mutta äärimmäisen kiinnostunut, joten toivotin samplet tervetulleiksi.

Tänään oli sitten sopivasti vapaapäivä, joten saatoin keskittyä tunnustelemaan tissituntemuksiani rauhassa. Kyseessä on siis ohut, läpinäkyvä, hieman hevosenkengän muotoinen teippikalvo, jolla rintaa saa nostettua useita senttejä. Samaa 3M:n teippimatskua käytetään kuulema myös lääketieteellisissä tarkoituksissa, joten sen puolestakin pitäisi olla ihan luotettavaa kamaa ja liima on varmasti turvallista.

Bye Bra -teippejä on saatavilla kolmea eri kokoa: A-C, D-F ja F+. Itse luonnollisestikin kokeilin tuota suurinta kokoa ja täytyy kyllä sanoa, että vaikka suht hyvin teipin sainkin toimimaan, niin omat rintani olisivat kaivanneet ehkä vielä hieman isommat teipit, lähinnä leveyssuuntaa ajatellen. Luulisin, että leveämmällä teipillä rinnat olisivat olleet teipattuina hieman paremman muotoiset, kun ns. kainalotissiä olisi saanut hieman kurottua mukaan. Nyt tuntui, että joo, rinta kyllä nousi, mutta sivulle jäi töröttämään ärsyttävä tissilöllerö. Hankala selittää… 😀

Pienempien kokojen pakkauksissa on 4 paria teippejä, tässä F+ koossa kolme paria. Lisäksi mukana tulee yhdet silikoniset nännityynyt. Täytyy kyllä sanoa, että ainakin ohuen topin alla pidettynä, nuo pakkauksen nännikukkaset olivat makuuni aivan liian paksut ja näkyvät. (Näissä kuvissa mulla ei niitä itse asiassa olekaan.) Mutta tuollaisia nipple covereitahan on saatavilla ohuempiakin monestakin kaupasta, jos nämä ei itseä miellytä.

Kas, siinäpä sitten. Lukusuunnasta katsottuna ensimmäisenä vuorossa tissi ihan luomuasennossaan ja siinä vieressä sitten teipillä ylemmäksi nostettu yksilö. Tuota kainaloa kohti hiipimistähän tuo teippi ei tosiaankaan estä, joten siinä mielessä ei ainakaan omalla kohdalla mene ihan rintaliivien korvaajasta, mutta kyllähän se teippi jaksoi minunkin tötteröni ylöspäin hinata.

Pidin teippejä n. 8 tuntia, josta  viimeisen reilun tunnin nukuin päikkäreitä. Päikkärimoodissa  vähän ruttaantui teipit, mutta pysyivät edelleen paikoillaan. Eli uskaltaisin tämän päivän perusteella väittää teippien olevan kyllä hyvin iholla pysyvät. Teippejä paikoilleen asentaessa on kuitenkin muistettava, että ihon on oltava täysin puhdas ja kuiva, jotta ne tarttuvat kunnolla. Ei siis kannata pesulla käydessä käyttää esimerkiksi niitä suihkuvartalovoiteita, jos on tarakoitus asentaa teipit.

Teippien paikoilleen liimaaminen ei onnistunut ihan heti ekalla yrittämällä täydellisesti, vaan kohdistin teipin vähän huonosti, joten yksi lappu meni siinä heti haaskuun, uudestaan kun eivät sitten enää oikein tartu. Ohuen ohut teippikalvo myös menee ruttuun aika helposti, mutta settui kyllä iholla jonkin verran ajan kanssa.

No mut entäpä fiilis sitten? Kyllähän se jotenkin ilahdutti, kun teippien kanssa onnistuin jopa läpäisemään klassisen lyijykynätestin. Eli kynä ei pysynyt rinnan alla, kun normaaliasennossa siellä saa pysymään vaikka telkkarin kaukosäätimen. 😀

Minulla oli päällä tänään hyvin löysä musta toppi, jonka selkäosa on läpikuultavaa sifonkia, ehkäpä ainoa vaatteeni, jossa rintaliiviittömyydestä on jotakin etua, kun voi näytellä selkää. Toppi oli tosiaan malliltaan löysä eikä siis antanut mitään lisätukea rinnoille. (instagramissa kuva topista tänään teippien kanssa)

