Korot laskussa

Mitä, joko se on taas perjantai? Ja edellisenä viikonloppuna napatut asukuvatkin vielä julkaisematta! Mutta eipä nuo ole kuvatiedostot pantatessa pilaantuneet, niin esitelläänpä edellisen lauantain iltavetimet tässä.

Lauantai-illan tukkaviukura näkyikin jo tässä postauksessa, mutta muistin ulos lähtiessä kuvata myös asuni. Jatkoin samalla niittihameella, joka oli päälläni jo aiemmin samana päivänä, mutta vaihdoin villapaidasta astetta fiininpään yläosaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulla on parin viime vuoden aikana vähentynyt hirveästi korkkareiden käyttäminen. Siis en minä niitä aiemminkaan kauheasti arjessani pitänyt, mutta ei siitä ole varmaan vielä kahtakaan vuotta, kun muistan joku kerta olleeni ihan kauhuissani, kun lähdettiin viikonloppuna ex-tempore kaverin luota baariin ja mulla oli jotkut matalat kengät jalassa. Olin ihan, että ”en pysty, tää on väärin, mulla on aina korkeat korot, kun suuntaan ns. viihteelle”. Tuntui oudolta ja alipukeutuneelta. Lyhyt helma ja huikeat korot oli ihan perus baarivarustus.

Nykyään puolestaan korkkareissa tulee helposti jotenkin vaivaantunut ja ylipukeutunut olo. Eri asia tietenkin jotkut ihan kunnon kemut joihin tietää kaikkien muidenkin panostavan, mutta sellanen perus viikonloppuviihteily jossain baareissa ja yökerhoissa on sellasta maastoa missä tuntee helposti itsensä liian tälläytyneeksi. No, onpa kyllä ihan se yökerhoissa notkuminenkin vähentynyt kovasti. Muutama viikko sitten eksyin pitkästä aikaa  työkavereiden kanssa jatkamaan iltaa vielä kaverin kemuista eteenpäin ja täytyy sanoa, että enpä olis sillä lookilla vielä jokunen vuosi sitten hievahtanutkaan lauantai-iltana ulos.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

paitapusero-MEXX/niittihame-H&M/kengät-H&M/korvikset-Itse tehty

Samat farkut mitä arkena, kiilakorkoiset talvinilkkurit, perustoppi ja neuletakki. Ihan siis niin tasan semmoset vaatteet, että olin varautunut kotikemuihin ja saunailtaan, mutta ei häirinny enää vähejään baariin suuntaamista. Meikkikin osui naamaan kahdessa minuutissa siinä vaiheessa, kun taksi oli jo soitettu. Aikoinaan se oli tunnin operaatio siiderin lipityksen lomassa, kun piti naamaa puunata, että voi lähtee kapakkaan.

Meille on tulossa tänään muutama kaveri viettämään singstar-kemuja enkä tiedä jatkuuko matka tästä sitten kenties johonkin baariin. Pitäisköhän koittaa vaihteeki ulkoiluttaa jotain korkoja.. onnistuiskohan vai iskeekö ovella paniikki ja on pakko vaihtaa? Jää nähtäväksi!

Millaisia kehityskaaria teidän (baari)tyyli on kokenut vuosien varrella?


Tags:
5 Comments
  • hanna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Korkkareissa ei yleensä tule lähdettyä minnekään, syy tosin on ollut se ettein aikaisemmin hirveästi korkkareita ole omistanut. Nykyään kun ulosulos lähdetään mieluummin laitan korkkarit jalkaan kuin menen matalilla kengillä. Silti en siihen kuole – kuskin hommissa taas yleensä valintana on matalat kengät, autoa kun en koroissa osaa ajaa 😀

    hanna

    http://www.hannamariav.com

  • tiia
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hahha, ei vitsi, toi pylly tuolla seinällä! Ihan mahtava!

  • Sofia
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mä oon tehny viimeaikoina sellaisen havainnon, että jos suuntaa bailaamaan yhtään nuorempien suosimiin paikkoihin, jopa balleriinat on liian hienot kengät! Kaikki vaan kulkee niissä ainaisissa consseissaan ja pillifarkuissaan. Tuntuu ihan hassulta, koska itse en sen ikäisenä todellakaan lähtenyt ilman minimekkoa ja korkkareita! Että taitaa olla muutenkin yleinen baaripukeutuminen rentoutunut näin vuosien varrella.

    • Salla
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Sama havainto tehty täällä! Ei olisi aikoinaan tullut mieleenkään iskeä consseja jalkoihin baariin lähtiessä. Ne illat oli nimenomaan niitä korkeita korkoja varten.

  • Tätioranssi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Piti ihan tsuumata sun korvikset. Tosi mageet!

Post A Comment