Voita suunnittelemani huivi!

Kuten jo parin viikon takaisen Tunteita ja Tuoksuja -postauksen lopussa kerroin, niin pääsin  Re:fashionin ja Lenorin yhteistyön tiimoilta toteuttamaan melko mukavan projektin, sain nimittäin suunnitella huivin! Blogissa on ehkä aikojen saatossa jo käynyt ilmi intohimoni erilaisiin huiveihin ja käytän niitä ahkerasti niin kaulassa kuin turbaaniviritelminäkin. Vain kuumimmilla kesähelteillä saatan jättää huivin kotiin, mutta useimmiten joku rätti kulkee kassissa mukana kuitenkin kaiken varalta. Matkalle ei koskaan voi lähteä ilman, että mukana on vähintaan kaksi erilaista huivia, joista ainakin toisen on sovelluttava päähänkiedottavaksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eipä siis tarvinnut juuri kahdesti kysellä, että kiinnostaisiko minua suunnitella omien fiilisten mukainen huivi, joka sopisi mielestäni jonkin Lenor-huuhteluaineen tuoksumaailmaan. Inspiraation lähteenä siis tosiaan tutkailin ja nuuhkin Soft & Fresh -, Pure Care- ja Luxurious -sarjojen tuotteita etsien itseäni innostavaa väri ja tuoksumaailmaa. Esimerkiksi Spring Awakeningin klassisen raikas tuoksu ruusuineen ja hyasintteineen ja Cotton flowersin mieto puuvillakukan tuoksu olivat miellyttäviä, kuten myös kevyellä laventelin tuoksulla rauhoittava Moonlight Harmony. Noiden tuotteiden siniseen, violettiin ja valkoiseen keskittyvä värimaailma ei kuitenkaan tuntunut ollenkaan omalta, joten valitsin huivini suunnittelun mielikuvien lähtökohdaksi jo aiemmassa pyykkipostauksessa mainitsemani Luxurious-sarjan tuoksun Topaz & Magnolia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Halusin huivin kuvastavan jollain tavalla keveyttä ja raikasta tuulenvirettä. Sellaista kepeää kesätuulta, joka saa pyykit lepattamaan vienosti narulla. Värin puolesta halusin kuitenkin käyttää tilaisuuden hyväksi ja tehdä huivin ennen kaikkea itselleni. Minä itsekäs pa**iainen. 😀 Koska tiesin, että huivista tehtäisiin suuri (koko 110×110 cm), ajattelin siitä tulevan loistava turbaanihuivi ja kokoelmistani puuttui kauniin oranssin ja punaisen sävyiset turbaanitarvikkeet. Näistä lähtökohdista ja tekniset rajoitteet mielessäni sitten tuumailin asiaa aurinkoisina kesäpäivinä ja kun lopulta avasin Illustratorin ja tartuin piirtopöydän kynään, niin tällaista sieltä syntyi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Melkoisen rakkaudentäyteisissä fiiliksissä on vissiin tullut oltua (kuten edelleenkin), kun on noin hempeää kuvistusta syntynyt. En tuota ideaa sydämen mallisista voikukan höytyvistä täysin omasta päästäni keksinyt, vaan tuskastuttuani siihen, etten onnistunut piirtämään riittävän kepeän näköisiä ”oikeita” höytyviä, etsiskelin asiaan inspistä netistä ja törmäsin erilaisiin höytyvämuunnelmiin, myös tähän sydän idikseen. Ja siitä se mun voikukka-ajatus sitten lähti jalostumaan ja lopputulosta on nähtävissä näissä ostauksen kuvissa.

Väri oli ajatuksissa aluksi enempi sellainen vaalea koralli, joka olisi ollut täydellinen kesäväri ja ollut myös lähempänä tuon Topaz & Magnolia -pullon värin väriä. Huivin painopaikan kanssa lopulta sitten päädyttiin tähän punaisempaan sävyyn ja täytyy sanoa, että onneksi. Se alunperin mielessäni ollut koralli olisi jättänyt huivin ainakin itselläni lojumaan kaappiin syksyn ja talven ajaksi hentoisen sävynsä vuoksi, mutta näin punaoranssina huivi sopii loistavasti myös syksyn värimaailmaan kesäisestä kuvituksestaan huolimatta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huiveja ei valmistettu kovin suurta erää, mutta ei siitä sentään vain minun oma iloni tullut, sillä rajoitettu valmistuserä on kuitenkin sen kokoinen, että voin arpoa huiveja myös teille lukijoilleni! Huivia ei siis ole mahdollista hankkia mistään kaupasta ostamalla.

Jos siis tuntuu, että tuo tuotokseni, joka ainakin omasta mielestäni on kovin ihana, passaisi myös sinun kaulaasi tai vaikkapa lahjaksi ystävälle, niin kannatta osallistua kilpailuun! Huivi on siis kooltaan 110×110 cm ja se on materiaaliltaan 100 % pehmoista viskoosia.

Laitan jakoon yhteensä 20 kpl huiveja ja voittajat saavat huivin mukana myös tuon tässä postauksessa näkyvän Topaz & Magnolia -huuhteluaineen.

Nyt ensimmäisenä pistetään huiveja jakoon Instagram-osallistumisilla. Nappaa pyykkiaiheinen kuva (kuva pyykinpesuhetkestä, pyykkitunnelmista tai mistä vaan aiheeseen sopivasta) ja lataa se Instagramiin 31.10. mennessä! ja laita mukaan tägit #LenorSuomi ja #VeeranHuivi + merkkaa mukaan vielä minun instatilini @vieruska, niin olet mukana arvonnassa!

Ja te kenellä ei ole Instagram käytössä, nou hätä, toiset 10 kpl huiveja arvotaan myös täällä blogissa myöhemmin julkaistavan kisan kautta, eli silloin pääsee osallistumaan sanallisesti! Ja molemmilla tavoilla osallistumalla tietenkin tuplaa voittomahiksensa! Mutta tuo blogiarvonta laitetaan käyntiin siis hieman myöhemmin.


2 Comments
 • ananas2go / Popot pogoillen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Osallistuin Instagramissa @ananastogo. Toinen kissa on talon pyykkivastaava; pesti tuppaa väsyttämään.

  Blogisi kautta tullaan jonkin verran matkablogiini. Punaisia popoja nähdään pogoilemassa ympäriinsä, joo. Koetan olla tekemättä siitä kenkäblogia…

 • ananas2go / Popot pogoillen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Niin, ja se pääasia: huivi on ihana ja olisi kovin mieluinen.

Post A Comment