Tiilenpunainen torstai

Kävin taas torstain ja perjantain pyörähtämässä Helsingissä viihdyttyäni edellisen reissun jälkeen kotona kokonaiset 1,5 vuorokautta. Perjantai oli työpäivä Rajala Cameran Olympus-päivillä, mutta torstai-iltana ehdittiin hieman kemuttaa ja nauttia kulttuurista, sillä suuntasimme Jonna ja Iinan kanssa Elisan loppukesästä Suomeen tuomien Alcatel Onetouch -puhelimien lanseeraustilaisuuteen. Ohjelmassa oli ensin kuohuviinilasien kilistelyä ja tuotteisiin tutustumista Elisa Studiolla jonka jälkeen siirryimme osalla porukasta Musiikkitalolle kuuntelemaan Radion Sinfoniaorkesteria ja Karita Mattilaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaikenlaisia pienempiä klassisen musiikin kokoonpanoja olen kyllä ollut kuuntelemassa useinkin, mutta mietin, että olikohan tämä mun ensimmäinen kerta kuulemassa livenä sinfoniaorkesteria.. saattoi olla. Tämä oli myöskin minun ensimmäinen vierailuni kolme vuotta sitten avattuun Musiikkitaloon ja kyllähän se ihan vaikuttavan näköinen ja oloinen paikka oli ja RSO kuulosti siellä tietenkin varsin upealta.

Koska matkasin taas kevyesti repulla, piti valita mukaan vaatteet, jotka eivät ottaisi pahasti itseensä pieneen tilaan ruttaamisesta. Niinpä torstai-illan rientoihin päälle valikoitui Nanson helppohoitoinen ja paksu tiilenpunainen trikoomekko, joka oli varsin passeli tilaisuuden luonteeseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko-Nanso/kengät-Guess/laukku-Global Accessories/kaulakoru-H&M

Ilta ei sitten suinkaan päättynyt Musiikkitalolle, vaan löysimme Jonnan kanssa itsemme tanssimasta skumppalasit käsissä Kallessa ysärihittien tahtiin vastattuamme myöntävästi Elisalaisten jatkokutsuun. No, onnistuttiin onneksi pysyttelemään itsellemme antamassa aikarajassa ja poistuimme ihan ihmisten aikaan nukkumaan, sillä seuraavan päivän työt eivät totisesti kaivanneet itse aiheutettua päänsärkyä seurakseen. Mutta hurjan kiva ilta oli kyllä ja Movetronin Romeo ja Julia, Nylon Beatin Rakastuin mä luuseriin + muut ysärikarmeudet veivät mahtavasti nostalgiatripille yläasteen discoiltoihin. Oi että.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

nahkarotsi-Junarose/huivi-Katri Niskanen (saatu)

Juhlan aihe oli siis Elisan Suomeen tuomat Alcatelin puhelinmallit Idol Alpha, Idol 2 S ja Idol 2 Mini S ja saman brändin juhliminen jatkuu myös ensi viikolla, kun suuntaan loppuviikosta Berliiniin muutaman uuden tuotteen pressitilaisuuteen ja lanseerauskemuihin. Tämä reissu tuli ihan puskista tuon torstain tilaisuuden tiimoilta ja kun kerran vapaapäivät sattui kohdalle sopivasti, nin tokihan tartun tilaisuuteen. Niin kuin mä juuri työkuvioista kertovassa postauksessani kirjoitin, niin parasta tämän hetkisessä tilanteessa on se, että koskaan ei todellakaan tiedä mitä seuraava viikko tuo tullessaan.

naama

Torstaina oli jotenkin harvinaisen hyvä naamapäivä, mutta vain hetken aikaa. Sitten iski taas jotkut saakelin kuumat aallot ja pää ja naama päätti puskea ulso sellaiset hikiniagarat, että se oli sitten taas byebye kaikki meikki. Siis mistä hemmetistä ne hullut päähän ja naamaan rajoittuvat hikoilukohtaukset oikein voi johtua? Veikkailen kyllä liittyvä jotenkin kilpparihommiin, kun niiden alku mielestäni ajoittuu aikalailla Thyroxinin aloitusaikoihin. Mutta mee ihan hermo, kun sellainen tuska pukkaa yleensä juuri tilanteessa jossa haluaisi näyttää jotenkin ihmiseltä, mutta pään litimäräksi saava hikoilu saa olon tuntumaan ihan kammottavalta ja nololta. Niskatukasta voisi puristaa litran nestettä ja meikkivoiteet ja puuterit päätyvät yleensä johonkin servetin kulmaan. Olenko yksin tuskani kanssa? Löytyykö muita joiden meilit ja kampaukset kokevat usein kohtalonsa hikinorojen alla?

