Yritin näyttää asialliselta

Nyt, kun aamulla on edessä taas matka kohti Helsinkiä parin palaverin merkeissä, onkin loistava aika julkaista unontuneet asukuvat, jotka Jonna nappasi minusta edellisen kerran isolla kirkolla käydessäni.

 Edustava mimmi siinä niin.

No, onnistuin mä onneksi olemaan vähän fiksummankin näköinen ainakin yhdessä ruudussa. Pukeuduin tällaiseksi asialliseksi bleiserileidiksi mennessäni pitämään Olympuksen kamerakoulutusta. Halusin näyttää fiksummalta kuin oon ja eikös silmälasit ja bleiseri oo silloin oikeet vermeet???? 😀 😀

mekko-Marimekko/bleiseri-HM+/kengät-Crocs (saatu)/silmälasit-Gucci (saatu, Lensway)/korvikset-Nouseva Myrsky (saatu)

Pitäisköhän itse asiassa vetää huomenna sama mekko päälle.. oisin asiallinen mimmi duunipalaverissa. Tässäpä taisikin siis ratketa aamun pukeutumispulma. Mitä sitä keksimään pyörää uudelleen, vaan turvaudutaan jo aiemmin hyväksi havaittuun ratkaisuun. Omien asukuvien selaaminen siis kannattaa!


Tags:
7 Comments
 • hanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hah, tuo ensimmäinen kuva on niin paras 😀 Ja kyllä, lasit ja bleiseri tekee ihmisestä kuin ihmisestä heti hiukan ’asiallisemman ja huolitellumman’. Tai no jos ne yhdistää kulahtaneisiin tennareidin, t-paitaan ja mustiin pillifarkkuihin (kuten allekirjoittanut) on yhdistelmänä joku ihan ihmpe heebo… Mutta hyvältä näyttää! 😀

  hanna

  http://www.hannamariav.com

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   tennarit, t-paita ja farkut on just törkeen hyvä kokonaisuus!

 • pauliina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  kovin asialliselta näytät ekassa kuvassa! 🙂

 • Kaisu / Mekkokaappi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mitäs kuuluu Pohjanmaan Olympus kamerakoulutukselle? Ookko nää vielä tulossa? Mä olen nyt pari kuukautta heilunut tuon E-PL5 kanssa. Hyvä peli ollut mutta olisi mahtavaa, kun oppisi saamaan kamerasta vielä enemmän irti.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   viikon parin sisään pitäis olla palaveria Olympuksen edustajan kans ja koitetaan rukata syksyn aikataulua!

 • Minna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Törkeän siistit lasit!

 • Veera
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  niin munkin mielestä! Tämänhetkiset lempparit ehdottomasti!

Post A Comment