Pyllerö pitsissä

Ne oli kyllä aikalailla sitten viimeiset voimat joilla mä raahauduin läpi eilisen päivän ja kaveripariskunnan häät. Nyt nimittäin makaankin sitten sängynpohjalla ihan kuolleena kamalan heti keuhkoihin hyökännen flunssan kourissa. Ääni on kuin seksipuhelin-Marjatalla ja hengitys vinkuu kuin kukkopilli konsanaan.

Olo alkoi eilisen mittaan pahenemaan siinä määrin, että sinnittelin häissä noin kymmeneen saakka, jotta sain ikuistettua vielä sukkanauhan- ja hääkimpun heitot, mutta sitten oli pakko luovuttaa ja lähteä kotiin potemaan Tommin jäädessä vielä jatkamaan juhlimista. Juhlien valokuvaaminen oli siis minun häälahjani pariskunnalle, joten olin siksi yhdistetyllä vieraana+töissä -moodilla.

wedding2

Oma juhlalookki tuli ikuistettua muutamalla kännykkäräpsyllä ja täytyy sanoa, että kiireestä, väsymyksestä ja kipeästä olosta huolimatta onnistuin näyttämään ihan suht ihmiseltä. Kävin aamupäivällä kuvaamassa hääparin viralliset potretit, jonka jälkeen sitten melko kiireellä puunaamaan itseni edustuskuntoon ja tiesin, ettei aika riitä kummoiseen taiteiluun tuon karvalakkini kanssa, joten piti keksiä jotain hämäystä päähän. Hiushärpäkelaatikosta löytyi musta höyhenpanta, jolla sitten koitin hieman kohdistaa huomiota toisaalle epäsiististä harakanpesästäni. (tiistaina vihdoin on vuorossa karvankatkaisua!!)

wedding5

mekko-Flash/kengät-Crocs (saatu)/laukku-kirppislöytö/rannekoru-Lapponia

Kolttu ja kengät piti kuvaushomman vuoksi valita sillä mielellä, että niissä pystyy vaivatta kumartelemaan ja kyykistelemään ja kulkemaan kirkossa hiljaisin askelin. Päälle valikoitui neljä vuotta sitten Tommin veljen häihin ostamani Flashin joustava pitsimekko ja jalkaan Crocsin mukavuussandaalit. Kengät olivat kyllä omaan makuuni hieman turhan arkiset häihin, mutta pakko tehdä kompromissejä, kun yhdistää asiaan työnteon.

Tuo mekko on toki venyvää sorttia, mutta aika samalta se näytti päälläni mielestäni nyt kuin neljä vuotta sittenkin, joten suht samoissa mitoissa lienen pysynyt. Moni muukin sovittelemani muutama vuosi taaksepäin hankittu juhlamekko mahtui edelleen päälle vaikka ehdin muuta pelätäkin. Hyvä niin.

Tuo mekko on kyllä materiaalinsa ja mallinsa vuoksi melko armoton nuollessaan pintaa hyvin häpeilemättömästi, mutta hyvin se kaltaiseni keskivartalolihavan pyllerönkin päälle passaa, kun valitsee alusvaatteet oikein. Pahin mokahan olisi siis valita vatsamakkaroihin porautuvat tai istuessa rullautuvat alushousut (näitä näkee juhlissa melko paljon..). Itse luotin jälleen kerran hehkuttamiini lahkeellisiin mummopantseihin, jotka ulottuvat aina tissiliiveihin saakka. Näin siis vältytään ylimääräisiltä muhkuroilta ja makkaroilta kyljissä, vyötäröllä, selässä ja pakaroilla. Läskikin näyttää astetta paremmalta, kun siihen ei puristeta ylimääräisiä vekkejä. 😀

weddingkol

Parin viikon päästä onkin sitten vuorossa kokopäivän kuvauskeikka blogikollega Irenen häihin ja minusta tuntuu, että voisin kiskoa tuolloinkin päälleni tämän jo kertaalleen toimivaksi ja riittävän julavaksi todetun kolttu-kengät -kombon. Mitä sitä pyörää taikka hyvää asua uudelleen keksimään.


Tags:
16 Comments
 • Dis
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Upea asu! Eivätkä kengätkään ole mielestäni ollenkaan liian arkiset. Olet kaunis!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   kiitti! Se on kyllä oikeesti ihan ihme miten onnistuin näyttämään noinkin pirtsakalta, kun olo oli niin kammottava.

 • hanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hyvännäköinen asu oli! Itsellä ei ole kovin paljoa juhlia tulossa, mutta seuraaviin on hommattava mummopöksyt pitämään omat makkarat ojennuksessa. 🙂

  hanna

  http://www.hannamariav.com

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   kyllä, suosittelen suurella lämmöllä!!

 • saya
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Pitänee vanhaintansseihin hommata mummopäntsit 😀 mun mielestä sun tukka on tosi hyvännäkönen näissä kuvissa!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Mummopäntsit kyllä lisää huomattavasti mukavuutta, joten ovat siksi oiva valinta iltapuvun alle.

   Mitä tukkaan tulee, niin tätä on ihan ihmeen paljon kehuttu viimeisen parin viikon aikana, kun edellisestä kampaajakäynnistä on rapiat kolme kuukautta. 😀 😀

 • Dahlia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tuo mekko on todella kaunis ylläsi! Upea!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   No tää on kyllä tosiaan nätti, mutta mä olin jotenkin ihan unohtanut koko mekon olemassaolon. Neljä vuotta kiikkunut kaapissa käyttämättä!

 • Larre
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oh my god, ihana mekkoooo! Määki halluuuuun! Ei vaan taija ennää olla mahollista, jos on noin monta vuotta vanha… Näytät sika hyvältä! Ja tukkaki ihanasti taltutettu. 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   No ei just tätä mekkoa enää löydy, mutta selailin tuossa vähän nettikauppoja ja teen postauksen johon kokoa vinkkejä samanoloisista pitsikoltuista. 🙂

 • Hanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tosi kiva asu! Mitkä liivit sulla on? Hyvä profiili 😉

 • Sheila
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kerrassaan upean näköisenä oot ollut liikenteessä! Ja kai se on viimein itsekin ostettava ne mummopöksyt, sen verran tuli taas viikonloppuna rimpsalla ollessa noiduttua alusvaatteita, jotka valuvat ja/tai rullautuvat.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   ei oo rimpsalla hyvä olla jos pöksyt rullautuu, mummopöksykaupoille, mars! 😀

 • Minna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tuo hiuspanta kiinnitti huomioni =) Mistä se on ?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   nyt täytyy myöntää, että ei kuule mitään mielikuvaa, on jo sen evrran vanha kapistus.. Mutta eBaystä ainakin löytää samanmoisia vaikkapa hakusanalla ”feather fascinator” tai ”feather hairband”.

Post A Comment