Loppuiko suutarilta nahka kesken?

Olette kenties pistäneet viime vuosina merkille rakkauteni erilaisia herrainkenkiä kohtaan. Siksi ei varmaankaan tule yllätyksenä, että olen aivan totaalisen hullaantunut näihin kuvissa näkyviin uutukaisiini.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olin jo pidemmän aikaa katsellut kiinnostuneesti erilaisia korkkareita ja matalia avokkaita joista puuttui tuolla tavoin sivusta palanen ja miettinyt, että se on aika hauska yksityiskohta muuten yksinkertaisissa kengissä. Mitkään cut out -kengät eivät kuitenkaan sytyttäneet minua ostamiseen asti ennen kuin bongattuani nämä nahkaiset nauhakengät H&M:n verkkokaupasta. Ilokseni oli juuri samalla viikolla sähköpostiin tupsahtanut -25% alekoodi yhdestä tuotteesta, joten normihinnaltaan kuuden kympin herrasjalkineet irtosivat 15 € edullisemmin.

Nämä ovat yhdellä sanalla kuvailtuna, täydelliset! (Isäni toki toteaisi nämä nähdessään, että ”vai loppui se suutarilta nahka kesken!”. ) Nyt vielä tarkenee kuljeskella ilman sukkia, mutta näin jo tilausvaiheessa mielessäni kuinka yhdistäisin kenkiin kaikkia ihania kimallesukkia tai kivoja väripilkkuja. Jalkineiden ilme muuttuu näppärästi sukkia vaihtamalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kengät eivät onneksi ole pelkästään tyylikkät, vaan osoittautuivat myös todella mukaviksi jo ensimmäisellä käyttökerralla. Siksi uskaltaisinkin ennustaa, että hetken käytön jälkeen tulevat olemaan varsinaiset unelmat nahan mukautuessa omaan jalkaan.

Mikähän siinä onkin, että ihanat kengät saa minut aina niin järjettömän iloiseksi? Onhan muutkin pukineet ihan kivoja, mutta voisin kulkea vaikka millaisissa ikivanhoissa rääsyssä, kunhan vaan kengät ovat mahtavat. Yksi tärkeimmistä pukeutumisteeseistäni onkin, että ’kenkien kuuluu aina näkyä’, enkä siis koskaan tahdo piilotella kenkiäni lahkeiden tai helmojen alla. Ja näin mageita kenkiä ei toki tarvitsekaan!

Jos joku muu ihastui yhtä palavasti kuin minäkin, niin kenkiä on edelleen jäljellä nettikaupassa kokohaarukassa 37-41. Otin oman normaalikokoni 37 ja ovat aivan täydelliset.


5 Comments
  • hanna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Jumaliste kun on ihanat kengät! Nuo on niin kauniit, tällä hetkellä mulla vain ei ole tarvetta uusille kengille. Tai no, kellä naisella nyt oikeasti on koskaan _tarvetta_ uusille kengille 😀

    hanna

    http://www.hannamariav.com

    • jella
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Mulla on! 😀 rikoin juuri ainoat ehjät tennarini törmäämällä oveen (….). Niiden lisäksi omistan yhdet saapikkaat, yhdet maiharit ja yhdet järkikorolliset mustat syyspikkukengat. Ehkä tämäkään ei sotalapsen mielestä ihan tarve ole mut kyl parit kengät lisää tois noille muille hyvin lisää käyttöaikaa 🙂

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      no…arvaapa vaan olisinko minä näitä tarvinnut.. tai yksiäkään uusia kenkiä enää vuosiin, mutta minkäs teet, kun akka on ihan friikki. 😀

  • noora:)
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Oi, onpa ihanat! 🙂

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      ne on! I’m in love!

Post A Comment