Raitapaita raitiovaunussa

Tähän päivään on mahtunut mm. aamuinen pikakierros Porin Ratsulassa Toripäivillä, bussimatka Helsinkiin ja hieman blogipuuhia täällä isolla kirkolla Iinan kanssa. Käytiin piipahtamassa mm. H&M:n Alexander Wang-malliston ennakkoshoppailuillassa. Itseäni kiinnosti mallistosta yhdet trikoot, mutta saapuessamme paikalle n. 10 minuuttia avaamisen jälkeen ei niitä enää tangoilla näkynyt. Ostin sitten ”matkamuistoksi” mallistosta juomapullon, niin saan vähän vaihtelua siihen tylsään Fitnesstukun pönikkään.

Matkalla Wang-kamppeita katsastamaan hyödynsimme Iinan kanssa raitiovaunun tyhjyyden ja valot ja ikuistettiin mun tän päivän ryysyt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

farkut-H&M Mama/raitapaita-Lindex/kaulahuivi-Shopbop Basics/kengät-Ellos/takki-LIndex/laukku-Pieces/alemmassa kuvassa näkyvä kello-Ziiro (saatu) 

Ja sitten sama vielä ilman ulkoreleitä henkkamaukan nurkassa. Tuo viime viikolla hankkimani Lindexin raitapaita on ollut nyt melkoisessa voimakäytössä. Muutenkin tän päivän asu on kuin tässä postauksessa nähdyn nahkahame+raitapaita -yhdistelmän arkisempi sisko alaosan vaihduttua farkkuihin ja punaisten kenkien matalampiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Nyt mä datailen täällä Iinan luona sängyssä ja Iinuska tuossa vieressä imettää bebeä. Ihan niin kuin aina ennenkin siis vietetän iltaa, mitä nyt yks vauva tullut lisää jengiin. Mut varsin hyvinhän tää sujuu näinkin. Bebe on ihan hyväntuulinen tapaus ja olen todennut sen loistavaksi kaveriksi esimerkiksi pieneen ”kahvakuula”-jumppaan. Vauvelilla onnistuu hienosti niin swingi, pystypunnerrus kuin vatsatkin. Että turhia siis olivat odotusaikana kokemani pelot (siis Iina odotti Toinia ja mä pelkäsin :D) siitä, että mitähän nyt kun hyvä ystävä saa kahvakuulan lapsen, että muuttuuko ihan kaikki. Ei oo muuttunut kaikki. Jutut on edelleen ihan samanlaisia, erossa ollessa roikutaan FB-chatissa (ok, Iina vähän vähemmän kuin ennen) ja paska haisee.

 

Näihin mielikuviin, näihin tunnelmiin.


Tags:
,
7 Comments
 • saya
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kivat kuvat 🙂 Tuli mieleen kun olen silloin tällöin Iinan bebeblogia lueskellut, en ole muistaakseni vauvan nimeä siellä nähnyt, sattuiko lipsahdus vai onkohan Iina tehnyt päätöksen paljastaa nimen 😀

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Hmm.. Jätän kommentoimatta. 😀

 • Mursu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Punainen pikky Myy -muki ♥♥♥

  Koska uutuudet tulee myyntiin, tiedätkö?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   nyt en kuule ole ihan varma.. Nämä on ensi kevään tuotteita ja ainakin 70v juhlamuki (joka on muuten Muumitalo) tulee myyntiin tammikuussa. Mutta en löytänyt tiedotteesta infoa muista astioista. Mutta ensi vuoden alkupuolta veikkaan kaikille näille kevät tuotteille.

   • Mursu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Jäämme mielenkiinnolla odottamaan. Pakko kai ne kaikki (myy, muikkunen ja talo) on omaan kaappiin hankkia… Voi ei 😀 😀

    • Veera
     Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

     itse en mitenkään Muumimukeja keräile, kaapista löytyy vissiin vaan miehen lahjaksi saama Haisuli-muki, mutta se talo on kyllä ehkä hankittava!

     • Mursu
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun

      Meillä ne mukit on virallisesti lasten, jotka ovat ne saaneet mun siskolta joulu- ja synttärilahjoiksi.

      Ainoastaan Myy -mukit on mun ja ne olen ostanut itse.

      Mutta kaikki kovassa käytössä ja kaappiin ei oikeesti mahtuisi enää yhtäkään 😀

Post A Comment