Uutta x 3

Uusi tukka, uusi kaulakoru ja uudet kynnet, sehän on siis melkein uusi koko akka. Naamakin on uusi ensimmäisessä kuvassa.

Taisin juuri muutama viikko sitten sanoa, että ripsipidennykset tai kynsien jatkeet eivät ole mua varten ja ta-daa, mitäs mulle tällä viikolla väsättiinkään.. geelikynnet! Kuvassa näkyy lopputulosta parin sormen verran. Mulla oli siis tosiaan kerran aiemmin ollut kynnet joskus 7-8 vuotta sitten, se oli sitä aikaa, kun laitettiin sellaisia kammottavia tippijatkeita. Oli ihan kamalaa, revin ne irti ihan omatoimisesti ja samalla lähti puolet omista kynsistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

söpönen postikortti-Kanelimaa/Fox & Rabbit -shop

No, nyt sitten tuli vastaan tällainen mahdollisuus vaihtokauppoihin kaverin kanssa, joka tekee mm. kynsiä, ripsiä, sokerointeja ym. Oli alunperin ajatus vaihtaa perhekuvaus sokerointihommiin, mutta ne ei enää näin syksyn tulleen ole niin ajankohtaisia, joten päädyin sitten kokeilemnaa geelikynsiä. Suhtauduin epäluuloisesti ja olin varma, että tuntuvat ihan karmeilta ja yyh, mutta onneks niistä pääsee eroon. Mutta Liina laittoi toiveideni mukaisesti hyvin maltillisesti mittaa, joten lopputulos ei tuntunut kamalalta kuten vuosien takaiset akryylikynnet.

Sormet näyttävät sirommilta kja pidemmiltä, kun kynnet ovat muuta kuin pureskellut nysät ja olo on huolitellumpi. Mutta edelleen tuntuu tyhmältä ajatus, että pitäisi jatkuvasti yllä tällaista keinotekoisuutta käymällä kynsihuollossa kuukausittain. Sovittiin kaverini kanssa, että hän tekee mulle vielä ensimmäisen huollon, johon aika jo varattiinkin, joten katellaan nyt tätä juttua siihen saakka. Toiveissa olisi, että ehkpä näiden geelien avulla saisin kasvatettua omia kynsiäni hieman, kun en kykene niitä nyt nyhräämään. Kokeilumielellä siis mennään. Lopputulos on kiva, mutta en osaa kuvitella itseäni ylläpitämässä kynsikulissia kuukausittaisilla huolloilla.

Muita tämän viikon uusia asioita on lyhentynyt ja siistiytynyt karvalakki. Mitta pidettiin päältä melkolailla entisellään, sillä olin ehtinyt tykästyä astetta pidempään malliin. Kyytiä kuitenkin sai kamalan ylikasvaneet sivut ja niska ja ai, että kuinka paljon siistimpi ja nätimpi olo tuli heti, kun karvat putoilivat Glazen lattialle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Viikon kolmas uusi asia on tuo ihana kaulakoru, jonka ostin eilisellä Helsingin pyrähdyksellä Zarasta. Olin kyylännyt tuota värikästä läjää jo pitkin kesää jokaisella kerralla Zarassa käydessäni ja toivoin sen joko tulevan alennukseen tai muiden ostavan korut pois. No, niin ei käynyt, vaan eilen sovitellessani korua kaulalleni varmaan jo neljättä kertaa katkesi vihdoin kamelin selkä ja kiikutin korun kassalle huolimatta siitä faktasta, että siihen meni viimeiset sillä hetkellä tilillä olevat pennoset. Kyllä, laitoin viimeiset euroni rihkamakoruun. Mutta voi että, kun se mua ilahduttikin ja tulee ilahduttamaan. Ja korua ehti jo eilen kehumaan spontaanisti kaksi ihan ventovierasta ihmistä. Se siis on todellinen huomionherättäjä ja piristää siten varmasti montakin tylsää asua.

Koko eilisen asu ja siitä kummunneista kauhun tunteista lisää seuraavassa postauksessa!


4 Comments
 • ttuffi-
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä niiiin tykkään sun tukkatyylistä! Haen täältä insipistä oman karvakasan huoltoon ja varsinkin toi leikkaus iskee muhunki tosi lujaa 🙂 peukku ylös!

 • Susu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  koskaan ei pidä sanoa ”ei koskaan”. Itsellä sama ”ei koskaan” oli instagramin suhteen.

  Kiitos muuten vinkeistä. Toimi kuin häkä! Pitäis tosiaan ostaa TOINEN pari korkokenkiä…kyllä meitäkin on olemassa 🙂

  S

 • Liisa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen itse mallia nakkisormi ja nysäkynsi. Nelisen vuotta sitten otin geelikynnet, enkä ihan hetkeen ole luopumassa! Asiakaspalveluhommissa on kiva kun kädet on nätit. Näyttäähän rakennekynnet aina vähän feikeiltä ja jakavat mielipiteitä, mutta pääasia kai että ite tykkää. Ps. Veera, olet upea 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   no hitsi kun mäkin oon nyt reilussa viikossa alkanu tykkäämään näistä… argh.. en silti osaa vielä sanoa, että jatkanko mä kynsillä vai nou…

Post A Comment