Maha haittaa harrastusta!

Mähän olen jo aiemminkin sanonut, että kantamistani ylikiloista huolimatta mulla ei ole mitään laihdutustavoitetta enkä koe ahdistusta vartalostani. Haluan ennenkaikkea lisää jaksamista ja voimaa ja jos niitä tavoitellessa samalla kroppakin muuttuu, niin asia on erittäin jees, mutta tekemisiäni ei ohjaa ajatus, että minun pitäisi painaa vähemmän.

Paitsi että, keskiviikkona punttikoulussa tuli eteen tilanne, jonka johdosta puuskahdin, että pitäis vissiin alkaa kutistaa tuota vatsanseutua. Tempausvetoa treenatessa, kun meinasi aina tanko ottaa mahamakkaraan kiinni!!! 😀

20141010-150339.jpg

(Kuva viime keväältä, oon jo päässyt eroon tosta lastentangosta ;D)

Että tähänkö se sitten menee, ulkonäön puolesta oon ihan sinut kilojeni kanssa, mutta nyt tulee laihdutuspaineet siitä, että maha haittaa harrastusta?!? Nyt äkkiä jotain aerobista rääkkiä ohjelmaan ja alan tekemään vatsalihastreeniä päivittäin, jotta saadaan pömppis pois tangon tieltä!

Mutta toisaalta, tiedänpähän tangon vatsaan takertuessa ainakin vedon kulkevan riittävän läheltä kroppaa!! 😀

Jos tempausveto ei ole terminä tuttu, niin tältä videolta asia selviää.

(Bloggaan puhelimella, enkä siksi onnistunut laittamaan videota suoraan tähän postaukseen..)

Nyt huomisiltaan saakka hummailua Helsingissä ja sunnuntaina sitten Lastaamolle kahvakuulan kimppuun! Mitenkähän ae mahtaa vararengas olla siinä hommassa tiellä.. ;D


2 Comments
  • neila
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Yleensä tuollainen täsmäkohtien rasvanpolttaminen ei ole kaikista tehokkainta, esim. juurikin nuo vatsalihastreenit. Painonpudotuksessahan 80% on kiinni ruokavaliosta ja sitten sen lisäksi kannattaa harrastaa mahdollisimman paljon koko vartaloa kuormittavaa liikuntaa. Tsemppiä! Olet hieno inspiraation lähde.

    • rapakunnossa
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      no.. kuvittelin sen olevan ilmiselvää, että en ollut tosissani tuon ”vatsalihasrääkkiä pömpön poistamiseen” -suunnitelmani kanssa. 😀 Edelleen aion harrastaa ihan fiiliksen mukaan sen kummempia rasvanpolttosuunnitelmia tekemättä.

Post A Comment