Ravintolapäiväherkuttelua ja päivän asu

Aivan uunituoretta asukuvaa pukkaa, ihan kuulkaa puoli tuntia sitten ukon nappaamia ruutuja. Siinä missä eilisen päivän suunnitelmat oli puhdasta hempeilyäniin tälle päivälle oli jo pari päivää sitten merkitty ainakin yksi yhteinen vierailukohde kodin ulkopuolella. Suunnattiin nimittän melkeisn heti mestan auettua herkuttelemaan Pori Rolling Brigaden ravintolapäivän kunniaksi järkkäämään pop up kahvilaan nimeltä Roller Café.

roller cafe1

Rullaluistimilla pyörivät tarjoilijamimmit olivat pukeutuneet 50-luvun dinerien henkeen essuineen päivineen. Oli kiva huomata, että tupa oli melko täynnä ja ihmiset ostivat herkkuja ahkerasti myös mukaan. Niin oli nimittäin roller derby -tyypit hommaan panostaneet, että todella toivon heidän ravintolapäivälleen menestystä. Tuotot luonnollisestikin menevät joukkueen toimintaan.

roller cafe

Kuin ihanat nuo tennariluistimet!! Eivät kuulema kauhean hyvät luistella, mutta sitäkin kivemmat katsella. Kollaasin alareunassa näkyy myös minun valitsemani herkku, mutakakku kera kotitekoisten vaahtokarkkien. Ei varmaan tarvitse erikseen mainita, että oli hyvää. Todella makeaa, mutta hyvää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sitten ne omat vetimet. Tällä kertaa on kyseessä asu, jonka näin itse vasta kuvista. Pukeuduin nimittäin katsomatta lainkaan peiliin. ”En ookaan käyttänyt tätä hametta pitkään aikaan… Lempineule, muuta en edes harkitse… Jaahas, tuossa laukussa on kamat jo valmiiksi.. no vaikka nämä kengät, kun lojuvat siinä sopivasti tyrkyllä… tarkenisko nahkarotsilla… ai tää huivi olikin vihree, missä harmaa on?.. no, mitä väliä..”

Ja tattadaa!! Vitsit kun tuli kiva kokonaisuus! Ihan puolihuolimattomasti ja lähes vahingossa. Mutta niin kai se on, että kun kiskoo päälle monta asiaa josta pitää tosi paljon, niin väkiselläkin tykkää lopputuloksesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

niittihame-H&M/kashmirneule-Ellos/kengät-Ellos/nahkarotsi-Junarose (saatu)/laukku-COS/kashmirhuivi-Shopbop


4 Comments
 • Salla
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tosi kiva look tämä! Oon niin samaa mieltä tuosta, että punaiset kengät pelastavat asun kuin asun 😉

 • rakuuna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos kahvilakäynnistä(ja mainostuksesta tietty ;D ), PRB on ylpeä kahvilapäivästään!

  Punaiset kengät on aina parhautta <3

 • chenille
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kävin kanssa ja aivan ihana paikka! Nyt hakuan ihka oikean fiftari dinerin poriin jossa tarjoilijoilla olisi nuo luistimet. Ja ruuat olivat myös superhyviä!

 • Pinkit korkokengät
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siisi tämä on niin hyvä yhdistelmä Sulle sopii tosi hyvin tällainen look.Punaiset kengät on NIIN mageet ja ovat katseenvangitsijana asussa. Mä haluan tuollaisen takin 😉

Post A Comment