 

 


Tags:
11 Comments
 • Pinkit korkokengät
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihanan pirtsakka look ja sulla NIIN ihanan positiivinen ilme 😉

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   on ollut viime aikoina niin positiivinen fiilis, että näkyy väkisinkin ulospäinkin. 🙂

 • Johanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voi vitsi miten hyvät kamppeet sulla on taas päällä!

  Sun ansiosta minäkin oon uskaltautunu tänä kesänä pukeutumaan kotelomekkoihin ja vartalonmyötäisiin mekkoihin. Hankin itelle tappajatoppikset ja kiskasin Nanson mekon itsellekin päälle! Jopa mies innostui pitkästä aikaa kehumaan miten hyvältä vaimo näyttää. Mutta siis pointti oli se, että SINÄ, sinun esimerkki on antanut minulle uutta itseluottamusta ja oman vartalon hyväksyntää. Olet hyvin paljon saman mallinen ja kokoinen kuin minä ja jos sinä näytät noin upealta, niin miksen minäkin voi!

  Niin että KIITOS.

  🙂 Johanna

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   voi että, tää on ehkä parasta palautetta mitä voi tänne blogiin saada! Mahtavaa, että olet löytänyt uutta rohkeutta pukeutumiseen. 🙂

 • Viole
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mulla on kanssa sellasia hämmentäviä tuskahikikohtauksia, jolloin naama on kuin vedellä suihkuteltu ja olen kilpparivajavainen myös. Homma helpottui hieman, kun nostin omatoimisesti annosta puolikkaan pillerin verran joka toinen päivä. Kannattaa kysäistä lääkäriltä, että onko annostus ihan kohillaan, aikamoista hienosäätöä se on varmaan loppuelämän.

  Näytät kyllä taas todella hyvältä. 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   joo, pitänee kysäistä asiasta lääkäriltä. Muutenkin mulla on ihan hurjan pitkä aika siitä kun on viimeksi katsottu kilppariarvot. Pitää nyt vihdoin koittaa muistaa varata verikoeaika, kun selviän tästä duuniputkesta.

 • Laura
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Upea asukokonaisuus, mutta kaikkein kaunein ja istuvin asuste on kyllä tuo hymy! <3 Kauniilta näytät!

  Olen hiljattain vasta löytänyt blogisi ja koukutuin heti!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   kiva kuulla, että tänne eksyy vielä uusiakin lukijoita! 🙂

 • Dahlia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Upea mekko! Sopii ihan mahtavan hyvin. Olen jotenkin ollut pitämättä kotelomekkoja kesän aikana, vaan jos syksyllä innostuisi. Kuvasi innoittavat niin paljon näiden kanssa 🙂

 • LtotheH
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hien kanssa en ole kamppaillut, mutta todella rasvaisen ihon ja vuotavien silmien kanssa. Menee ehkä kymmenen minuuttia meikkipohjan laittamisen jälkeen niin kiiltoa pukkaa.

  Itse selviydyn parhaiten laittamalla alle kevyen geelivoiteen ja annan imeytyä kuunolla, päälle meikinalustus-voide (Smashboxin photo finish on voiteiden aatelia, kannattaa ostaa taxfreestä mahdollisuuksien mukaan) ja taas annan vaikuttaa pitkään. meikkivoide on sitten kinkkisempi juttu, kokeilemalla löytyy. Lórealin Infallible pysyy itselläni kuin tauti, nimenomaan iltamenoihin, päivisin liian vahva pohja. Päivällä ruukaan mennä Lumenen loistavalla CC-voiteella.

  Puuterilla sitominen ja kiillon ehkäisemiseksi pitkin päivää paperilla kiillon painelu (yksi maneereista joka vain tapahtuu automaattisesti, kuin hengitys) ja vain noin kerran puuterin lisäämistä, muuten näyttää tunkkaiselta iho.

  Silmä meikkinä käytän vain ripsaria yläripsiin, pohjustukset eivät pidä, rajaukset leviävät ja alaripsissä ei pysy mikään ripsari (oikeastaan edes värjäyskään ei tartu). Paras ripsari on Max Factorin False Lash effect, pysynyt täydellisesti läpi rokkikeikan kaatosateessa 😀 Onneksi itselläni on pitkät ja tuuheat ripset ja tuo kyseinen ripsari luo todella wow-efektin itselleni, niin ei harmita silmämeikin yksinkertaisuus.

  Siinä muutamia pikkiniksejä, jos joku löytyisi avuksi.

 • Anna-Maria / Secret Wardrobe
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Uuuuh, mikä mieletön look! Täysi kymppi! Mun täytyi ihan palata tuijottamaan tuota ekaa kuvaa pariin otteeseen, sen varran vangitseva kuva ja kokonaisuus 🙂

Post A Comment