Palaveriasu

Eilen töiden jälkeen väsytti siinä määrin, että päikkärit oli pakolliset ja niidenkin jälkeen tuntui, että olisi vaan voinut mennä yöunille jo heti päivällisen jälkeen, mutta pakotin kuitenkin itseni ylös, ulos ja ystävää tapaamaan. Piipahdettiin siis pitämässä viinibaari Elbassa nopea ”palaveri”, kuten me noita viininlipitys- ja kuulumisienvaihtotuokioita kutsumme. Väsyneeseen fiilikseen sopi hyvin verhoutua turvalliseen mustaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

farkut-HM Mama/silkkitoppi-Coast/sifonki”liehuke”-Monki/laukku-2nd hand/kengät-Vagabond/huivi-Katri N. (saatu)

Niita HM:n raskausfarkkuja kun olen hehkutellut, niin tässäpä jalassa taas yhdet sellaiset. Kaipasin kipeästi uusia siistejä mustia tai tummanharmaita pillifarkkuja ja ne löytyivät näppärästi mammanurkkauksesta. Superjoustavat tumman harmaat pillit irtosivat naurettavan halpaan 24,90 hintaan, josta sai vielä -25% alennuksen, kun vilautti kassalla sähköpostiin tipahtanutta uutiskirjettä. Loisto löytö! Ovat odotetusti hurjan mukavat ja vielä näyttävätkin hyvältä päällä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ehdin jo pari päivää intoilla, että pääsen vihdoin ensi viikolla kampaajalle, mutta edellisessä postauksessa mainitsemani ylläri Berliinin reissu vesittääkin nyt suunnitelman ja joudun siirtämään torstain aikaani myöhemmäksi. Muuten ei ehkä niin haittaisi, koska sen reuhkan voi aina peittää eilisen tpaan turbaanivirityksellä, mutta ensi lauantaina oleviin kaverin häihin ehkä hieman hävettää mennä karvalakki päässä. Saisinkohan mä viriteltyä jonkin juhliin ja muuhun asuuni sopivan turbaanin..

Eilen tosiaan kietaisin työpäivän ajan lätsän alla muhineen karvakasani illalla Katri Niskasen mustan puuvillahuivin alle. Tuo ohuen ohut iso huivi on osoittautunut ihan kultaakin kalliimmaksi, sillä se toimii niin kaulahuivina, hartiahuivina kuin päähineenäkin ja materiaalinsa vuoksi turbaanisolmut ja kieputukset ovat todella pysyviä. Pakkaankin nykyään lähes poikkueksetta tuon huivin mukaan kaikille matkoille sen monikäyttöiseeden vuoksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uinolta joskus blogikirppiksellä ostamani krokotiilinnahkainen laukku ei ole kauheasti päässyt käyttöön, mutta nyt hoksasin sen passaavan aivan loistavasti noiden uusien leopardi-Vagabondien kaveriksi. Laukkukaunotar ansaitsee ehdottomasti tulla käytetyksi aiempaa enemmän!

Oli ihanan haikea viimeisten kesäiltojen fiilis, kun yhden kuohuviinilasillisen ajan tarkeni terassilla vielä ilman takkia. Hei hei kesä, nähdään taas ensi vuonna!


Tags:
4 Comments
 • Kati
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiva asu! Tuollaiset ohuet huitulayläosat (trikoo-, viskoosi-, sifonki-) on kyllä mun suosikkeja. Ne on kivan oloisia ja monesti jotenkin juhlavampia kuin sellaiset perusmalliset 🙂

 • Josefiina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei, tarvitsisin apua, enkö tiedä yhtään, mistä kysyä… Ajattelin sitten, että kun olet hyvä valokuvaaja, niin ehkä osaisit auttaa? Haluaisin tietää, onko mitenkään mahdollista siirtää kuvia järjestelmäkamerasta iPadiin, vai tarvitseeko kuvat siirtää koneelle? Ja järkkärinä olisi Sony A3000.

  Oon tosi pahoillani, jos tää oli tyhmä kysymys jne., mutta en muutakaan keksinyt kuin kysyä sulta. 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Itse olen siirtänyt kuvia iPadille käyttäen lisävarusteena saatavaa kortinlukijaa. Ainkin SD-kortille löytyy lukija iPadia varten.

   • Josefiina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kiitos tosi paljon! Pelastit mun päivän. 🙂

Post A Comment