I’m yelling timber!

Se on aina ilahduttavaa, kun koneelta tai joltain muistikortilta löytyy blogiin tarkoitettuja kuvia, jotka oli jo hetkeksi ehtinyt unohtaa. Nämä kuvat napattiin muutama viikko sitten, kun olin käymässä kaverini luona ja kiskoimme aurinkoisella pihalla siideriä kitusiimme. Viime päivien sateiden jälkeen on ihana palata tällaisiin kesäisiin tunnelmiin ja pukeutumiseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko-BikBok/laukku-Benetton/silkkihuivi-Bally, 2nd hand/sandaalit-Timberland (saatu)

Benettonin paljettikassi on jo monta monta vuotta vanha, mutta edelleen ihan ehdoton kesäveska värikkäine paljetteineen. Ostin sen joskus opiskeluaikana ja se oli silloisessa elämäntilanteessa kallis kassi, mutta en vaan voinut vastustaa. Vaikka vuodet ovat vierineet, niin joka ikinen kesä minä jossain kohtaa kaivan sen taas naftaliinista halutessani hieman kimaltaa. Törmäsin viime talvena samaan veskaan kirpputorilla ja mulle toli sellainen fiilis, että mun olis kuulunut pelastaa se kotiin jossa tuota kassivanhusta arvostetaan. Mutta ehkä mä nyt kuitenkin yhdellä pärjään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uudempaa kesämeininkiä asussa puolestaan edustaa nuo tänä kesänä saamani Timberlandin sandaalit. Bongasin nuo sirot gladiaattorihenkiset nahkasandaalit pr-toimiston hyllystä ja aloin kyselemään niiden merkkiä. Yllätys oli melkoinen, kun kuulin niiden olevan Timberlandin mallistoa. Siis häh? Mun päässä Timberland tarkoitti tuohon saakka tasan niitä Yellow Boot -nimellä tunnettuja keltaisenruskeita talvinilkkureita ja ehkä jotain miehekkäitä vaelluskenkiä. Mutta vielä mitä, valikoimistahan löytyy paljon muutakin, mm. tuollaisia yksinkertaisen tyylikkäitä ja keveitä sandaaleja.

Sattui sitten niin hyvä tuuri, että pr-toimistolla esillä ollut näytepari oli omaa kokoani ja sain sandaalit itselleni en jälkeen, kun olivat työnsä showroomilla tehneet. Ajoitus oli sinänsä aika loistava, että olinkin ehtinyt joskus toukokuussa hieman huolestuneena katsella edellisiä mustia nahkasandaalejani, jotka ehtivät palvella muistaakseni viisi kesää, mutta eivät enää olleet oikein iskussa, mutta en ollut vielä keksinyt mistä löytyisi uudet passelit tilalle. Itselleni nimittäin tuollaiset mustat perussandaalit kuuluvat ehdottomasti kenkien ”pakko omistaa” -listalle. Sille samalle listalle, josta löytyy myös mm. mustat ballerinat, punaiset korkokengät ja punaiset maiharit. (En muuten varmaan ikinä pystyisi tekemään alle 10 parin pakko omistaa -listaa kengistä!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tykkään ihan hirveästi siitä miten hyvin nuo mekko ja huivi passaavat yhteen! Pitää ehdottomasti muistaa tuo vähälle käytölle jäänyt huivi nyt syksylläkin, sillä sen sävyt oikein huutavat ruska-aikaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lueskelin jo muutama päivä sitten fb:sta miten jotkut kaverini olivat kaivelleet villasukat esille ja muutenkin viime päivine säät ovat saaneet ihmiset siirtymään mm syksyisempiin jalkineisiin. Minä kuitenkin jatkan tänäkin vuonna, kuten jo monena aiemmin, kesäkengillä niin pitkään kuin se vain suinkin on mahdollista. Niitä syys- ja talvikenkiä ehtii kyllä pitämään ihan taas tylsistymiseen saakka, joten minä en suostu sukkia jalkaani kiskomaan vielä hetkeen. Tänäänkin otin kaiken irti auringon paisteesta ja tassuttelin näillä samaisilla sandaaleilla menemään. Niin paljon kuin Mambaa vihaankin, niin yhdyn silti heidän hirveään renkutukseensa, vielä on kesää jäljellä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt, kun minulle on selvinnyt, että Timberland on tosiaan muutakin kuin ne ainakin ysärillä todella tutuksi käyneet puunhakkaaja-buutsit, niin minähän olenkin ehtinyt bongaamaan niiden sivuilta jo useammankin kenkäparin jonka kelpuuttaisin omaan kaappiini. Klassikko Yello Boot ei itseäni säväytä, mutta jostain kumman syystä mä ihastuin noihin showroomilla bongaamiini hennon vaaleanpunaisiin buutseihin. Minä ja hattaranvaaleanpunainen! Ei kyllä lainkaan normaalia itseäni tällainen ihastus, mutta jokin tuossa jykevän ja miehekkään kenkämallin ja hennon värin yhdistelmässä viehättää.

Näyttökuva 2014-8-22 kello 23.51.00

Mutta ei, en halua vielä ajatella talvikenkiä! Vielä ei ole rankaiden vaihdon aika! Minä tallustan sandaaleissa kunnes varpaani muuuttuvat sinisiksi! En aio antaa vielä periksi syksylle. Viime syksyn kenkähaaste opetti mm. sen, että kesäkengillä voi hyvin vetää vielä vaikka lokakuussa!

Missä kohtaa kenkäkalenteria te menette nyt? Vieläkö pääsee sandaalit käyttöön, vai joko haettu syyskengät vintiltä?


4 Comments
 • Hanne
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onpa hyvännäköinen asukokonaisuus ja aivan älyttömän hienot arskat!

  Kesäkengät on nyt väliaikaisesti vaihdettu kumisaappaisiin ja converseihin, mutta kunhan tästä nuhastani pääsen niin ballerinathan ne jalkaan taas sujahtavat ja niitä aion käyttää niin kauan kuin säät sallivat.

 • Emma
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Täytyy vielä jälkeenpäin tulla kiittämään siitä taannoisesta mammafarkku-vinkistä, uskaltauduin eilen Hennesillä mammapuolelle eikä hitsi soikoon oo ikinä näyttänyt tai tuntunu farkut niin hyvilät! Makkarat pysyy hyvin aisoissa ja tuntuu mukavalta, kiitos!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   jeee!! Ihana kuulla, että vinkistä oli iloa! 🙂

 • Joanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vitsi noi kengät on upean näköset jalassa <3___<3

Post A Comment