Gangsterin heilan uusi kamera + mallihaku!!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka kamerat edustavatkin minulle työkaluja joiden valinnassa vaikuttaa ensisijaisesti tekniset ominaisuudet ja käytettävyys, ei niiden ulkonäkökään suinkaan ole merkityksetön asia. Etenkin vapaa-ajalla kameran tyylin merkitys korostuu, sillä aivan samoin kuin en halua kantaa olallani täysin tyyliini sopimatonta ja rumaa käsilaukkua, en halua kanniskella myöskään rumaa kameraa.

Työssä joudun tekemään kompromisseja tyylin kustannuksella ja kaivelemaan kamppeeni tylsän näköisestä kameralaukusta, nätimpien kassien puutteessa, mutta vapaa-ajalla on kivempaa kanniskella tyylikästä ja toiminnoiltaan täysiveristä järjestelmäkameraa, joka on vieläpä niin näppärän kokoinen, ettei se kaipaa kantovälineekseen tylsää kameralaukkua, vaan sujahtaa tarvittaessa näppärästi pienempiinkin iltalaukkuihin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olympuksen PEN-sarjan uusin tulokas E-PL7 on hieno päivitys suosikkikameroideni sarjaan. Perusasiat käytettävyydessä ja tekniikassa ovat pitkälti tuttuja jo aiemmista ja toimiviksi todetuista malleista, mutta tässä 180 astetta kääntyvän näyttönsä vuoksi selfie-kameraksikin kutsutussa uutudessa on haluttu hioa tyyliä vielä entistäkin pidemmälle. Yksityiskohtiin ja materiaaleihin on todella kiinnitetty huomiota. Jopa objektiivin pikkuinen lukitusnappula on synkattu toistamaan rungossa käytettyä tekstuuria. It’s all in the details!

Sain tämän Olympuksen ja Re:fashionin yhteistyökampanjan myötä valita itselleni mieluisan värisen yksilön PEN E-PL7:n kolmesta väristä. Omaan tyyliini saumattomimmin yhdistyy ehdottomasti kokonaan musta yksilö, jonka ilme kuitenkin muuttuu näppärästi objektiivia vaihtamalla, omat linssini kun ovat suurimmaksi osaksi hopean värisiä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kuvauksiemme kesken ohi reippaana tepastellut Kerttu-koira oli niin suloinen, että oli pakko napata hänetkin kameran eteen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tekniikaltaan ja käytettävyydeltään olen intoillut Olympuksen PEN-sarjan kameroista jo muutaman vuoden, joten olikin hauskaa, että tässä kamppiksessa meidän tehtävämme olikin keskittyä kameran kauniiseen ulkomuotoon stailaamalla kameraan passeli asu.

Itselleni tuo PEN E-PL7 henkii tyylikästä retroa ja näen kameran sekoituksena maskuliinisia ja feminiinisiä elementtejä. Se on tyylinsä puolesta helppo kuvitella niin karskin partaäijän käteen kuin hyvin tyttömäisenkin tyylin omaavan naiskuvaajan olalle.

Sain viikonloppuna anopiltani upeat mustavalkoiset gangsterityyliset herrainkengät ja ne olivat heti mielestäni kuin tehty uuden kamerani kaveriksi, joten siitä tämä asu sitten sai alkunsa. Näiden Iinan ottamien mustavalkokuvien myötä voisin kuvitella itseni 30-luvun arkena hieman poikamaiseksi valokuvaajanaiseksi, josta iltaisin kuoriutuukin sitten mekkoon pukeutuva gangsterin heila. Ja kamera seuraa tietenkin mukana asun vaihtuessa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

farkut-Junarose (saatu)/pusero-Masai/takki-Marimekko (2nd hand)/kengät-Your Face/huivi-Shopbop/kello-Ziiro (saatu)

Minä en ole ainoa, joka tämän Olympus-kampanjan myötä pääsee kameran eteen poseeraamaan, sillä me kaipaamme kamppiksen seuraavan vaiheeseen teistä lukijoista malleja editorial-kuvauksiimme! Inspiraatiota kuvauksiin haetaan tuolloinkin näistä upeista uutuuskameroista ja me bloggaajat stailaamme mallit yhteistyökumppaniemme Bestsellerin, Objectin ja Jack & Jonesin vaatteilla.

Haussa onkin nyt siis kameraa pelkäämättömiä malleja, neljä naista ja kaksi miestä! Kuvauksiin valitut mallit saavat itselleen kuvauspalkkioksi kuvauksissa käytettävät vaatteet ja kolme parasta palkitaan myös Olympus PEN E-PL7 -kameralla.

Jos siis kiinnostaisi päästä stailattavaksi ja poseeraamaan ammattikuvaajan kameran eteen ja pääsisit paikalle 3.11.2014 järjestettäviin kuvauksiin Helsinkiin, niin käy täyttämässä hakukaavake kampanjasivullamme!

Löytyyhän teidänkin joukostanne innokkaista malleja?!

Postauksen mahtavista kuvista kiitos ihanalle Iinalle! Hiemanko mä oon opettanut siitä hyvän kuvaajan. ;D


5 Comments
 • Heidi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Itekkö sä oot tukkas laittanu? Kun niin kovin kivasti on. Mulla välillä meinaa ideat loppua näiden (lyhyiden) hiusten kanssa, niin jotain tukkapostausta tai -vinkkejä jos saisi toivoa?? Kun sulla on aika usein jollain hauskalla tavalla toi kuontalo:))

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   joo, ihan ite pistin. Oli sellanen katastrofikasa enkä tienny miten sitä vääntäis ja sit siitä tuli melkein niinku vahingossa tommonen. 😀 Että oon kyllä vähän huono neuvoo tukka-asioissa, mutta voinhan mä jotain vinkkipostausta koittaa kasata.

 • Pinkit korkokengät
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä olen kanssa NIIN rakastunut Olympuksen kameraan. Pois en antaisi. Ihana toi koiruus.

 • Susanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Upeat kuvat upeasta sinusta 🙂 Löysin blogiisi muutama viikko sitten, kun etsin kuvia lyhythiuksisista xl- naisista. Seuraamaan jäin. Ja olen jo näyttänyt kuvaasi kampaajalleni 😉

  Hieno kamera!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   No kiva, että täsmähaku tuotti tulosta ja löysit tänne! 😀 Tervetuloa joukkoon!

Post A Comment