Lisää mut koriin

Sori, spämmään vielä näillä perjantain Olympus-luennoilla, sillä en voi olla repimättä huumoria tästä Rajala Cameran verkkokaupasta löytyvästä ”tuotteesta”.

Näyttökuva 2014-8-27 kello 22.41.39

 

”Saatavuus: Varastossa”

”Pyydä vaihtotarjous”

😀 😀 😀

Mä en tiedä oonko mä nyt ihan viimeisintä huutoa olevaa mallia, mutta toki johonkin antiikkisempaan versioon verrattuna mäkin voin olla ihan hyvä kaluston päivitys. En vaan osaa sanoa mitä esim. vm -54 Pirjosta saa vaihdossa. Mut ei muuta kuin sitä vaihtotarjousta pyytämään!

Joopa joo.. vähän väsynyttä on. Noi luentomatskutkin tässä vielä odottaa tekemistään. Mut tuolta Rajalan sivulta voi tosiaan ilmoittautua. Muutama ilmoittautuminen tulikin jo alkuviikosta mun meiliin, mutta toivottavasti saadaan vielä lisää jengiä paikalle!

Ja näistä duunihommista puheenollen, huomasithan jo tämän päivän aiemman postauksen kuluneen vuoden fiiliksistä ja siitä mikä on tilanne nyt, vuosi työttömäksi jäämisen jälkeen!


4 Comments
 • nasu86
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  heh 🙂

  pakko sanoa että todella hyvä kuva sinusta!

 • B
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Niin hyvän- ja toimivannäköinen malli, ettei varmaankaan tarvii vaihtaa! 😀

 • Anneli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voi ei, meni täysin ohi koko juttu, onkohan näitä tapahtumia tulossa lisää? Oon ihaillut sekä kuviasi että blogiasi jo pitempään eli tässä ois ollut meikäläiselle kaksi kärpästä yhdellä iskulla, etenkin kun EM-5 tuli just lunastettua ja käyttö vielä hieman hakusessa. Toivottavasti järkkäätte uudemman kerran vielä! 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   on tulossa lisää koulutuksia!

Post A Comment