Kaikenmaailman kassit

Alkuviikko hurahti tiukasti työn parissa, kun maanantai aamuna kävi kutsu töihin sairasloman tuuraajaksi ja päiväduunin päälle on pitänyt vielä käsitellä melkoinen läjä asiakkaiden kuvia. Eli töitä riittää, erittäin hyvä niin, mutta ne sitten aina väkiselläkin vähän verottaa tätä bloggailua. Nytkin olisi ihan hirmuinen määrä juttuja joista haluaisin blogata, mutta ei ehdi sitä tahtia kuin tahtoisi. Mutta teen parhaani!

Tekemistä odottaa mm. toinen postaus tissiteipeistä (siskoni testasi niitä), valmiiden Make Bra -mittatilausliivien esittely (pitää saada julkaisukelpoiset kuvat otettua), Berliinin piipahduksestakin haluan kertoa, tukanlaittopuuhista on postaus tekeillä ja kuvaamista odottaa yksi uusi turbaaniohje. Mut sitä mukaa edetään, miten oikeet työt antaa periksi.

Nyt on kuitenkin vuorossa viime viikon laukkuhassteraportti! Edelleen tuntuu varsin helpolta ja veskoissa on varaa valita.

Maanantaina kaupungilla tarvittavat tavarat kulkivat kaverin kirpputorikasasta hankkimassani mustassa ohuessa nahkalaukussa. Päivän vaatetus oli jotain laiskan päivän sekamelskaa joka vaati yksinkertaisen kassin.

Tiistaina suuntasin kynsienlaittoon ja kampaajalle muuten kokomustissa, mutta ”vaalensin” kokonaisuutta hivenen harmaanruskeilla herrainkengillä ja kollaasin vasemmassa alanurkassa näkyvällä käärmeennahkalaukulla. Tämä tilava ja pitkähihnainen matelija on kotoisin mamman kokoelmista ja muistutti tiistaina, että ansaitsisi ehdottomasti tulla käytetyksi useammin. Se on nimittäin sekä kaunis, että käytännöllinen.

vko2

Keskiviikon kamat kuljettelin todella paljon käyttämässäni viininpunaisessa nahkakassissa, joka on muutaman vuoden takainen ostos TopShopin alesta. Olette kenties aikojen kuluessa huomanneet, että tuollaiset ostoskassin näköiset nahkalaukut ovat kovasti mieleeni.

Torstaina oli vuorossa palaveripäivä Helsingissä ja tavaraa oli kannettavana hieman normipäivää enemmän, joten käsivarteen piti napata astetta isompi veska. (koko asu täällä) Tuohon tarpeeseen vastasi Marimekon nahkainen Piirakka-niminen laukku, jota käytän usein myös viikonloppulaukkuna. Tämä tukeva ja tyylikäs kassi löytyi vajaat pari vuotta sitten Ratsulan alesta joulun jälkeen -50% lappu kyljessään. Kun alennukseen yhdistettiin vielä juuri joululahjaksi saamani satasen lahjakortti ja Moda-ketjusta kertyneet ostohyvitykset, niin minulle jäi alunperin 450 € hintaisesta Piirakasta maksettavaa n. 110 €. Money well spent!

Kollaasin oikeassa alareunassa viikonlopun riennoissa mukana kulkeneet mustat pikkulaukut. Kiiltonahkainen pikku vintage clutch on äidin kirpputorilöytö, jonka hän lähetti minulle yllätyksenä. Kauniisti pinnastaan rypytetty olkalaukku puolestaan muutaman vuoden vanha Tiger of Sweden.

Näyttökuva 2014-9-17 kello 22.07.42

 

Viimeisenä vielä perjantain mahtava sekametelisoppa, joka pisti naurattamaan jo heti aamulla hississä, kun olin lähdössä töihin. Kuten olen usein kertonut, niin normaalien työpäivieni pukeutuminen nojaa lähes täydellisesti pelkkään mukavuuteen ja paiskonkin aamuhorroksessani päälle yleensä ensimmäisenä eteeni osuvat mammafarkut ja minkä tahansa pehmoisen puseron. Ensimmäinen vilkaisu peiliin tapahtuu useimmiten sitten juurikin vasta hississä ja perjantaina sieltä näkyi melkoinen sekamelska. Farkkujen ja neuleen kaverina oli maastokuosia, värikästä leopardiprinttiä ja paljettien kimallusta! 😀 😀

Mutta jollain ihmeellisellä tavalla tämä liikaa kaikkea sisältänyt kokonaisuus oli kuitenkin ennemmin kiva kuin kamala. Vastaantulijat saattoivat toki olla muuta mieltä. Benettonin paljettikassi on vuosia vanha kesäkassi, joka herää talviunilta aina viimeistään heinäkuussa ja hautautuu kaapin perälle helteiden loppuessa. Nyt kuitenkin laukkuhaasteen ansiosta, kimalluskassi pääsi harvinaislaatuisesti haistelemaan syksyistä ulkoilmaa.

 


5 Comments
  • Mirka/GoneWithTheNails
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Benettonin paljettikassihan sopii syksyyn oikein passelisti väriensä puolesta! 🙂

  • marja
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hei!

    Toivoisin laukkukuvia isompina tyyliin 1 laukku/kuva niin puhelimellakin sais jotain selvää kuvista ja pystyis paremmin hahmottamaan, mistä laukusta kyse..sulla kun noita mustia laukkuja piisaa 🙂

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      jees, hyvä kun sanoit, mä pistän ensi viikolla kuvat yksittäin. Ei tulut postatessa ajatelleeksi puhelimella lukijoita. 🙂

  • Anna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Pystyisikö noi laukkukuvat ottamaan asun kanssa? Olisi mielenkiintoisempaa nähdä mihin ne on yhdistetty, kuin vain mustia laukkuja tuolilla 🙂

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      pystyisi varmasti, jos olisi joka päivä saatavilla joku, joka sen asukuvan ottaisi, mutta en esimerkiksi työkavereita viitsi tällaisella asialla vaivata, joten asukuviin on vaitettavasti harvoin tilaisuus eikä mielenkiintoni riitä viritellä jalusta ja kaukolaukaisin hommia jokapäiväisten duuniriepujen vuoksi. 😛

Post A Comment