Coolest bitch in Bon Temps

Viime aikoina on tullut taas tuijoteltua useampi jakso lempparisarjaani True Bloodia, joka kiehtoo erityisesti melko vetävien urostensa vuoksi. En ole koskaan viehättynyt blondeista miehistä, mutta kyllä vaan Eric Northman saisi tuikata hampaansa kaulaani koska vaan. Ihmissudeksi toisinaan muuntautuvaa Alcidea voisin ihan vain tuijotella kuola valuen pidemmänkin tovin ja oon alkanut hieman lämmetä sille Warlowillekin. Ja vallan ihaniahan ne Sam ja Terrykin ovat. Ja sarjan aluksi mun hottis-listalle kuului myös Bill, mutta siitä on kaikki seksi kadonnut sen jälkeen kun Sookien kanssa erosivat.

Mutta, ei mun pitänyt kyllä nyt luetella päiväunieni kohteita, vaan kertoa, että olen löytänyt sarjasta myös tyyli-idolin! Lafayette, tuo henkien kanssa kommunikoiva cool bitch esiintyy aina toinen toistaan makeimmissa turbaaneissa ja muissa huiviviritelmissä ja siitäkös kaltaiseni turbanista tykkää.

Keräilin muutaman kuvan, jotka innoittavat kaivelemaan huivilaatikkoa entistä syvemmältä.

TB-S06E08-16

kuva: truebloodnet.com

Aika tutun näköistä tötteröä! Tällaista neliönmallisesta huivista tehtyä perusturbaania käytän itsekin usein, mutta en ehkä ihan noin ”silmillä”. Tämä on hurjan helppo toteuttaa, mutta liukasmateriaaliset huivit voivat toisinaan hieman hankaloittaa päässä pysymistä.

lafayette2

kuvat: youknowyoulovefashion.com, truebloodnet.com, hbo.com, afterellen.com

Lafayetten huivivirityksissä näkee usein monenlaisia kiiltäviä materiaaleja ja muustakin asustuksesta päätellen hän on melkoinen harakka. Itse en sinistä käärmekuosia päähäni valitsisi, mutta solmua voisi kyllä sen kuvan mukaisesti siirtää joskus otsalta sivummallekin.

Oikean alalaidan kuva muistuttelee siitä, että hapsuhuivitkin saa toimimaan päässä, kun jättää päät reippaasti roikkumaan eikä edes yritä epätoivoisesti survoa niitä pois näkyvistä.

Näyttökuva 2014-8-21 kello 21.02.19

kuva: hbo.com

Tämä viimeinen kuva sai mut heti miettimään, että mitäs kaikkia kivoja pantoja ja nauhoja tuolta mun kätköistä löytyisikään.. Niillähän voisi kivasti asustaa ja piristää muuten jo niin usein nähtyjä turbaaneja. Ääh, tekis mieli heti syöksyä tuonne asustelaatikoille, mutta pakko vielä käsitellä muutamat asiakaskuvat ennen kuin annan itselleni luvan uppoutua huivikieputuksien kokeiluun!

Oisko se kuulkaa pian taas videomuotoisen turbaanikoulun aika?!

 


4 Comments
 • Julia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Lafayette <3 Nyyh, enää yksi jakso jäljellä koko True Bloodia! 🙁

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mä katon vasta toiseks viimeistä tuottista, joten mulla on vielä hetki yhteistä aikaa jäljellä. Mut en kestä sit kun kaikki on katsottu. :/

 • MiuMiu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voin lohduttaa, että mitä pidemmälle loppua kohti mennään, sitä enemmän alkaa tuntua, että jo on aikakin sanoa hyvästit mitä mainioimmalle ja addiktoivalle sarjalle . 🙂 Mutta Lafayette on hahmona ja asusteiden perusteella yksi kiinnostavimmista hahmoista. Se on melkoinen sissi 🙂

 • Sari
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oi True Blood, onneksi voi aina aloittaa alusta! Nythän ne vielä muutaman päivän huutokauppaa sarjan rekvisiittaa ja pukuja täällä http://screenbid.auctionserver.net/view-auctions/catalog/id/23/. Jos haluat ne Ericin hampaat tai Lafayetten huivit kotiin 🙂

Post A Comment