Tuu ensi perjantaina Postitalon Rajala Cameraan!

Muistatte varmaan, kun kesällä kyselin löytyykö joukostanne kiinnostuneita osallistujia Olympus-koulutuksiin. Yksi ilta ehdittiin jo heinäkuun alussa järjestää Helsingissä, mutta sitten tulivat kesälomat väliin. Asiaa ei kuitenkaan suinkaan olla unohdettu, vaan ilmoittelen yhteystietonsa silloin jättäneille ja myös täällä blogissa heti, kun syksyn koulutusten aikataulu ja kaupungit saadaan lyötyä Olympuksen kanssa lukkoon.

olympus

Kuva Heinäkuussa pidetystä pienryhmä-koulutuksesta. Kuva: From Karoliina -blogin Karoliina

Nyt kuitenkin olisi samaa aihetta tarjolla hieman toisenlaisessa muodossa ensi perjantaina Helsingissä. Helsingin Postitalon Rajala Camerassa järjestetetään Olympus-päivät pe-la ja minä olen tuolloin perjantaina 29.8. pitämässä kaksi n. 45 minuutin esitystä aiheesta ”PEN ja O-MD -kameran perusasetukset haltuun”. Kyseessä on siis aloittelijoille suunnattu opastus, jonka tavoitteena olisi, että kameran käyttäjä uskaltautuisi noiden oppien jälkeen käyttämään Olympus-kamerastaan muutakin kuin täysautomatiikkaa. Läpi käydään helppotajuisesti mm. sellaiset kuvanlaatuun merkittävästi vaikuttavat asiat kuin valkotasapaino, ISO-herkkyys ja jaetaan monta muutakin vinkkiä jotka auttavat sinua ottamaan parempia kuvia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pidän saman esityksen sekä klo 14 että klo 17 ja molempiin mahtuu n. 20 osallistujaa. Teillä Tyyliä Metsästämässä -lukijoilla on parin päivän verran etuajo-oikeutta ilmoittautumisessa, sillä Rajala tiedottaa perjantain ohjelmasta asiakkailleen vasta tiistaina. Jos siis haluat mukaan tuolloin 29.8., niin laita minulle meiliä osoitteeseen: veera@refashion.fi ja kerro kumpaan klo 14 vai 17 tilaisuuteen haluat osallistua.

Eniten tuosta opastuksesta saa varmasti irti, jos on kamera itsellä jo räpylöissä, mutta mukaan ovat tervetulleita myös PEN tai O-MD -kameran hankintaa harkitsevat. Luennon jälkeen on mahdollista saada myös ihan henkilökohtaisesti vastauksia mieltä vaivaaviin kamerakysymyksiin.

Toivottavasti nähdään perjantaina!


No Comments

Post A Comment