Ihan hetken aikaa teippien liimaamisen jälkeen oli olo, että dekolteen nahkaa jotenkin kiristää, mutta se meni hetkessä ohi. Ulos astellessa oli jonkin aikaa todella vainoharhainen olo, sillä en todellakaan ole tottunut liihottelemaan liiveittä. Aika pian kuitenkin teippeihin uskalsi alkaa luottamaan ja rinnat tuntuivat yhtä aikaa ihanan vapailta, mutta paikoillaan pysyviltä. Ilman rintsikoita olemisessahan on ainakin omassa koossani se ällö puoli, että rinnat roikkuvat siten, että hikoavat alta, mutta teipit nosti maitorauhasia juuri riittävästi, että kesätuuli pääsi viilentelemään tissinaluksiakin.

Hieman sitä mietti, että apua, huomaakohan vastaantulijat, että heilun tässä ilman rintsikoita. Se kun tuntuu jotenkin hirveän alastomalta ja syntiseltä tuolleen kaupungin keskustassa, mutta ihan ylväästi mä loppujen lopuksi kehtasin liivittömien tissieni kanssa kuljeskella alun epävarmuuden mentyä ohi. Illalla sitten teipit jo irrotettuani (lähtivät kivuttomasti) suuntasin kauppaan ja tajusin hississä unohtaneeni laittaa tilalle rintaliivit. No, tutkivan journalismin  bloggaamisen nimissä päätin antaa mennä ja vertailla, että miltäs se sitten tuntuu mennä samalla löysällä topilla ihan ilman tissitukea ihmisten ilmoille.

No, taas se ahdistus ja vainoharha, että apua, kaikki varmaan kattoo, et mun hinkit höllyy paidan alla vapaina. Ryhti huononi hieman ja etumusta teki mieli jotenkin peitellä. Verrattuna täysliivittömyyteen teipit olivat todellakin suuren suuri parannus. Eli sanon todellakin ei liivittömyydelle, mutta teipeille sanon kyllä, joskin pienin varauksin.

Uskaltaisin oman kokemukseni sanoa, että omia rintojani pienemmillä tötteröillä Bye Bra:t toimivat melko varmasti.  Omassa jättikoossani toimivuus riippuu paljon myös rinnan mallista. Minulla on nyt kolmesta parista vielä yksi jäljellä (yhden parin siis käytin tänään, yksi lappu meni harjoitellessa ja yhden teipin kanssa otin vielä illalla nuo kuvat) ja ajattelin kyllä, että voisin tilata noita yhden paketin lisää varastoon.

Vaikka lärpäkkeet toimivatkin ihan ok:sti löysänkin vaatteen kanssa, niin näkisin ne itselläni käytössä ennemminkin ehkä jonkin avoselkäisen mekon kanssa, joka on kuitenkin edestä edes jonkin verran istuva. Mutta tosi kiva nyt siis tietää, että tästä lähtien avoselkäisiäkin vaatteita uskaltaa edes vilkuilla, kun tällainenkin vaihtoehto on liiveille olemassa, kun tähän saakka olen suosiolla sivuuttanut selästä avonaiset rytkyt kokonaan.

Bye Bran sivuilta voit tsekata videon teippien asentamisesta, omia puskureitani, kun en nyt kuitenkaan tässä kehdannut ihan niin avoimesti vilautella.

Miinusta Bye Bra saa kyllä hieman omasta mielestäni melko suolaisista hinnoista. Tuo kolmen parin paketti F+-koossa maksaa 31,95 €, joten kymppi yhdestä käyttökerrasta on aika paljon. Mutta toisaalta, jos nyt miettii vaikka jotain juhlia, niin psitäähän sitä sukkahousuihinkin helposti vaikka 15 € ja yleensä ne kestää tasan sen yhden kerran eikä sitäkään loppuun saakka. Eli hinnastakin voi olla montaa mieltä. Aloittelijalle toki hieman hintavaa jos ei heti ekalla liimauksella onnistu, mutta kun tekniikka tulee tutuksi ja oppii miten omat rinnat kannattaa teipata, niin homma varmasti helpottuu.

Miltäs vaikuttaa? Onko kokemuksia näistä tai vastaavista?

