Laukkuviikko nro. 3

Alkaessani suunnittelemaan viikon laukkuyhteenvetoa hoksasin, että minulta oli jäänyt edellisen viikon kokoelmapostaus tekemättä. Niinpä pistetäänkin tähän väliin laukkuhaasteen viikko kolmonen ja tänään loppuvan viikon veskat käsitellään sitten alkuviikosta joku päivä.

 Sellaisia toiveita on tullut, että laukut olisi kiva nähdä asujen kera ja asukuvia toki nappaan aina kun se on mahdollista, mutta joka päivä se ei vaan olosuhteiden vuoksi onnistu, joten kaikkia haasteen aikana käytettäviä laukkuja ei tulla näkemään koko asun kera. Toinen toive liittyi siihen, että laittaisin kuvat postaukseen yksittäin, jotta mobiililaitteella lukevatkin saisivat kuvista selvää. Ihan koko palstan leveydeltä en viitsi noita kämäisimpiä kännykkäkuvia laittaa, mutta en enää tuupannut kaikkia kuvia yhteen ja samaan kollaasiin, joten aiempaa isompana kuitenkin kuvat tällä kertaa esillä.

viikko3

Kolmosviikon maanantaina kuljettelin välttämättömimmät tavarat Vero Modan Very -malliston pienessä nahkaisessa tupsukoristeisessa olkalaukussa. Tämä jostain tapahtumasta saatu laukku kuului osastoon ’jäänyt käyttämättä’ ja voikin olla, että tämä lähtee kiertoon jonkun kaverin iloksi. Kuvaparissa oikealla puolestaan keskiviikon työpäivän oranssin värinen mokkalaukku, joka on muutaman vuoden takainen kirppislöytö. Vaatteista näiden veskojen kanssa voin todeta, että päällä oli jotain työpäiville ominaista, eli farkut, neule ja nahkarotsi ja väritys muistaakseni molempina päivinä pitkälti mustaa. Eli oli helppo yhdistää melkein mitä tahansa rentoja laukkuja.

ti

Tässä puolestaan pientä vihjettä koko tiistain asusta. Töissä kun olin, niin rennolla setillä mentiin taas: farkut, musta neule, nahkarotsi aj pinkit Vansit (saatu) saivat kaverikseen CK Jeansin vaaleanharmaan olkalaukun, joka mätsäsi kivasti Boss Orangen harmaaseen huiviin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haasteviikko kolmosen torstaipäivän asu onkin esitelty blogissa jo aiemmin, eli kokomustan kaupunkihiippailuasun piristykseksi valikoitui kesällä Tukholmasta ostamani Vagabondin korllin värinen olkalaukku.

viikko32

Myös perjantain asu on blogista ennestään tuttu. Mustapainotteisen asun väripilkkuna oli tällä kertaa lämpimän keltainen pikkulaukku, joka on äidin tuliainen Roomasta.

viikko31

Viikonloppuna vuorossa oli metallinhohtoa. Lauantaina pukeuduin jälleen kokomustaan suunnatessani kuvauskeikalle Irenen häihin ja kameralaukun ja valosalkun lisäksi nappasin mukaan platinan värisen Baggun nahkakassin (saatu). Sunnuntaina puolestaan oli pelkkä koomailupäivä kotona eikä oikeaa laukuntarvetta ei ollut, joten merkkasin ”kätetyksi” pienen hopeanvärien clutchin.

Pian siis tulossa viikon 4 kassit ja nyssykät ja sitten onkin jo 28 laukkua takana. Alkaako kaapin pohja jo häämöttää, vai vieläkö löytyy aamuisin helposti asuun passeli kassi?


1 Comment
  • Kati
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Sulla on kyllä ihan hirmuisesti laukkuja 🙂 Ihana tuo keltainen Rooman tuliainen!

Post A Comment