Haluutko olla matkipelle?

Se ois kuulkaa ekan Matkipelle-postauksen aika! Matkipelle tarkoittaa omien asujeni tyyliin koottuja kollaaseja nettikauppojen tämän hetkisistä valikoimista. Omissa asuissani kun on usein vaatekappaleita jotka ovat asuneet kaapissani niin kauan, ettei juuri samoja tuotteita ole enää saatavilla, joten näistä Matkipelle-postauksista saa vinkkejä samantyylisistä vermeistä jotka löytyvät kaupoista parhaillaan.

Ekat Matkipelle-kollaasit kokosin viime viikkojen lempparini Lindexin raitapuseron ympärille mielessäni jo aiemmin postaamat asut nahkahameen ja pillifarkkujen kera. Kollaasien alla linkit kuhunkin tuotteeseen.

kollaasi

Juurikin nuo kuvan nilkkurit ehtikin sitten näköjään loppua Ten Pointsin omasta nettikaupasta, joten linkki vie hieman toiseen malliin toisessa verkkokaupassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

MATKIPELLE2B

 

Tämän lajin postaukset tulevat tästä lähin löytymään tunnisteen Matkipelle alta. Toivottavasti näistä on iloa!

 

 

 


6 Comments
 • hanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Todellakin on iloa! Näistä saa valtavasti inspistä ja tietää mistä etsiä samanmoisia tuotteita. Kiitos näistä!

  hanna

  http://www.hannamariav.com

 • Siilikissa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Noista Hennesin shape-farkuista kannattaa sitten ottaa aika reilusti normaalia pienempi koko. Pökät meinaan venyy ja paukkuu ko sukkahousut. (Ja on muuten ehkä parhaat skinny-farkut mitä oon koskaan omistanut!)

 • hanko
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Jee, tällaiset postaukset on hyviä! 😀 Mä voisin puolestani vinkata, että noi Ten Pointsin Bella -nilkkurit on hieman reilua mitoitusta ja ihan törkeen hyvät jalassa. 🙂

 • Sande
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oi kivaa! Matkipellejä kovasti lisää odotellen 🙂 Asiasta kukkaruukkuun, joko ne Instan huivit on arvottu?

 • Heli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moikka!

  Ei liity tähän postaukseen, mutta tämä hm+ malliston kuva herätti mussa ärsytyksen… ja ajattelin että sä varmasti oot samaa mieltä tässä asiassa mun kanssa… 😀 Kato ny mimmosiin mummokuteita meille koitetaan myydä.. olen sanaton :O

  http://www.hm.com/fi/product/62893?article=62893-A

  • Hanna
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Musta noi vaatteet on ihanat?

Post A Comment