Ai niin.. arvatkaa mitä mä urpo tein irrotettuani Bye Brat? Testasin onnistuuko tissien liftaus pakkausteipillä! 😀 😀 Onnistui se, mutta ei ehkä ihan niin miellyttävä ja pysyvä matsku kuin Bye Brassa. Mutta tiedänpä nyt tämänkin..

 


16 Comments
 • MouMou
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oon järkyttynyt! Odotin lyttyynhaukumista, räkäistä naurua ja kuvamateriaalia siitä, että teippi ei pidä. Mutta ne toimii! HUIKEAA! 😀

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   no niinpä! En itsekään todellakaan odottanut näiden toimivan, kun omat säkit painaa kuitenkin useamman kilon kipale. 😀

 • piupau
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Muistelen, että 90-luvulla oli vinkki Trendissä, että jesseteipillä saa kurottua läskit kasaan vyötäröltä.. Et kuvittelis sen liiman kestävän 🙂 (tosin ei oo tullu kokeiltua)

  Mutta kiitos että jaoit tämän, tietääpä mistä hakea, jos tulee tarvetta tissiteipeille 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   jesseteippi ei ehkä ole ihan ihoystävällistä, mutta pitää varmasti! 😀

 • nipsuu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Huikeaa! Itselläni on vielä pienet tissit suhun verrattuna, mutta kuitenkin sellaiset, että hyvät rintaliivit ovat elinehto (75f), ja en ole ikinä voinut ostaa mitään selästä avonaisia vaatteita.. Vähän tekisi mieli tilata nyt tuollaiset varastoon, mutta sitten pitäisi varmaan ostaa se avonainen vaate ja ja ja :D. Mutta kun kerrankin on tilaisuus, niin taidan kyllä tuon alennuksen hyödyntää :).

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mullakin alkoi nyt heti himottaa joku ihana avoselkäinen toppi tai mekko! 😀

 • E
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei! Osaisitkohan sanoa (tai osaisiko joku muu) mikä koko tuollaisista teipeistä pitää valita jos rintaliivikoko on 60E tai 65 DD? Kuppikokohan ei ole mikään samana pysyvä tilavuusmitta – E-kuppi on pienellä ympärysmitalla paljon pienempi kuin suurella ympärysmitalla. En siis tiedä valitako A-C vai D-F. En löydä sivuilta ohjetta teipin koon valintaan.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   hmm.. juu, oikeassa olet, että pelkkä kuppikokohan ei kerro lainkaan totuutta.. Mä ehkä ottaisin sen koon D-F sillä teippejä pystyy aina leikkaamaan pienemmäksi, mutta suurentamaan ei pysty. Ja itse ainakin koin, että mitä leveämmälle alueelle sen saisi rintaan riittämään sitä parempi olisi lopputulos

   • E
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kiitos neuvosta!

 • Minna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana kun sulla on aina nää mainos/arvostelupostaukset kuitenkin todella rehellisiä; kerrot hyvät ja huonot puolet tuotteesta! Voi aina luottaa siihen :). Monissa muissa blogeissa aina vaan kehutaan ilmaiseksi saatuja tuotteita…

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   kiva kuulla, että tykkäät! Ei näitä postauksia olisi mun mielestä järkeä tehdä jos vain hehkuttaisi aiheetta. 🙂

 • Raikki
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei, minua ainakin kiinnostaa myös siskosi kokemukset moisista teipeistä 🙂 Kiinnostaa myös tuo tarjouksen hyväksikäyttö, mutta mihinköhän asti se mahtaa olla voimassa?

 • Pinkit korkokengät
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Eli siis auttaisi myös tällaiselle vanhemmalle naiselle, jolle maanvetovoima tekee jo temppujaan , hi hii ;)))

 • Jelli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kaverini kertoi kokeilleensa taannoin avonaisen juhlamekon alle isojen rintojen kokoonkurojaksi kinesioteippiä! Oli kuulemma toiminut ihan moitteetta kesäjuhlien ajan!

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moikka Veera! Osaatko sanoa kuinka ylhäälle teipit nousevat rintaan? Mietin tätä vaihtoehtona olkaimettomaan hääpukuun – olkaimettomissa rintaliiveissä kun meinaa tulla tuo tursuamisefekti selkäläskeihin ihanasti…

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Kyllä ne aika ylös nousee. Ei siis valitettavasti ole oikein avokaulaisten vaatteiden juttu.

Post A Comment