Kurkistus Junarosen kevääseen

Kävin keskiviikkona vilkuilemassa ensi kevään mallistoja Bestsellerin showroomilla ja itseä kiinnosti tietenkin kokopolitiikkansa ansiosta erityisesti plussamerkki Junarosen tulevat linjat. Kevät-/kesä-mallistot eivät värimaailmansa vuoksi itseäni koskaan kiinnosta samalla tavalla kuin syksyn tummat ja dramaattiset värit, mutta muutamia kivoja juttuja sitä tietysti näistä hempeämmistäkin jutuista löytyy omaan makuun. Tässä muutamien kuvien muodossa pientä kurkistusta kaukana olevaan kevääseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Parin viime kesän aikana olen löytänyt hempeämmästä väriskaalasta oman suosikkini ja se on ollut herkullinen koralli. Kevät 2015 näyttäisi tuovan korallin tilalle entistä haaleampaa persikkaa. Näyttää kivalta henkarissa ja monen muun päällä, mutta omaan väritykseeni tällaisten sävyjen sopivuutta kyllä epäilen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Myös runsaasti esillä olleet erilaiset sinisen ja turkoosin sävyt jätän edelleen muiden ostettavaksi siitäkin huolimatta, että olen pari kertaa sovitellut jotakin petroolinsinistä todeten, että ’ei huono’. Mutta kun en vaan osaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta löytyihän sieltä kevään värimaailmasta jotain tälle nirsollekin! Rakastamani raitakuosit pitävät onneksi pintansa vuodesta toiseen. Monien raitapaitojen joukosta suosikikseni nousi tuo ikään kuin kahden puseron yhdistelmä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mustavalkoisen piritsäminen neonkeltaisella sai osakseen heräilevän kiinnostukseni. Samaa sarjaa oli esillä myös mekko. Hieman tuo valkoisen paljous on omaan makuun pelottavaa, mutta toisaalta mustat sivut huijaavat optisesti kapoisemman silhuetin. Sporttisuutensa ja väriyhdistelmänsä vuoksi tuo pusero toi mieleeni Ranskan ympäriajon, sehän on ihan selkeä pyöräilypaita!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rekistä erityisen huomioni kiinnittäneisiin tuotteisiin lukeutui myös tämä pirteän punainen Pikku Myy -takki. Takkivalikoimani on vuodenaikaan katsomatta melkoisen tumma ja synkeää, joten kiinnostaisi kevyesti kokeilla kevään ensi auringonsäteiden esiin tullessa jotain iloisempaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Junarosen kevät-kesä 2015 malliston huumoriannoksen tarjosi minulle tuo karmivalla tavalla 90-luvun yläasteajoista muistuttava pinkki pörröneuletakki. Minulla oli teini-ikäisenä tuollaisia pörröneuleita ainakin neonoranssi (kyllä, luit oikein) ja musta. Nuo puberteettiaikojen muistot yhdistettynä siihen mielikuvaan miltä tällainen omenavartaloinen pyllerö näyttäisi tuossa pinkissä ihanuudessa sai minut yhtä aikaa värisemään inhosta ja repeilemään naurusta. Mutta kyllä tästäkin varmasti joku tykkää. 😀

En mä kyllä mitenkään osaa vielä ajatella mitään ensi kevään pukeutumista, kun ei olla vielä päästy talveenkaan! Mutta kyllä vaan nämäkin alkaa saapua kauppoihin jo tuossa parin kuukauden kuluttua. Kyllä mulla nyt vielä on kevätkamppeita ennen ostoslistalla esimerkiksi villasukkahousut sun muuta, mutta valaahan näiden kevätmallistojen pällistely uskoa siihen, että joskus se aurinko vielä paistaa.


4 Comments
 • Johanna Koo
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aivan mieletön idis toi raitapaita, jossa ikäänkuin paita mukana <3 Vau!

 • Hanne
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Pörröneuleesta tulee mieleen vain Dolores Pimento Harry Potterista.

  Muut vaatteet ovatkin kauniita 🙂

 • Satu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tuo pörröneule oli kyllä näkemisen arvoinen 😀 Kaunis kokoelma muuten kaikkia kauniita kevään värejä. Tykästyin raitoihin, ei kyllä yllätä 😀

 • polkadots
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mitä enemmän katon tota kuvaa, sitä enemmän lämpeen pinkille pörröneuleelle.

Post A Comment