Kokoelman uudet kuninkaat

”Raskitko sinä ees yöksi niitä riisua?”, kysyi isäni usein, jos kipittelin kotona sisällä uusissa kengissä ja tuijottelin haltioituneena jalkoihini. Nyt olis taas sopiva hetki tuolle kysymykselle, niin mielissäni mä nimittäin olen Vans-kokoelmani uusista kuninkaista. Odotan aamua ihan vain siksi, että saan taas kiskoa nuo kylän käheimmät kengät taas jalkaani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vans Leather Sk8-Hi Slim Zip (saatu)

asuperjantai

farkut-HM Mama/nahkarotsi-Junarose (saatu)/huivi-Marimekko/laukku-Lindex

En töiden jälkeisessä väsymyksessä ja nälkäkiukussani saanut aikaiseksi ottaa kameraa mukaan suunnatessamme Ravintola Kirjakaupan Afterwork syöminkeihin, joten uusien kenkien ekasta asusta on tarjolla vain kämäinen Insta-kuva. Mutta tuossa on nyt sitten kaikkea mitä rakastan: mustat pillit, punaiset kengät, nahkarotsi ja leopardikuosia. Mä ehkä tahdon näyttää tältä joka päivä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Jos mm. tennarit kiinnostelee ja olet viikonloppuna Helsingissä, niin suuntaa ihmeessä Cape Universalin Ystävämyynteihin Lauttasaareen. Tarjolla Vansin kamppeiden lisäksi tuotteita merkeiltä Osiris, Santa Cruz, Brixton, Colourwear ym ym. Lauantain ja sunnuntain aukioloajat ja paikan tarkan osoitteen löydät tapahtuman FB-sivulta!

Huh.. sanoin odottavani aamua, jotta sais taas laittaa noi kengät jalkaan.. mutta voitaisko kuitenkin sopia, ettei aamu kuitenkaan tulis ihan äkkiä, mä oon nimittäin ihan sairaan väsynyt, joten yö vois kestää vaikka sellaset 16 tuntia ennen kuin kello tulee kahdeksan ja pitää avata silmät lähteäkseen töihin. Muutenkin jännä päivä luvassa, meen nimittäin ekaa kertaa ikinä kuvaamaan jääkiekkomatsiin. Ei oo toi urheilukuvaus vielä ihan mun vahvuuksia, mutta ei muuta kuin kaukalon laidalle opettelemaan! Sarjatulella satoja ruutuja, niin eiköhän sieltä jotain julkaisukelpoistakin saada. #ammattilaisenasenne 😀


Tags:
,
5 Comments
  • nasu86
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    on muuten päheet 🙂 <3 kiva koko asu! tsemppiä työpäivään 🙂

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Kiitti! Vähän kyllä jänskättää, mut kai se hyvin menee! 😀

  • Mönkkeli
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Urheilu kuvaus on mun mielestä laskettavissa hyvinkin samaan kategoriaan kun bändin/soiton kuvaaminen. Herranjestas ku tapahtuu vauhdilla ja juuri SE hetki pitäis napata. Sun keikkakuvia mitä oon katsonut, niin hyvin tuo urheilukuvauskin tulee menemään 😉

  • dae
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Taisin juuri ihan vähän rakastua noihin kenkiin, ihan uskomattoman upeat! Nettimetsästys käyntiin.

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Kannattaa kysäistä kenkiä myös Forumin Vans Storesta! Niillä on ollut tuota ainakin mustana ja valkoisena FB-sivun perusteella.

Post A Comment