Minä stylistinä + Voita Olympuksen uutuuskamera!

Pari viikkoa sitten oli todella mielenkiintoinen ja samalla jännittäväkin päivä, kun hommanani oli stailata lukijamallini Krista Olympuksen kampanjan muotikuvauksia varten. Turhaan kuitenkin jännitin, sillä meillä oli Kristan kanssa todella kiva päivä ja orastavien visioideni toteutus onnistui hänen kanssaan aivan loistavasti.

olymp post

Hommana oli siis viiden muun bloggaajan tavoin stailata malli Olympuksen uutta E-PL7 -kameraa inspiraation lähteenä käyttäen. Kamerasta on saatavilla kolme väriä, valkoinen, musta ja musta-hopea ja minun kokonaisuuteni lähtökohtana oli itsellänikin tätä nykyä käytössä oleva täysmusta runko.

Pyörittelin mielessäni toki monenlaisia tyylejä, mutta päädyin loppujen lopuksi toteuttamaan ajatukseni erilaisia mustia materiaaleja yhdistelevästä lookista. Mielessä pyöri ajatukset modernista samuraista ja viileän kovasta supersankarista. Kamera on ulkonäöltään yhtä aikaa pelkistetty, mutta täynnä pieniä ja hiottuja yksityiskohtia ja tuota samaa tunnelmaa halusin tuoda myös stailaukseeni.

olymp post1

Olin koonnut  Aleksanterinkadun Object-myymälässä tangon täyteen mielenkiintoista mustaa Vilalta, Vero Modalta ja Selectediltä ja odotin hurjan pitkää sovittelua ja tuumailua. Toisin kuitenkin kävi, sävelet selvisivät melko ensimmäisillä sovitetuilla vaatteilla. Hieman kiiltäväpintaiset Vilan farkut olivat aivan nappivalinta Kristan upeille pitkille säärille ja Selectedin topissa oleva nahkayksityiskohta synkkasi kameran hihnan kanssa kuin olisivat luodut toisilleen.

Nahan kiiltoa toi vielä hieman lisää jakku, joka sommiteltiin kuvaan vain toiselle olalle roikkumaan jolloin se toi hieman viittamaista fiilistä. Kokonaisuus viimeisteltiin Zalandolta kuvauslainaksi saaduilla River Islandin mustavalkoisilla teräväkärkisillä korkkareilla, jotka hieman kevensivät ilmettä vaaleudellaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tukkaan olin saanut inspiksen Trendi-lehdessä näkemästäni muotinäytöskuvasta ja meikkaaja-kampaajamme versioi kampausta loistavasti toiveideni mukaan. Kaikin puolin lookista tuli hiusten ja meikin kanssa vielä kaikkia ennakkokuvitelmiani täydellisempi.

Ja tässä se lopullinen kisakuva häikäisevän upeasta Kristasta minun stailaamanani nyt sitten olisi!

Olympus19911

Nyt alkaakin sitten teidän osuutenne, sillä kuudesta upeasta stailauksesta pitäisi nyt käydä äänestämässä omaa suosikkiaan, jotta saadaan selville kenelle kolmelle lukijamallille lähtee kamerat palkkioksi suorituksesta. Minä tietenkin toivon palkintoa Kristalle!

Äänestämällä suosikkistailaustasi kampanjasivulla sinulla on mahdollisuus voittaa Olympus Pen E-PL7 -kamera itsellesi!

Äänestämään pääset osoitteessa:

yourstyle.refashion.fi

Täytyy vielä loppuun vinkata, että Verkkokauppa.comilla on muuten meneillään aika tyylikäs tarjous PEN E-PL7:sta, sillä sen mukana saa kaupanpäällen Harri Koskisen Mini Block -lampun! Tarjouksen näet TÄÄLTÄ!

 Mutta nyt siis kaikki sankoin joukoin äänestämään! Go Krista!


4 Comments
 • Sariska
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mulla ei ainakaan toiminut tuo äänestys kun yritin äänestää kuvaasi (joka oli muuten ehdottomasti tyylikkäin ja toi kamerankin sopivassa määrin esille).

  Vaikka ohjeessa sanottiin että tykkää ja sen jälkeen aukeavalle lomakkeelle täytetään omat tiedot niin tyhjä lomake aukeaa mutta sulkeutuu samantien 🙁

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   No voi ei. Näistä ongelmista on koitettu laittaa palautetta sivun tekijälle, mutta ongelmat kuulema johtuvat FB:stä. Millä laitteella koitit osallistua? Mobiililaitteilla ainakin tuntuu, että se lomake on meinannut jäädä usein aukeamatta, mutta tietokoneen selaimella on ilmeisesti toiminut ihan hyvin.

 • Noora
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä tykästyin tosi paljon tähän sun stailaukseen! Upea lopputulos! <3

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Kiitti! Itsekin ihan yllätyin kuin hyvä tuli. 🙂

Post A Comment